migotka3008 26.08.07, 12:15 czy ktos stosował zapper w celu pozbycia się trądziku, stosuję zapper i mam zamiar zrobić oczyszczanie wątroby ("Kuracja życia") Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unhappy Re: zapper a trądzik 28.08.07, 22:02 migotka3008 napisała: > czy ktos stosował zapper w celu pozbycia się trądziku, stosuję > zapper i mam zamiar zrobić oczyszczanie wątroby ("Kuracja życia") Zapper niestety jest urządzeniem, które niczego nie zabija. Za to jest całkowicie bezpieczne - i dla Ciebie i dla mikrobów :D Odpowiedz Link
migotka3008 Re: zapper a trądzik 28.08.07, 22:32 hmm...no to nie fajnie, bo męczę się już z tym jakieś 7 lat, a antybiotyków czy innych syfów do ust już nie wezmę; zmienię deko temat - czy pomoże w takim razie oczyszcanie wątroby? Odpowiedz Link
marynia37 Re: zapper a trądzik 02.09.07, 08:48 Po miesiącu codziennego używania zappera nie powinno być trądziku .Oczyszczanie wątroby zawsze poprawia zdrowie (szczególnie system immunologiczny).Dobra decyzja. Odpowiedz Link
unhappy Re: zapper a trądzik 02.09.07, 13:08 marynia37 napisała: > Po miesiącu codziennego używania zappera nie powinno być > trądziku. Jakim cudem skoro zapper niczego nie zabija a został wymyślony przez chorą na głowę lekarkę, która wszędzie widzi pasożyty. Odpowiedz Link
marynia37 Re: zapper a trądzik 05.09.07, 07:51 Znam już sporo osób,którym po zapperze przeszedł trądzik.Jakim cudem nie wiedzą.Ale nie muszą.Najwazniejsze,że się go pozbyły. Odpowiedz Link
migotka3008 Re: zapper a trądzik 05.09.07, 10:30 marynia!! podniosłaś mnie na duchu :D Odpowiedz Link
unhappy Re: zapper a trądzik 05.09.07, 16:20 migotka3008 napisała: > marynia!! podniosłaś mnie na duchu :D Zauważ, że marynia maniacko promuje zappera od bardzo długiego czasu. Wszyscy dookoła niej wyleczyli się zapperem a rak to grzyb i inne mądrości z maryniowej głowy. Podsumowując: zappera możesz używać bo na pewno ci nie zaszkodzi. Maryni za bardzo się nie słuchaj a przynajmniej swoje terapie konsultuj z lekarzem a nie anonimową marynią z Internetu. Bo teraz marynia proponuje ci niedziałające ale nieszkodliwe urządzenie a innym razem ktoś zaproponuje ci coś co może zaszkodzić. Odpowiedz Link
migotka3008 Re: zapper a trądzik 05.09.07, 17:37 no to się skołowałam.... :| w każdym razie samo oczyszczanie nie zaszkodzi tak czy inaczjej już nie wiem co robić z tą moją twarzą :| Odpowiedz Link
grycan1 Re: zapper a trądzik 06.09.07, 00:22 marynia37 napisała: > Znam już sporo osób,którym po zapperze przeszedł trądzik. A ja znam sporo, którym przeszedł bez zappera. Odpowiedz Link
marynia37 Re: W jaki sposob? 12.09.07, 08:13 To za trudne pytanie dla unhappy,bo on nie umie udzielać rad,a tylko zajmuje się krytyką. Odpowiedz Link
unhappy Re: W jaki sposob? 12.09.07, 12:28 marynia37 napisała: > To za trudne pytanie dla unhappy,bo on nie umie udzielać rad,a tylko > zajmuje się krytyką. Uważasz, że udzielenie idiotycznej rady jest lepsze niż nieudzielenie żadnej? Odpowiedz Link
grycan1 Re: W jaki sposob? 12.09.07, 11:41 Na przykład mojej córce pomogły kosmetyki z serii Garnier "Czysta skóra " (żel głęboko oczyszczający, tonik ściągający, krem nawilżający na dzień, krem nawilżający na noc). Odpowiedz Link
marynia37 Re: W jaki sposob? 26.09.07, 17:51 Wpiszcie w wyszukiwarce "Zapperem w pasożyty". Jest to artykuł doktora Wojnowskiego.Skuteczny na trądzik. Odpowiedz Link
unhappy Re: W jaki sposob? 27.09.07, 12:07 marynia37 napisała: > Wpiszcie w wyszukiwarce "Zapperem w pasożyty". Jest to artykuł > doktora Wojnowskiego.Skuteczny na trądzik. Znaczy się co? Trzeba go wydrukować i zjeść? Bo zapper nie może być skuteczny na nic więc pozostaje chyba skonsumować artykuł :D Odpowiedz Link