martab30 16.01.04, 10:54 nie zasypiaja odwroceni jak to było za dawnych czasów na bok ale ......... graja na komputerze. Niezłe. A to ci i Ich ewolucja dosiegła:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-ndrzej Re: TERAZ PANOWIE PO SEKSIE 16.01.04, 11:02 A ja po sexie ubieram sie i ide do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: TERAZ PANOWIE PO SEKSIE IP: *.ath.spark.net.gr 16.01.04, 11:04 a-ndrzej napisał: > A ja po sexie ubieram sie i ide do domu. Zawsze mi sie wydaje, ze to musi byc bardzo przykre, dla obu stron. Tak po prostu ubrac sie po seksie i wyjsc... Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: TERAZ PANOWIE PO SEKSIE 16.01.04, 11:06 Gość portalu: renia napisał(a): > Zawsze mi sie wydaje, ze to musi byc bardzo przykre, dla obu stron. Tak po > prostu ubrac sie po seksie i wyjsc... a co maja tacy jeszcze zrobic, skoro zaplacili juz "przed"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: TERAZ PANOWIE PO SEKSIE IP: *.ath.spark.net.gr 16.01.04, 11:10 Betty na jakie pytania Ci nie odpowiedzialam? No, ze wspominalas... Nie wiem o ktore pytania chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: TERAZ PANOWIE PO SEKSIE 16.01.04, 11:25 Gość portalu: renia napisał(a): > Betty na jakie pytania Ci nie odpowiedzialam? No, ze wspominalas... Nie wiem o > ktore pytania chodzi. aaa! tu cie mam! :) dlaczego trawa jest zielona, a banan skrzywiony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: zartowalam... IP: *.ath.spark.net.gr 16.01.04, 11:29 Lece sprawdzic bo nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
a-ndrzej Re: TERAZ PANOWIE PO SEKSIE 16.01.04, 11:16 No nie, nie tak zaraz. Jeszcze wycieram siusiaka o firanke zanim wyjde:) Oj Renia znaj sie na zartach. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: TERAZ PANOWIE PO SEKSIE 16.01.04, 11:22 "siusiaka"? może: "pisiorka"? Odpowiedz Link Zgłoś
martab30 Re: TERAZ PANOWIE PO SEKSIE 16.01.04, 11:26 A może ptoka (bez "la") :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Andrzej mowi sie IP: *.ath.spark.net.gr 16.01.04, 11:27 zygmunta, freda, stefana, ale na litosc boska, nie siusiaka!! Moja Mama sw. pamiecie tak mowila stefanach moich braci Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: TERAZ PANOWIE PO SEKSIE 11.03.04, 21:03 a-ndrzej napisał: > No nie, nie tak zaraz. Jeszcze wycieram siusiaka o firanke zanim wyjde:) Oj! To mam powiesic firanki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
martab30 Re: TERAZ PANOWIE PO SEKSIE 16.01.04, 11:07 No to pewnie masz "laptoka" :) Odpowiedz Link Zgłoś