ajer 22.01.08, 22:27 Witaj,czytałam twój post równiez na forum zioła już we wrzesniu.Czy byłaś u lekarza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aldara.35 Re: do aldara.35 23.01.08, 16:40 Witaj.To prawda ze zadalam juz kiedys takie pytanie,bylo to swiezo po diagnozie.Niestety lekarz do ktorego naleze powiedzial ze tego sie nie leczy (bo nic nie skutkuje:( i aby sie pozbyc to trzeba usunc operacyjnie.Poniewaz nie odczuwam prawie zadnych dolegliwosci to na zabieg nie ide.Wspomagajco lykam Rapchacholin ,Terpichol. Odpowiedz Link
ajer Re: do aldara.35 23.01.08, 23:14 Witaj,ja jestem już po,gdyby nie usg to niewiedziałabym o ich istnieniu.Było mi tak jakos dziwnie,ale myslałam,ze to żołądek jest sprawcą,bo jestem wrzodowcem.Lekarze kazali mi szybko sie tego pozbyć aby nie dopuscić do stanu zapalnego i do kłopotów z trzustką.Czy masz zdiagnozowane ile ich jest i jakiej wielkości? Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrowia. Odpowiedz Link
aldara.35 Re: do aldara.35 24.01.08, 13:14 Witaj,cyt z usg ,,Pęch.zolc.z drobnymi zlogami w swietle sr. 4 i 3 mmm oraz z zagęszczoną żółcią,,Usg z konca pazdziernika.Owszem odczuwam jakies tam dolegliwosci typu ;mdlosci,ale nie boli mnie nic. Chcialabym sprobowac chociaz zatrzymac ten stan aby sie one nie powiekszaly ale nie wiem jak. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ajer Re: do aldara.35 24.01.08, 23:40 Witaj,ja też miałam taki opis i w ciagu miesiaca urosły do 5 6 mm.Tego ponoć nie da się zatrzymać.Jeśli chcesz to napisz na pocztę.Z jakiego miasta pochodzisz lub woj jeśli chcesz to mi napisz.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
aldara.35 Re: do aldara.35 25.01.08, 22:50 No nie strasz mnie:)mam nadzieje ze moje nie rosną!Po raz pierwszy uslyszalam ze je mam w marcu(drobne kamienie do 5 mm)Drugi raz w pazdzierniku,podobny opis wiec zyje nadzieją ze nie rosną;)Zdaje sobie sprawe ze nie da sie ich zlikwidowac ale chcialabym sie zabezpieczyc przed ich wzrostem a to chyba jest mozliwe?Jestem z woj malopolskiego Odpowiedz Link
aldara.35 Re: do aldara.35 26.01.08, 21:33 Poczytalam,ale tam jest napisane ze stosuje sie ten preparat w kamicy moczowej.Czy na zolciowe tez moze pomoc? Odpowiedz Link
ajer Re: do aldara.35 26.01.08, 22:05 Witam i nie chciałabym cię straszyć:)No moje akurat tak szybko urosły i nazbierało się14 małych.Piłam oliwę z oliwek i łykałam sylimarol,ale po nim miałam mdłosci i wzdety brzuch,nawet nie mogłam dopiąć ubrań.Musiałam przestać brać sylimarol i było dobrze.Dziwne,że tak to na mnie działało zamiast mi pomóc.No teraz juz po moich kłopotach i czuje się dobrze.Lekarze powiedzieli,że tylko usunąć,innych sposobów nie ma.Trzymaj się ciepło:) Odpowiedz Link