arekboy29 21.03.08, 13:46 Witam, czy dostał Pan moje mejle bo nie wiem czy poczta dziala dobrze.? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag401 Re: Do mag401. 21.03.08, 20:59 Jutro się przyjżę obecnie mam te same kłopoty tylko ze sto razy mocniejsze. Jeśli chodzi o moje kłopoty to pewnie zajmie mi to z miesiąc czasu. Pozdrawiam Cichocki Dariusz. Odpowiedz Link
arekboy29 Re: Do mag401. 26.03.08, 03:29 nie wiem czy moje mejle doszly ale blagam czy moze mnie Pan oczyscic bo jestem u kresu,wczoraj wymiotowałem krwia(skrzepami krwi z jelit chyba)tak sie boje,ten wewnetrzny lęk niepokój Odpowiedz Link
karol.walc Re: Do mag401. 27.03.08, 03:18 arekboy29 napisał: > nie wiem czy moje mejle doszly ale blagam czy moze mnie Pan oczyscic > bo jestem u kresu,wczoraj wymiotowałem krwia(skrzepami krwi z jelit > chyba)tak sie boje,ten wewnetrzny lęk niepokój No, mag401, pacjent czeka, krwawi. Bierz się za leczenie. Co tak zamilkłeś. Chyba nie odeślesz chorego do lekarza ??? Odpowiedz Link
karol.walc Do arekboy29. 27.03.08, 03:21 arekboy29 napisał: > nie wiem czy moje mejle doszly ale blagam czy moze mnie Pan oczyscic > bo jestem u kresu,wczoraj wymiotowałem krwia(skrzepami krwi z jelit > chyba)tak sie boje,ten wewnetrzny lęk niepokój Maile doszły bo poczta działa. W odróżnieniu od tych wszystkich magów i cudotwórców. Idź człowieku do lekarza, bo się wykończysz. Żaden mag Ci nie pomoże. Odpowiedz Link
mag401 Re: Do mag401. 06.04.08, 18:49 Forum jest do dyskusji a nie do obrażania innych osób. Ta osoba która się zwraca o pomoc ma wyznaczoną wizytę lekarską. Moja pomoc jest uzupełnieniem w tym przypadku działalności medycznej. Takie zachowanie / wypowiedzi / jak mamy na tym forum to się posługuje osobnik na forum zdrowie. Temu panu który teraz pisze już odpowiedziałem 3 krotnie / w tym dzisiaj / i być może nie otrzymał odpowiedzi bo mam kłopot z wysłaniem poczty. Moje wypowiedzi na tym i na innym forum były i będą na pocztę dla uniknięcia wypowiedzi osób rozrabiających i nie potrafiących pomóc osobie potrzebującej pomocy. Ponadto ja wiem czy i w jakim zakresie mogę pomóc. Pozdrawiam Cichocki Dariusz Warszawa. Odpowiedz Link
wadera1951 Re: Do mag401. 07.04.08, 11:02 Jutro się przyjżę obecnie mam te same kłopoty tylko ze sto razy mocniejsze Panie " Doktorze " co z polskiego miałeś? Bardzo przepraszam ,ale jak chcesz leczyć ludzi jak sam takiej samej choroby jak u pacjenta nie możesz u siebie wyleczyć? Z Ciebie lekarz jak z koziej pipki gwóźdź.Hahahaha. Odpowiedz Link