hotally 24.12.09, 21:31 Ja mam wszystkie 4 części :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeberdee24 Re: kto ogląda Kevina?:) 24.12.09, 21:45 Dzieci dzielą się na fajne i takie jak makolej kulkin. Kewin mnie wku...a. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Kevina samego wszędzie? 24.12.09, 21:49 A co, byłam baaaardzo niegrzeczna, żeby się tym katować? ps. Tak, wiem, że chodzi o wewnętrzne dziecko. Moje wewnętrzne dziecko manifestuje się inaczej i nie lubi Kevina. Odpowiedz Link Zgłoś
ammaniuta Re: kto ogląda Kevina?:) 24.12.09, 23:01 Zobaczycie, kiedyś nie 'dadzą' Kevina w święta i zapanuje na świecie chaos! Odpowiedz Link Zgłoś
haalszka Re: kto ogląda Kevina?:) 24.12.09, 23:57 moj syn ogladal byl zachwycony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ammaniuta Re: kto ogląda Kevina?:) 25.12.09, 00:00 haalszka napisała: > moj syn ogladal byl zachwycony:)) Jak pierwszy i drugi raz oglądałam też mi się podobało. A ja tylko w kółko mogę oglądać "gwiezdne wojny' z Luke'm Skywalkerem.;) Ale nie 'dają' tego w święta. :] Odpowiedz Link Zgłoś
biala.chmurka Re: kto ogląda Kevina?:) 25.12.09, 13:22 > Zobaczycie, kiedyś nie 'dadzą' Kevina w święta i zapanuje na > świecie chaos! To może być prawda. Sławetny 2012 rok już wkrotce... Odpowiedz Link Zgłoś
rzodk-iewka Re: kto ogląda Kevina?:) 25.12.09, 21:33 Znów leci i znów go oglądam. Już nawet nie chodzi o samego Kevina, ale Joe Pesci i Daniel Stern to prawdziwe gwiazdy! Odpowiedz Link Zgłoś