atena1 21.09.04, 22:59 czy ktoś z was leczył się za pomoca tzw zappera ? Ja osobiście stosowałam to ale jakoś mało mnie to przekonuje. Ciekawa jestem jakie są wasze opinie na ten temat oraz metody leczenia wg dr Clark. aneta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arecibo1 Re: leczenie zapperem 22.09.04, 06:27 Opinie o dr. Clark sa nienajlepsze. Ona juz tak sie na kasie zadomowila ze zyje w PALACU na jakiejs tropikalnej wyspie. Ten Zapper tez nie jest chyba wiele warty, chociaz niektorzy doswiadczenbi naturoterapeuci mowia ze jest OK. Czyszczenie watroby wg jej przepisu moze byc niebezpieczne albo nieskuteczne. Tu jest opisanych wiele takich przypadkow: curezone.com/forums/f.asp?f=447 Odpowiedz Link
szwedka_kredka Re: leczenie zapperem 11.05.05, 13:09 A dlaczego niebezpieczne? Bo ja już robiłam kilkanaście razy i nic mi się nie stało, kamienie schodzą. Brakuje mi tylko spektakularnego schodzenia czarnych złogów czyli chemii - może w tym sensie nieskuteczna? Czyli com, metoda Tombaka lepsza? To byłaby dla mnie nie za dobra informacja, bo ja wolę wypić tę oliwę na raz niż po łyżce dzięki Odpowiedz Link