Dodaj do ulubionych

Igor Ogorodnik Opinie

16.09.10, 17:40
Prosze o opinie na jego temat. Czy ktos u niego byl i zostal z czegos wyleczony?
Obserwuj wątek
    • rudyrudyrudyrydz Re: Igor Ogorodnik Opinie 23.03.11, 00:28
      Był mój ojciec i inni, nie wiele sie zgadzało, a znalazł takie dziwne robale, których w Europie w ogóle nie ma. eeeetam, podaje się za lekarza, ale nim nie jest, po co kłamać??
      • depresja123 Re: Igor Ogorodnik Opinie 03.06.11, 15:12
        To chyba Ty jesteś kłamczuch. Pan Igor jest Elektronikiem który zajmuje się medycyną informacyjną. A jego pacjenci to ludzie którym już lekarze powiedzieli że przez resztę życia będą musieli przyzwyczaić się do swoich dolegliwości i ich utrzymywać płacąc za kolejne wizyty.

Mnie bardzo pomógł(żegnaj astmo).
        • rudyrudyrudyrydz Re: Igor Ogorodnik Opinie 07.06.11, 23:55
          Napisałem o tym jak potraktował mojego ojca, ktoś kto mówi, że leczy i jest lekarzem, a potem okazuje się że nim nie jest, to chyba nie można tego traktować w kategorii -pomyłka- tylko w kategori -kłamstwo-, wspomniałem jak "znalazł" u niego mnóstwo-policzyłem-15 robali, tyle tata zdążył zanotować, a ile opuścił tego nie wiem. Każdy mądry człowiek po takiej wizycie docieka skąd moze mieć te robale, zwłaszcza egzotyczne, skoro nigdy nie podróżował po swiecie, a które powinny np. wywołać poważne choroby, niektóre wręcz nieuleczalne jak np. " słoniowacizna" Szok!! I to ma być prawda?? Z takimi robalami mój tata powinien leżeć w szpitalu i dogorywać.
          Pan Ogorodnik wymyśla te robale, bo nikt tego nawet nie może sprawdzić, najlepsza wymówka, że w laboratoriach źle pracuja, ale z tyloma robalami powinno wyjść cokolwiek. tata chodził tam z próbkami do badania 6 razy i nic, dosłownie nic. Robił badania z krwi i nic, dosłownie nic, żadnych przeciwciał.....nic. To coś tu jest nie tak.......
          • depresja123 Re: Igor Ogorodnik Opinie 06.06.12, 22:35
            A mnie wszystko się sprawdziło.
    • laura988 Re: Igor Ogorodnik Opinie 11.06.12, 14:25
      chodziłam do tego Pana. bardzo miły, nie powiem, ale czy z czegoś mnie wyleczył, trudno stwierdzić. Niby miałam jakieś robaki i on je likwidował tym swoim aparatem, ale... ni odczułam żadnej zmiany po tych zabiegach, nie było ani lepiej ani gorzej, tak więc ciężko wypowiadać sięco do jego skuteczności...
    • emescan Re: Igor Ogorodnik Opinie 15.12.12, 18:18
      Typowy oszust-czarodziej jak wielu innych, którzy żerują na biednych, chorych ludziach. Wymyśla każdemu te same bakterie, borelioze i tasiemca wg niego ma każdy, wmawia to luziom i udaje, ze leczy. Wszystko odbywa sie na "gębę", żadnych wyników, żadnych rachunków, przekonuje, że wyleczy ze wszystkiego na 100%, a w poczekalni jest regulamin, ze za nic odpowiedzialności nie bierze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka