pendzacy_krolik 23.01.10, 16:08 bo daje sie wykorzystywac, ilekroc sobie mowie,ze tym razem bede zimnom sukom to okazuje sie,ze ktos inny (-nna) mnie ubiegl:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahadeva Re: cierpie... 23.01.10, 16:19 ale po co byc zimnom sukom? lepiej byc soba i bawic sie w zyciu, a nie wysilac na bycie powyzsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: cierpie... 23.01.10, 16:21 bycie soba nie zawsze jest zabawne, szczegolnie dla innych... Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: cierpie... 23.01.10, 16:27 mahadeva napisała: > a co nas inni obchodza :) mnie tak. chooc jakby coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: cierpie... 23.01.10, 16:25 będąc zimnom sukom spotykasz się ze zbyt dużą konkurencją. może spróbuj być ciepłom sukom? Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: cierpie... 23.01.10, 16:26 aha, czyli z takim termoforem miedzy nogami? rumak.hrabiny napisał: > będąc zimnom sukom spotykasz się ze zbyt dużą konkurencją. może spróbuj być > ciepłom sukom? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: cierpie... 23.01.10, 16:32 termofor termoforem - kiedys w saunie Mis wlozyl mi palce do dziurki, zeby sie ochlodzic, tak bylo cieplo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: cierpie... 23.01.10, 16:39 z Misiem do tej z przodu :) moja przyjaciolka tez sie wzruszyla :) jej facet nie zrobil nigdy dobrze w saunie w spa :) Odpowiedz Link Zgłoś