Dodaj do ulubionych

Zapper-skuteczność

06.07.11, 17:33
Wiem, ten temat juz był wiele razy poruszany, czytałam kilka wątków, ale ostatnio wśród moich znajomych opanowało lekkie "szaleństwo" na tym punkcie, prawie wszyscy poddają się temu czemuś. Jestem do tego nastawiona trochę, a nawet chyba bardziej sceptycznie, bo jak udowodnić, że "robale" wyginęły, jak udowodnić, że to działa, czy są jakieś badania robione, czy ktoś mi poda jakieś prawdzie przykłady pozbycia się tych "robali". Nie jakieś tam gdybanie, tylko konkretne przykłady, czy ktoś gdzies to odnotowywał, dlaczego nie są robione przed tym ani po tym badania np. kału krwi przed i po tym badaniu, na słowo mam wierzyć że ich już nie ma.
Obserwuj wątek
    • unhappy Re: Zapper-skuteczność 08.07.11, 21:18
      sara.mi napisała:

> Wiem, ten temat juz był wiele razy poruszany, czytałam kilka wątków, ale ostatn
      > io wśród moich znajomych opanowało lekkie "szaleństwo" na tym punkcie, prawie w
      > szyscy poddają się temu czemuś. Jestem do tego nastawiona trochę, a nawet chyba
      > bardziej sceptycznie, bo jak udowodnić, że "robale" wyginęły, jak udowodnić, ż
      > e to działa, czy są jakieś badania robione, czy ktoś mi poda jakieś prawdzie pr
      > zykłady pozbycia się tych "robali". Nie jakieś tam gdybanie, tylko konkretne pr
      > zykłady, czy ktoś gdzies to odnotowywał, dlaczego nie są robione przed tym ani
      > po tym badania np. kału krwi przed i po tym badaniu, na słowo mam wierzyć że ic
      > h już nie ma.

Czy dowody anegdotyczne cię zadowolą? Bo takich jest pełno na forach. I wielu ludziom wystarczą.
      • sara.mi Re: Zapper-skuteczność 09.07.11, 08:03
        właściwie to mnie to już nie interesuje, kojarzy mi się to z hasłem "ręce które leczą" wyciąganie z ludzi pieniędzy, wciskanie im kitu. Tylko nie rozumiem jak oni mogą w coś takiego uwierzyć, popieszczą cię prądem i zabiją robaki, hahahahahahahhahahaha, przepraszam, ale tylko mi ich żal.
        • emi56 Re: Zapper-skuteczność 09.07.11, 17:00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka