Dodaj do ulubionych

problem z zajściem w ciążę

29.03.07, 19:04
znacie coś może co pomaga.Mam nie regularne cykle
Obserwuj wątek
    • monisia73 Re: problem z zajściem w ciążę 29.03.07, 19:40
      inesita6 napisała:

> znacie coś może co pomaga.Mam nie regularne cykle

Zastosuj zapper. Twoje klopoty na pewno powoduja pasorzyty.
      • unhappy Re: problem z zajściem w ciążę 30.03.07, 16:48
        Pomijając fakt, że zapper nie jest urządzeniem, które byłoby w stanie cokolwiek
        zabić to, zakładają, że je stosujesz to na pewno nie pomaga na węgorki, które
        siedzą w twojej głowie i nie pozwalają ci poznać prawidłowej pisowni słowa
        "pasożyt".
    • mag401 Re: problem z zajściem w ciążę 31.03.07, 10:54
      Przypuszczam, że masz kłopoty z gospodarką hormonalną i należy to sprawdzić.
      Ponadto macie z mężem taką samą polaryzację i jajeczko i plemnik wzajemnie się
      odpychają. Jest to sprawa prosta do poprawienia przez bioenergoterapeutę ale te
      problemy są nie zauważalne przez medycynę.
      Przy drobnych poprawkach powinnaść zajść w ciążę.
      • unhappy Re: problem z zajściem w ciążę 31.03.07, 20:03
        > Ponadto macie z mężem taką samą polaryzację i jajeczko i plemnik wzajemnie się
        > odpychają. Jest to sprawa prosta do poprawienia przez bioenergoterapeutę ale te
        >
        > problemy są nie zauważalne przez medycynę.

A kto je zauważył? Zwłaszcza ten hit z polaryzowaniem jajeczek i plemników.
    • wcyrku1 Re: problem z zajściem w ciążę 01.04.07, 13:21
      Nie napisałaś czy byłaś u lekarza
    • olka981 Re: problem z zajściem w ciążę 07.04.07, 04:06
      sprubuj brac castagnus do kupienia w aptece
    • szeja Re: problem z zajściem w ciążę 11.04.07, 20:36
      Nie wiem czy jeszcze cięto interesuje ale jeśli tak to napisz maila na gazetowy
      adres. Sama stosuję zioła na uregulowanie cyklu, a zaznaczam że nigdy nie byłam
      zwolennikiem medycyny niekonwencjonalnej ale spróbowałam i jest efekt tz cykle
      mam już jak w opisach książkowych, poza tym też leczę się w klinice leczenia
      niepł ale tu jest już problem mojego męża, więc jeśli chcesz np pogadać to pisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka