malvia2 08.10.14, 21:10 Dzisiaj zaczęłam zabiegi na kręgosłup z okładami z borowiny. Pani położyła mi ciepły woreczek z borowiną i przykryła ręcznikiem. Czy ta borowina w foliowym woreczku zadziała,bo wydaje mi się to niemożliwe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosemary84 Re: Okłady borowinowe 09.10.14, 15:14 Napisz coś więcej, gdzie byłaś na takim zabiegu? Czasem różne rzeczy, które wydawałoby się nie mają szansy zadziałać pomagają ;) Odpowiedz Link
malvia2 Re: Okłady borowinowe 09.10.14, 19:00 Byłam w poradni rehabilitacyjnej,tam chodzi się na zabiegi rehabilitacyjne bo zakończeniu leczenia. Odpowiedz Link
rosemary84 Re: Okłady borowinowe 11.10.14, 14:50 jesli jest to normalna poradnia rehabilitacyjna a nie jakiś tajemniczy uzdrowiciel to myślę, że wiedzą tam co robią :) Odpowiedz Link
trusska Re: Okłady borowinowe 10.10.14, 22:14 borowina bardzo rozgerzwa i nie ma znaczenia czy w woreczku czy nie, zadziała i tak Odpowiedz Link
stopp5 Re: Okłady borowinowe 07.08.15, 21:16 To po co borowina a nie termofor? Ot, woreczka nierozcinanego można używać wiele razy, a rozciętego, by borowina przylegała do skóry - tylko raz. A każdy woreczek to 2,50 zł ;). Przez woreczek zadziała co najwyżej jak ciepły okład. Nie ma oddziaływania chemicznego. Odpowiedz Link