inesita6 29.03.07, 19:04 znacie coś może co pomaga.Mam nie regularne cykle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisia73 Re: problem z zajściem w ciążę 29.03.07, 19:40 inesita6 napisała: > znacie coś może co pomaga.Mam nie regularne cykle Zastosuj zapper. Twoje klopoty na pewno powoduja pasorzyty. Odpowiedz Link
unhappy Re: problem z zajściem w ciążę 30.03.07, 16:48 Pomijając fakt, że zapper nie jest urządzeniem, które byłoby w stanie cokolwiek zabić to, zakładają, że je stosujesz to na pewno nie pomaga na węgorki, które siedzą w twojej głowie i nie pozwalają ci poznać prawidłowej pisowni słowa "pasożyt". Odpowiedz Link
mag401 Re: problem z zajściem w ciążę 31.03.07, 10:54 Przypuszczam, że masz kłopoty z gospodarką hormonalną i należy to sprawdzić. Ponadto macie z mężem taką samą polaryzację i jajeczko i plemnik wzajemnie się odpychają. Jest to sprawa prosta do poprawienia przez bioenergoterapeutę ale te problemy są nie zauważalne przez medycynę. Przy drobnych poprawkach powinnaść zajść w ciążę. Odpowiedz Link
unhappy Re: problem z zajściem w ciążę 31.03.07, 20:03 > Ponadto macie z mężem taką samą polaryzację i jajeczko i plemnik wzajemnie się > odpychają. Jest to sprawa prosta do poprawienia przez bioenergoterapeutę ale te > > problemy są nie zauważalne przez medycynę. A kto je zauważył? Zwłaszcza ten hit z polaryzowaniem jajeczek i plemników. Odpowiedz Link
wcyrku1 Re: problem z zajściem w ciążę 01.04.07, 13:21 Nie napisałaś czy byłaś u lekarza Odpowiedz Link
olka981 Re: problem z zajściem w ciążę 07.04.07, 04:06 sprubuj brac castagnus do kupienia w aptece Odpowiedz Link
szeja Re: problem z zajściem w ciążę 11.04.07, 20:36 Nie wiem czy jeszcze cięto interesuje ale jeśli tak to napisz maila na gazetowy adres. Sama stosuję zioła na uregulowanie cyklu, a zaznaczam że nigdy nie byłam zwolennikiem medycyny niekonwencjonalnej ale spróbowałam i jest efekt tz cykle mam już jak w opisach książkowych, poza tym też leczę się w klinice leczenia niepł ale tu jest już problem mojego męża, więc jeśli chcesz np pogadać to pisz. Odpowiedz Link