17.12.12, 18:19
Ten sam lek, ten sam producent ( Ikong Pharmaceutical Industry). Skuteczność sprawdziliśmy i moja rodzina/ znajomi i ja. Ginjal to była nazwa wyłącznie na Polskę. Na Ukrainie nazywa się Złoty Konik. Z tą impotencją to bzdura, na opakowaniu napisane jest wyraźnie że pomaga/ stosować w kamicy nerkowej i żółciowej. Oraz w dnie moczanowej. Dystrybutor wymienia też to że stosowanie tego leku poprawia doznania :) Ale to kwestia priorytetów dystrybutora. U użytkownika tego forum kupiłem i mogę coś na ten temat powiedzieć.
Obserwuj wątek
    • amityr Re: GINJAL 17.12.12, 18:37
      Z tego co wiem ,leku zabroniono produkować ze względu na ochronę konika morskiego! Wszystko inne to śmieci.
      • robertk1964 Re: GINJAL 17.12.12, 18:56
        Jest nadal produkowany. UE nie wpuszcza go na rynek ze względu na konika.
    • tadeusz_krysiak Re: GINJAL 20.02.13, 10:08
      Właściwości uboczne leku GINJAL są znacznie większę niż zasadnicze. Mianowicie przy uczuleniach z lekami przepisanymi przez lekarza działają rewelacujnie,podczas gdy same leki nie dawały efektu. Gdzie je można kupić,bo od pewnego czasu nie ma ich w aptekach,a w tej chwili jest mi potrzebny. Tadeusz
      • sniegotka Re: GINJAL 06.06.13, 11:34
        Witam!

Mam do sprzedania GINJAL Zloty Konik, zakupiony w aptece w Kijowie, 100 szt, cena 140 zl wraz z wysylka. Mail gazetowy.
        • rita1957a Re: GINJAL 08.09.13, 10:03
          Witam czy ta oferta Ginjalu jest aktualna proszę o szybką odpowiedz.Pozdrawiam.
    • buaga Re: GINJAL 06.11.13, 11:58
      Szukam pewnego sprzedawcy Ginjalu. Bardzo pilne!!! Proszę o kontakt na adres gazetowy.
      • sniegotka Re: GINJAL 10.11.13, 22:51
        Witam!

Znowu latam na Ukraine, moge sprowadzic Ginjal, cena 140zl, lece we wtorek, pozniej dopiero za ok. 10 dni, wiec trzeba bedzie troszke poczekac. Mail gazetowy: sniegotka@gazeta.pl
        • ilonaa79 Re: GINJAL 01.05.14, 17:54
          Witam, zakupilam Ginjal u uzytkownika tego forum, i krotko mowiac uratowal mi on zycie. Mialam straszne problemy z dma moczanowa, czekala mnie operacja na nerki. Teraz jestem przykladem zdrowia i obiektem zazdrosci wsrod znajomych. To, ze ten lek jast tak trudno dostepny to skandal. Po tym, jak on dziala (polecil mi lekarz nefrolog) jestem w stanie uwierzyc w zmowe koncernow farmaceutycznych (nota bene zydowskich). Nie zlicze badziewia ktore wzielam poprzednio i jakie to bylo obciazenie dla mojej watroby. Ten lek to cud, i mowie to z pelna odpowiedzialnoscia. Jedyne teraz co mnie trapi, to ze zostanie wycofany z Ukrainy (jak wiadomo zbliza sie do Europy), wiec robie zapasy. Kazdy, kto sprobowal ORYGINALNEGO Ginjalu (producent Ikong) nie tej podroby, ktora wciskaja w polskich aptekach za 30 zl, nie wroci juz do takiego "leczenia". Jeszcze raz powtarzam ten lek to cud. Jak widac byl zbyt dobry, wiec musieli go wycofac.
          • 70upartykrasnal Re: GINJAL 02.05.14, 09:08
            był wspaniały. mnie też pomógł i chętnie zakupie, ale tylko orginalny Ikong
          • amityr Re: GINJAL 02.05.14, 20:14
            ilonaa79 napisał:

>To, ze ten lek jast tak trudno dostepny to skandal.

Skandalem jest to ,że ty nic nie kumasz. Typowa blondynka.
          • viesia Re: GINJAL 01.07.14, 04:47
            ilonaa79 napisał:

> Witam, zakupilam Ginjal u uzytkownika tego forum, i krotko mowiac uratowal mi o
            > n zycie. Mialam straszne problemy z dma moczanowa, czekala mnie operacja na ner
            > ki. Teraz jestem przykladem zdrowia i obiektem zazdrosci wsrod znajomych. To, z
            > e ten lek jast tak trudno dostepny to skandal. Po tym, jak on dziala (polecil m
            > i lekarz nefrolog) jestem w stanie uwierzyc w zmowe koncernow farmaceutycznych
            > (nota bene zydowskich). Nie zlicze badziewia ktore wzielam poprzednio i jakie t
            > o bylo obciazenie dla mojej watroby. Ten lek to cud, i mowie to z pelna odpowi
            > edzialnoscia. Jedyne teraz co mnie trapi, to ze zostanie wycofany z Ukrainy (ja
            > k wiadomo zbliza sie do Europy), wiec robie zapasy. Kazdy, kto sprobowal ORYGIN
            > ALNEGO Ginjalu (producent Ikong) nie tej podroby, ktora wciskaja w polskich apt
            > ekach za 30 zl, nie wroci juz do takiego "leczenia". Jeszcze raz powtarzam ten
            > lek to cud. Jak widac byl zbyt dobry, wiec musieli go wycofac.
            Ilona, probuje sie z toba skontaktowac. Musze pilnie zakupic product.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka