Dodaj do ulubionych

do wszystkich panow na forum

IP: *.centertel.pl 19.07.01, 12:20
drodzy panowie,
ja z takim pytankiem
jestem calkiem niezla laska, a w naszych czasach i nam zdarza sie was podrywac
powiedzcie mi wszyscy i kazdy z osobna jak dziewczyny powinny was podrywac
abyscie nie mysleli ze jest "latwa, glupia, i do tego blondynka"
jest wiele wartosciowych, inteligentnych i do tego ladnych dziewczyn, ktore
chcialyby poznac faceta, zaczepic go jako pierwsze, ale nie wiedza jak to
zrobic, zebyscie nie osadzili takiej dziewczyny jako szybkiej, latwej i nic nie
wartej (no wiecie takiej na jedna noc)
zdradzcie mi co powinnysmy zrobic, zeby nasz podryw byl dla was wyzwaniem
z utesknieniem czekam na odpowiedzi
caluski, NIKA
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: do wszystkich panow na forum 19.07.01, 12:28
      Gość portalu: NIKA napisał(a):

> drodzy panowie,
      > ja z takim pytankiem
      > jestem calkiem niezla laska, a w naszych czasach i nam zdarza sie was podrywac
      > powiedzcie mi wszyscy i kazdy z osobna jak dziewczyny powinny was podrywac
      > abyscie nie mysleli ze jest "latwa, glupia, i do tego blondynka"
      > jest wiele wartosciowych, inteligentnych i do tego ladnych dziewczyn, ktore
      > chcialyby poznac faceta, zaczepic go jako pierwsze, ale nie wiedza jak to
      > zrobic, zebyscie nie osadzili takiej dziewczyny jako szybkiej, latwej i nic nie
      >
      > wartej (no wiecie takiej na jedna noc)
      > zdradzcie mi co powinnysmy zrobic, zeby nasz podryw byl dla was wyzwaniem
      > z utesknieniem czekam na odpowiedzi
      > caluski, NIKA

Ha, problem ten jest poruszany w wielu postach. Moim zdaniem musisz zdac sie na
      swoje wyczucie sytuacji i faceta, tudziez swoja... inteligencje.
      Nieraz tlumaczylem juz, ze to facet genetycznie jest typem zdobywcy. Madra
      kobieta potrafi w ten sposob pokierowac swoim podrywem, ze facet caly czas mysli,
      ze to wlasnie on jest strona aktywna. Gwarantuje to jemu komfort psychiczny, a
      jej daje satysfakcje z swoich mozliwosci delikatnego sterowania jego poczynaniami.
      Pozdrawiam
      Mario

• Gość: Karol Re: do wszystkich panow na forum IP: *.pppool.de 19.07.01, 13:11
        mario2 napisał(a):
        > Ha, problem ten jest poruszany w wielu postach. Moim zdaniem musisz zdac sie na
        >
        > swoje wyczucie sytuacji i faceta, tudziez swoja... inteligencje.
        > Nieraz tlumaczylem juz, ze to facet genetycznie jest typem zdobywcy. Madra
        > kobieta potrafi w ten sposob pokierowac swoim podrywem, ze facet caly czas mysl
        > i,
        > ze to wlasnie on jest strona aktywna. Gwarantuje to jemu komfort psychiczny, a
        > jej daje satysfakcje z swoich mozliwosci delikatnego sterowania jego poczynania
        > mi.
        > Pozdrawiam
        > Mario

Z calym szacunkiem, ale opinia kolegi Mariana nie jest dla mnie wiazaca. Podryw
        inteligentny, czyli umiejetnie dopasowany do sytuacji jest idealem tak dla
        kobiet, jak mezczyzn. Prosze jednak nie myslec, ze faceci nie lubia byc podrywani
        i zawsze chca dominowac. Byc podrywanym i podrywac to dwie rozne przyjemnosci.
        Faktycznie, jesli jednak nie doczeka sie Pani momentu, gdy mezczyzna przejmuje
        inicjatywe, to moze to jedynie oznaczac, ze
        i)nie jest Pani w jego typie
        ii)on jest ksiedzem
        iii)impotentem
        iv)pederasta
        v)koniunkcja poprzednich elementow

Pozrawiam i powodzenia
      • Gość: Karol Re: do wszystkich panow na forum IP: *.pppool.de 19.07.01, 13:11
        mario2 napisał(a):
        > Ha, problem ten jest poruszany w wielu postach. Moim zdaniem musisz zdac sie na
        >
        > kobieta potrafi w ten sposob pokierowac swoim podrywem, ze facet caly czas mysl
        > i,
        > ze to wlasnie on jest strona aktywna. Gwarantuje to jemu komfort psychiczny, a
        > jej daje satysfakcje z swoich mozliwosci delikatnego sterowania jego poczynania
        > mi.
        > Pozdrawiam
        > Mario

kobiet, jak mezczyzn. Prosze jednak nie myslec, ze faceci nie lubia byc podrywani
        ii)on jest ksiedzem
        iii)impotentem
        iv)pederasta

Pozrawiam i powodzenia
      • Gość: Karol Re: do wszystkich panow na forum IP: *.pppool.de 19.07.01, 13:15
        mario2 napisał(a):
        >
        > i,
        > mi.
        > Pozdrawiam
        > Mario

ii)on jest ksiedzem
        iii)impotentem
        iv)pederasta

Pozrawiam i powodzenia
    • Gość: kac nic prostrzego - wystarczy podejść i zagadać IP: *.*.*.* 19.07.01, 13:17
      osobiście takie coś by mi wystarczyło.
      • Gość: Karol sorry, za ta potrojnosc-klopoty z Telekomem :)) IP: *.pppool.de 19.07.01, 13:19
        • Gość: NIKA Re: OD niki w podziece IP: *.centertel.pl 19.07.01, 15:34
          chlopaki jestescie kochani, ze odpisaliscie, jednak dla mnie to wciaz za malo
          kiedy mam wiedziec, ze chlopak ktorego podrywam nie jest mna zainteresowany
          (moze taki typ sobie mysli "calkiem niezla ale nie w moim typie, jak sie pcha
          to czemu nie isc na latwizne i nie skorzystac") utwierdzcie mnie w tym, ze te
          stereotypowe mysli nigdy by wam do glowy nie przyszly, ze uszanowalibyscie
          kazda dziewczyne was podrywajaca, obojetnie czy jest brzydkim kaczatkiem czy
          krolewna z bajki, uswiadomcie mnie ze w tych pierwszych sekundach po podejsciu
          dziewczyny do was nie myslicie wylacznie o sexie
          pamietajcie, ze dla dziewczyny nie ma nic gorszego niz swiadomosc, ze jest
          smieszna, czy zalosna
          pzdr.
          • Gość: kac więcej info IP: *.*.*.* 19.07.01, 16:27
            ale ty chcesz poderwać faceta na długo czy na .... szybko (znaczy szybli
            numerek).
            No bo jak na szybko - to co ma dla ciebie za znaczenie co o tobie myśli facet
            skoro ty masz na niego ochotę.
            Jak dla pierwszego to ........................ sorry - muszę pomyśleć jak bym
            sam zareagowała .

pozdrowienia kac - męska szowinistyczna świnia
    • Gość: doku Jak to zrobić? Prosto, konkretnie i zdecydowanie. IP: *.mofnet.gov.pl 19.07.01, 16:06
      Ja poczułbym podziw dla kobiety, która zaskoczyłaby mnie np. tak oto:
      "zapraszam cię na piwo do pubu któregoś dnia po pracy?" Gardzę natomiast
      manipulacją, także taką, która ma na celu sprowokowanie mężczyzny do inicjatywy.
      • Gość: greg Re: Jak to zrobić? Prosto, konkretnie i zdecydowanie. IP: 141.20.80.* 19.07.01, 16:48
        Przedmöwca ma racje. Cenimy gre w otwarte karty. Wzbudzisz tym napewno wiekszy
        szacunek, niz jakimis ´damskimi intrygami´. Wiec, kawa na stol!
        • Gość: krecha Re: Jak to zrobić? Prosto, konkretnie i zdecydowanie. IP: *.hwr.arizona.edu 19.07.01, 23:07
          Mysle, ze to jest zbyt absolutne stwierdzenie.

Kazdy facet jest inny, wiec nie mozna uogolniac w zaden sposob,
          co faceci wola, a czego nie znosza.

• Gość: krecha do: NIKA IP: *.hwr.arizona.edu 19.07.01, 23:08
      Odpowiedz dla "NIKI" jest taka - nie ma regul. Wiec badz po prostu mila,
      przyjacielska, usmiechnieta. Jesli trafisz na purytanina, to moze sobie
      pomyslec rozne rzeczy o Tobie. Ale czy dla Ciebie ma to jakiekolwiek znaczenie?
      A jak bedzie liberalny, to mysle, ze doceni Twoja kulture i do glowy my nie przyjdzie,
      zeby Cie wysmiac czy osmieszyc, nawet gdy nie jestes w jego typie.

Ja juz wielokrotnie bylem zaproszony przez dziewczyny na imprezki, do restauracji, na
      piknik, etc. Nigdy nie myslalem, ze to nie wypada. Nie zawsze sie zgadzalem, ale gdy
      nie mialem ochoty, to mowilem szczerze z jakiego powodu.

Swoja droga - fajnie jest, jak kobieta okazuje zainteresowanie facetowi. Pewnie to
      troche meska proznosc. Ale jakikolwiek powod - takie zainteresowanie podwyzsza
      wiare w siebie, powoduje, ze (ja przynajmniej) czuje sie dobrze. Zreszta czy nie jest
      tak samo z kobietami? Ktora nie lubi byc obiektem szczegolnego zainteresowania?
      • Gość: piach Re: podryw faceta IP: 195.136.25.* 20.07.01, 07:00
        Najlepiej jak kobieta zaprasza faceta na kawę, piwo itp. Dla mężczyzny jest to
        jednoznaczny i wyrażny sygnał, że kobieta jest nim zainteresowana, chce go
        bliżej poznać. Jest to oczywiście bardzo konkretna propozycja, ale wiadomo
        przynajmniej o co chodzi a to dla faceta jest ważne aby sytuacja była jasno
        określona. Mężczyźni też lubią być zapraszani przez panie, naprawdę. Wypić
        razem kawę i pogadać zawsze wolno, późniejszy bieg wydarzeń zależy już samych
        zainteresowanych...
        • Gość: kuba Re: podryw faceta IP: 10.1.11.* / 193.41.231.* 20.07.01, 10:04
          O Jezu, miód na moje uszy!
          Ja miałem zawsze problem z tym pierwszym krokiem, później już jakoś szło,
          przejmowałem inicjatywę i było OK. Ale właśnie to pierwsze podejście...
          Dziewczyny, tylko zagadnijcie, dajcie jakis sygnał (byle wyraźny), o resztę już
          my się będziemy martwili!
        • Gość: NIKA do wszystkich (piachu do ciebie tez) IP: *.centertel.pl 20.07.01, 10:14
          mowie wszystkim dzien dobry w ten piatkowy poranek
          Piachu, co tak wczesnie przy komputerze?
          niestety, a moze na szczescie, bede was gnebic dalej, jak jeden z was zauwazyl,
          kazdy facet lubi inna forme podrywu przez dziewczyne
          dotychczasowe wasze opinie potwierdzaja w glownej mierze ze lubicie otwartosc i
          jasnosc sytuacji, ale dla mnie to wciaz za malo
          ja chce wiecej i wiecej!!!!!
          chcialabym abyscie sie podzielili ze mna waszymi doswiadczeniami, czy ktorys z
          was znalazl sie w takiej sytuacji, jakie byly wasze reakcje, jak wy byscie
          chcieli byc podrywani (np. piszecie, "jesli dziewczyna zrobi to czy to, albo
          zachowa sie tak czy tak, to wtedy zlapie mnie w swoje sidla, i ja i ona
          bedziemy szczesliwi)
          no chlopaki dzisiaj piatek, czas imprezek, spotakan i figli, rozmarzcie sie
          troche i napiszcie cos szalowego
          odpowiem wam dopiero w poniedzialek (jade na trzydniowa impreze i chcialabym
          zastosowac niektore z rad jakie mi dajecie)
          pzdr.
          • karl_der_berliner figle 20.07.01, 10:45
            O tak, dzisiaj i jutro beda tu takie figle, ze hej. W niedziele rano bede
            zupelnie zblazowany (he, he).
            Nika, ty chyba potrzebujesz tych informacji do jakiegos researchu, co? Bo nie
            moge uwierzyc, ze jest dziewczyna, ktorej nasze wyjasnienia nie uzmyslowily,
            jak sie sprawy w tej materii maja.
            Nie wiem, czy przyklady z naszego zycia wiele Ci pomoga. Ale ok.
            Kiedys gralem w kosza w druzynie mojego uniwerku. Na mecz zawsze przychodzilo
            sporo ludzi. Czasem jakas babka przyszla, powiedziala, ze jej sie costam
            podobalo, albo, ze sorry, ale mogliscie sie bardziej postarac. a potem to juz
            jakos tak samo szlo...

Pozdrawiam
          • Gość: NIKA jeszcze cos mi przyszlo do glowy IP: *.centertel.pl 20.07.01, 10:49
            A teraz cos dla dziewczyn, ktore sledza ten temat
            Pewnie niektore z was tez maja ten sam problem co ja, same przyznajcie jak
            ciezko w naszym kraju panowie robia ten pierwszy krok (jestescie gdzies, wpadl
            wam w oko jakis przebojowy gosc, widzicie, ze on tez zerka w wasza strone, i
            co????? I NIC ja nie podejde, on nie podejdzie, czas zabawy sie konczy, a wy z
            niezadowoleniem idziecie do domu)
            moze ktoras z was podzieli sie swoimi doswiadczeniami, zdradzcie mi swoje
            tajniki skutecznego ale zarazem inteligentnego podrywu faceta
            moze i przy okazji panowie sie czegos ciekawego dowiedza
            caluski nika
            • Gość: AGA Re: do Niki IP: *.oknet.com.pl 20.07.01, 11:45
              Nie wiem czy Ci pomoge ale napisze o moich doswiadczeniach w tym temacie.Jezeli
              chodzi o przyklad,ktory podalas-impreza,fajny facet,zerkanie i... nic.Bywaja
              takie sytuacje ale z mojego doswiadczenia wystarczy sie usmiechnac i wtedy
              sobnik plci meskiej nabiera smialosci zeby zagadac (na imprezie masowej,gdzie
              nie ma wspolnych znajomych)W przypadku czegos bardziej kameralnego nie ma
              przeszkod zeby podejsc i porozmawiac o czymkolwiek.Ja mam dosc duze poczucie
              humoru (tak mowia) wiec przewaznie dowcipkuje na jakikolwiek temat,opowiadam
              dowcip czy cos podobnego.Jesli uda sie goscia rozbawic to polowa sukcesu.Nigdy
              nie zdarzylo mi sie zaprosic na piwo czy cos w tym rodzaju swiezo poznanego
              faceta.Mozna to oczywiscie zrobic ale raczej kiedy dosyc dobrze znamy sie na
              gruncie towarzyskim ale i wtedy robie to w taki sposob,zeby nie pomyslal,ze to
              co proponuje to prawdziwa randka.Jestem zdania,ze mezczyzna zainteresowany mna
              (o takich chyba rozmawiamy,bo jezeli mu sie nie podobasz,to nie ma tematu)
              powinien w pewnym momencie przejac inicjatywe (i zawsze to robi) jezeli nie tzn
              po prostu,ze nie ma ochoty i szkoda zachodu.Facet nie powinien wiedziec,ze
              dziewczyna na niego "leci" moze co najwyzej domyslac sie,ze jej sie podoba
              (udany podryw polega na tym,zeby dac mu to do zrozumienia)Pamietaj Nika,ze
              jezeli przekroczysz te granice ryzykujesz,ze staniesz sie "laska na jedna noc"
              bo tylko glupek nie skorzysta z okazji widzac niezla dziewczyne,ktora robi do
              niego maslane oczy.
              Sadze,ze bywaja sytuacje,o ktore zapewne Ci chodzi,ze dziewczyna atakuje
              znienacka obcego faceta jakas oryginalna propozycja,a on oszolomiony nietypowa
              sytuacja natychmiast sie nia(dziewczyna) zachwyca i nastepuje wspanialy ciag
              dalszy znajomosci. Jest to do przeprowadzenia ale:
              1)musisz zrobic to w taki sposob,zeby zawsze istniala mozliwosc obrocenia w
              zart-czyli pretekst powinien byc najlepiej mocno przerysowany(calkowicie
              nieprawdopodobny)"czy nie wybralbys sie ze mna na wystawe kotow rasowych,bo
              kolezanka zachorowala,ja mam dwa zaproszenia i pomyslalam,ze moze..." albo
              np.zakonczenie"no,wygralam bo zalozylam sie z kolezanka,ze to zrobie" czy
              cokolwiek co ewentualnie pozwoli Ci poznac po jego reakcji czy Twoje dzialania
              go zainteresowaly w sensie pozytywnym,czy raczej jest po prostu zaskoczony i
              nie wie jak sie zachowac.
              2)Jezeli nawet facet pojdzie z toba na te wystawe kotow :-) to absolutnie nie
              mozesz wykonac nastepnego ruchu!!!!! To on musi poprosic o nr tel., nastepne
              spotkanie itp.
              Jak jeszcze cos mi przyjdzie do glowy,to Ci napisze. Na razie wracam do
              pracusi. Buziaki.
    • Gość: Yano odwróćmy pytanie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 14:10
      Gość portalu: NIKA napisał(a):

> powiedzcie mi wszyscy i kazdy z osobna jak dziewczyny powinny was podrywac
      > abyscie nie mysleli ze jest "latwa, glupia, i do tego blondynka"

Przewrotnie zapytam: a jeśli facet podrywa dziewczynę to czy ona z góry zakłada
      że to tylko głupi frajer który chce wykorzystać na jedną noc i zapomnieć?
      Analogia jest wyraźna...
      Wszystko zależy jak to się robi... chyba najważniejsze to być subtelnym i
      ostrożnym, ale nie nieufnym.
      • Gość: Janek Do NIKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 13:02
        Czasem jest tak właśnie, że facet widzi ją, albo odwrotnie i nie mają
        śmiałości. Dziewczyna może zwrócić na siebie uwagę i wykonać pierwszy krok w
        ten sposób, że przechodząc obok niego uśmiechnie się promiennie. On będzie
        wiedził, że to na pewno do Niego i będzie to dla Niego bodziec.
        Moja koleżanka ma metodę następującą: idzie za nim (obok niego), nagle "potyka
        się" i niby przypadkowo wspiera na jego ramieniu. następuje wymiana słów i
        pierwszy kontakt nawiązany. Potem On powinien ruszyć do dzieła.
        Dziewczyny, nie bójcie się wykonać pierwszego kroku. To wcale nie znaczy, że
        jesteście łatwe. Mówienie, że może to się skończyć na jednej nocy, to bzdura,
        każda nawet inaczej nawiązana znajomość może tak się skończyć.
        Poza tym, to Wy decydujecie, czy idziecie do łóżka, nikt Was tam na siłę nie
        ciągnie.
        • Gość: mathom Meski swiat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 14:28
          Sprawa wbrew pozorom jest prosta. Zaden czlowiek nie jest ograniczony; kazdy
          czlowiek ma jakies marzenia, cele i osobowosc. Kazdy czlowiek to wszystko
          eksponuje w mniejszym lub wiekszym stopniu. Poznanie czlowieka polega na
          rozpoznaniu jego marzen - w takiej sytuacji nigdy nikt nie naraza sie na
          niezrozumienie. Sztuka dialogu wtedy polega na operowaniu abstrakcyjnymi a przy
          tym wspólnymi w naszej kulturze pojeciami szczescia. Jest to sytuacja pozytywna
          z dwoch powodow: po pierwsze jezeli sie uda mamy idealnego partnera ( wspolnota
          marzen) jezeli nie to mamy przyjaciela i prowadzimy interesujaca rozmowe z kims
          przed chwila poznanym. Pojecie "marzenie" jest uniwersalne. A my marzymy. Duuzo
          marzymy. Chcesz nas poznac? Oderwij sie na moment od ziemii. Odgadnij czlowieka.
    • Gość: Piotrek Czy warto mieć dzieci z idiotą? IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 19:58
      Tak się szczęśliwie złożyło że dziewczyny z którymi byłem (zawsze na długo i
      zawsze na poważnie) zainicjowały nasza znajomość. Tak samo poznałem moją żonę z
      którą jesteśmy od 10 lat...
      Jeżleli podejdziesz jako pierwsza do mężczyzny zyskujesz jedyna i
      niepowtarzalna szansę natychmiastowego przekonania się czy:
      a) nie jest idiotą - jeżeli podejmie wątek
      b) jest idiotą - jeżeli go nie podejmie, i to też jest szczęście bo...
      czy warto mieć dzieci z idiotą?
    • Gość: pablo Re: do wszystkich panow na forum IP: *.softlab.com.pl 22.07.01, 21:46
      uwazam ze nie ma co specjalnie sie zastanawiac - jak zaczniesz sie zastanawiac
      co wypada a co nie wypada jak rozpoczac aby wypasc/nie wypasc w okreslony
      sposob, analizowac etc to zazwyczaj wychodzi z tego jakis sztuczny gniot i
      dopiero jest nieciekawie. mysle ze najlepsza metoda to na zywiol. nie mysl ze
      wypadniesz na latwa czy glupia bo to jest mit - faceci w 99 beda zachwyceni
      taka sytuacja zreszta dosc latwo mu wmowisz ze jest wyjatkowy i tylko do niego
      po raz pierwszy w zyciu i ostatni wystartowalas w ten sposob. po prostu bez
      stresu i na luzie a bedzie ok
      • Gość: Janek Re: do wszystkich panow na forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 00:43
        Święta racja Pablo.
        • Gość: NIKA Witam po przerwie IP: *.centertel.pl 24.07.01, 10:52
          mialam jakies problemy z serverem i dopiero dzisiaj weszlam na forum sprawdzic
          frekfencje, no, no, panowie calkiem niezle, ale nie chcialabym aby ten temat
          umarl smiercia naturalna, wiec pogoncie swoje kolezanki aby wysilily sie na
          krotkie zwierzenia dotyczace polowania na facetow, natomiast wy panowie, jesli
          nie macie mi juz nic do powiedzenia to moze sami przedstawicie interesujacego
          tematu, oczywiscie oscylujacego wokol tego starego
          a moze macie jakies pytania do mnie
          czekam z niecierpliwoscia
          pdr.nika
          • Gość: Michael Re: Witam po przerwie IP: 157.25.121.* 27.07.01, 12:54
            Jeśli dziewczyna, która jest blisko mnie gładzi rękoma swoje ramiona, czy
            poprawia włosy i zerka na mnie ti wiem, że chce bym coś zrobił. Chce mi się
            podobać i pokazuje mi to. Takie znaki choć nie oczywiste mówią mi, że czegoś
            ode mnie chcę. To od nie wychodzi inicjatywa. Purytanin tego nie zauważy, więc
            nie będzie posądzenia o puszczalstwo. Kobieta sama musi przełamać ten
            stereotyp, że skoro ona chce czegoś od faceta to jest puszczalska. Mi nigdy nie
            przyszło by do głowy, by pomyśleć w taki sposób o dziewczynie, która chcę mnie
            gdzieś zaprosić. Naprawdę nigdy nie przyszło. Po prostu wie czego chcę i bardzo
            dobrze, że wie czego chcę.
            Pozdrawiam
          • Gość: Ktos Do NIKI IP: 194.96.106.* 27.07.01, 13:42
            Hee,hee.
            Taka jedna podrywala mnie 4 lata temu.
            No i poderwala mnie. Teraz jestesmy malzenstwem,
            i nawet mi sie to podobalo ze mnie podrywala
            Pozdrawiam
    • Gość: Michael Re: do wszystkich panow na forum IP: 157.25.121.* 27.07.01, 13:15
      Dodam jeszcze; dlatego Nika zapraszaj kogo chcesz i nie powstrzymuj się od
      tego, bo dla facetów to przyjemność jeśli piękna dziewczyna tym zaproszeniem
      mówi, że jej się podoba. Potem taki facet przez cały dzień chodzi szczęśliwy.
      Daję Ci głowę.
      Pozdrawiam
    • Gość: kac ??????????? IP: 213.76.58.* 27.07.01, 19:30
      może wystarczy wysłać maila ;)
      • Gość: Mars Re: ??????????? IP: 217.97.163.* 28.07.01, 01:39
        Mam nadzieję, że doczekam czasów gdy zaproszenie do tańca nie będzie wyłącznie
        domeną mężczyzn. Świetna okazja do wybrania partnera dla obu stron. Wiele
        kobiet to już stosuje- zawsze z sukcesem.
        • Gość: NIKA Czesc wszystkim IP: *.centertel.pl 31.07.01, 10:16
          witam ponownie, znowu mnie troche nie bylo, bo w pracy Internecik nawalal
          wiecie co? tak sie tu rozpisujecie o podrywach w wydaniu damskim, ale czy nie
          sadzicie, ze ta jakze meska "czynnosc", praktykowana juz przez kobiety, nie
          zachwieje poczucia waszego meskiego ego, czy to wam w jakis sposob nie
          przeszkadza?
          zastanowcie sie, dlaczego do tego doszlo, zeby kobieta musiala pierwsza
          rozpoczynac inicjacje zapoznawcze
          czy cos tu nie gra? wiecie, ze takim postepowaniem przejmujecie jedna ze
          stereotypowych damskich domen - czyli biernosc, oczekiwanie
          kobiety zaczynaja byc silniejsze i bardziej niezalezne, czy to aby nie zagraza
          waszej egzystencji?
          jest to pytanie troche filozoficzne, wiec zapraszam do podjecia tematu
          pdr.Nika
          • Gość: Janek Re: Czesc wszystkim IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 10:40
            A moze to kwestia równouprawnienia i tego, aby nie zgubić tego kogoś, kto
            zaczyna się nam podobać. Czy nie lepiej zwrócić delikatnie na siebie uwagę, po
            to aby nie zniknął (-ęła) w tłumie?
            Pozdrowienia
            • Gość: NIKA Re: Czesc wszystkim IP: *.centertel.pl 01.08.01, 12:29
              jak milo Janku, ze mowisz o rownouprawnieniu (zeby jeszcze co do
              rownouprawnienia twoje poglady podzielali inni mezczyzni, to my kobiety
              zylybysmy jak w raju)
              to byla mala dygresja do Janka, i prosze nie dyskutujmy na tem temat, nie jest
              on bynajmniej przyjemny dla zadnej z plci
              PROSZE, PISZCIE COS
              DLACZEGO TAK MALO DZIEWCZYN WYPOWIADA SIE NA PODEJMOWANE TUTAJ TEMATY???
              pdr.nika
              • Gość: Laura Re: Czesc wszystkim IP: 40.10.6.* 01.08.01, 13:53
                Hej Nika, jestem tu pierwszy raz i spodobal mi sie Twoj temat.
                Chcialam powiedziec, ze zadnym wstydem ani hanba jest podrywanie mezczyzn.
                A wrecz przeciwnie i oni bardzo lubia byc uwodzeni przez plec piekna.
                Ja zreszta tak poznalam swojego chlopaka, a pozniej meza.
                Tak wiec dziewczyny: piers do przodu i naprzod.
                • Gość: Nasionko Re: Czesc wszystkim IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 02:22
                  Mało dziewczyn podejmuje temat,bo jednak wolą,żeby to faceci robili ten
                  pierwszy krok.I ten następny.
                  A tak seri to oni są łatwi ,tylko trzeba się odważyć.
                  Nie ważne jak byle skutecznie
              • Gość: kofo Re: Czesc wszystkim IP: 213.77.18.* 02.08.01, 13:46
                Cześć!
                Uśmiech, wdzięk i ...chusteczka, lub rękawiczka, która nagle upada. Reszta może
                być spontaniczna lub przemyślana, a potem powinnaś prowadzić go na odległość
                atomu, kusić nadzieją i ciut głębszym dekoltem, fascynować zapachem dobrych
                perfum i...czystymi paznokciami pod lakierem. Dobrze byłoby, gdybyś ostatnio
                czytała jakąś książkę i bywała w kinie. A poza tym on musi mieć nadzieję, że
                jest jedyny i niezastępowalny.
                Poszukaj tego wszystkiego, co może połączyć Cię z mężczyzna na którego czaisz
                się jak lwica. Podróż do pracy tym samym autobusem, ten sam przystanek,
                ulubiona gazeta lub kolor, a może zapytasz "czym się pan zajmuje, że ma pan tak
                wypięlegnowane dłonie, albo gdzie tak cudownie słońce opala"? Włącz inwencję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka