olivka234 02.05.06, 22:50 czy zna ktos moze jakies lecznicze gatunki traw i moze jakies informacje o leczniczych własciwosciach sorgo z góry dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brumbak Re: lecznicze trawy 07.05.06, 18:48 jęczmień - sok z młodego zielonego jęczmienia "barley juice" www.yourlifesource.com/barley-juice-reports.htm Odpowiedz Link
nerwus6 Re: lecznicze trawy 08.05.06, 07:55 Sorgo jest bardzo wartościową rośliną żywieniową,ponieważ zawiera do 13% białka oraz witaminy z grupy B. Liście wykorzystuje się jako paszę dla bydła,a ziarno przerabia na kaszę i mąkę, z której robi się placki.Poczytaj sobie także odr.zetobi.com.pl/roslinna/rosl013.htm portalwiedzy.onet.pl/12454,,,,sorgo,haslo.html Odpowiedz Link
jdytek Re: lecznicze trawy 08.11.14, 12:10 ja też polecam młody jęczmień, sama go stosuję i jestem bardzo zadowolona! ostatnio kupiłam na www.longverti.pl (tam jest odnoga do sklepu gdzieś w menu), mają ekologiczny i dobrą cenę, i chyba jako nieliczni zaswiadczenia organów typu sanepid etc. Odpowiedz Link
jane.kpo Re: lecznicze trawy 02.12.14, 00:05 Jeżeli chodzi o jęczmień też wypróbowałem parę pozycji i to tych nie najtańszych a i tak dało sie stwierdzić że to zwykła szmira,nie mówiąc tych produktów(Jęczmień) na allegro za 30 zł made in china i kupujących co nie miara.Ja za swój Jęczmień musiałem zapłacić 180 zł ale efekty są nieporównywalne no i co najciekawsze nie można kupić go na allegro bo firma nie chce w ten sposób prowadzić sprzedaży żeby produkt nie stracił na prestiżu i mozna go kupić tylko poprzez dystrybutora firmy.Co ciekawe firma skupiła się tylko na dwóch produktach Jęczmieniu i Chlorelli więc o tandecie nie ma mowy. Zainteresowanym podaję link do dystrybutora www.zielonamila.eulotka.pl/ Odpowiedz Link
zdrowo11 Re: lecznicze trawy 29.01.15, 12:35 Również polecam trawę młodego jęczmienia. Koktajl z młodego jęczmienia, to istna moc witamin i minerałów. Jest dostępny w proszku i w tabletkach na www.sklepagnex.pl, gdzie stale go kupuję. Odpowiedz Link