ania_i_marcin 18.08.06, 22:20 www.wrozka.com.pl/09_99/20.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzma2 Re: Znachorka z Podlasia 21.08.06, 09:15 Ciekawe, znasz może jakieś bliższe namiary Odpowiedz Link
potatos Re: Znachorka z Podlasia 24.08.06, 06:28 zamieszczony artykul jest sprzed kilku lat.jesli ktos chce kontaktu ze znachorka ,wystarczy dojechac do Orly lub pobliskich wsi koło Bialowiezy ,Hajnowki -------kazdy wskaze najblizsza , znana znachorke.Ja akurat bylam u tej z artykułu - mieszka w przepięknej wsi,takiej prawdziwej wsrod lasow ,blisko Siemiatycz.Nie pamietam jej nazwiska ani nazwy wsi ,ale z informacja naprawdę nie będzie problemow.Kazdy wskaze. Odpowiedz Link
marzma2 Re: Znachorka z Podlasia 24.08.06, 08:34 A możesz po krótce napisać jak taki rytuał wyglądał, no i najważniejsze czy Ci pomogło? Odpowiedz Link
ania_i_marcin Re: Znachorka z Podlasia 01.09.06, 09:26 Hej! Ja nie byłam u tej znachorki, byłam tylko w Orli k/Bielska Podlaskiego, ta jest najbardziej znana. Przyjeżdżają do niej ludzie z całej Polski. Z tego co wiem, to pomaga, tylko trzeba w to wierzyć. Najlepiej u niej być przed zachodem słońca, bo potem to już mówi, że nie przyjmie. Z tego co wiem, to w niedzielę też nie za bardzo chce przyjmować, bo to święto i wtedy chce mieć wolne, pójsć rano do cerkwi itd. A o tej z linka to mój kolega kręcił film, jeszcze go nie oglądałam, ale mam nadzieje, że w najbliższym czasie obejrzę. Mam jeszcze namiary do Pani Krysi, która jest z okolic Białej Podlaskiej, przyjmuje w okolicach Siemiatycz, Warszawie i gdzieś tam jeszcze. Jak ktoś chce, mogę podać namiary na maila, jest naprawdę świetna, byłam u niej kilka razy. Do niej trzeba jeździć częściej, tak co ok.2 tygodnie. Ona jest bioenergoterapeutką. Pozdrawiam! -Ania Odpowiedz Link
domitrax Re: Znachorka z Podlasia 28.09.17, 00:03 Nie ma nic specjalnie ciekawego do zaoferowania więc radze omijać szerokim łukiem :). ____________ www.horoskop360.pl/tarot Odpowiedz Link