admin_kobieta 17.02.04, 17:42 wszystkich zalogowanych, którym oliwkowy kolor forum zdążył już obrzydnąć zapraszam do zakładki Moje forum można zmienić kolory do wyboru: biały, oliwkowy, niebieski, zielony i żółty :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafee Re: zmiana kolorów 17.02.04, 17:52 admin_kobieta napisała: > > wszystkich zalogowanych, którym oliwkowy kolor forum zdążył już obrzydnąć > zapraszam do zakładki Moje forum > można zmienić kolory > do wyboru: biały, oliwkowy, niebieski, zielony i żółty :-) > ten oliwkowy jest prawde mówiąc taki sobie, zmieniłam juz sobie kolor.... bardzo dziękuje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica żółteeeeeeeeee!!! 17.02.04, 18:59 dla mnie bomba :) żółć w dziesiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: zmiana kolorów 17.02.04, 19:07 co za radosc!! juz zmienilam na niebieski Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu a śliwka lub bordo? 17.02.04, 19:38 jestem zawiedziona a poza tym żółty, jak soczewica już wykrzyknęła, cudowny, a zielony jak wiosenna trawka, niebieski w sam raz, tak jak wcześniej, a biały jest a jakoby go nie było ;) o oliwkowym nie wspomnę bo nadal mi niedobrze ale gdzie odcienie czerwieni? marzy mi się śliwka, taka węgierka, hihi, mogę nawet czardasza zatańczyć po prośbie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_kobieta Re: a śliwka lub bordo? 17.02.04, 19:42 to pierwsza przymiarka myślę, że jeszcze będą zmiany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: a śliwka lub bordo? 17.02.04, 19:56 o to to, piknie by było gdy był niebieski neutralno gazetowy to przyjęty był jako oczywistość. Oliwka nie jest już neutralnym. brr. A kolekcja 5 kolorów, hihi, forumowiczów pewnie rozpuści. Mnie już rozpuściło, po 10 minutach, jak dziadoski bicz Odpowiedz Link Zgłoś
surakarta Re: zmiana kolorów 17.02.04, 20:41 Niebieski to jest to co lubię. W okńcu oczy mnie nie bolą od tego "oliwkowego", który mi się wcale z oliwkami nie kojarzył. Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: zmiana kolorów 17.02.04, 21:29 lubię poszaleć, więc do dzieła ;). PS. Żółty? Niebieski? Żółty?.....A może.....? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: zmiana kolorów 17.02.04, 21:54 kolooorowych jarmarkooow pampampa:) blaszanych zegarkow tatatata balonikooow na druciku :))) pozdrawiam kolorowych:) b. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: zmiana kolorów 18.02.04, 07:14 bulterier napisał: > kolooorowych jarmarkooow > pampampa:) > blaszanych zegarkow > tatatata > balonikooow na druciku :))) zapomniałeś o pierzastych kogucikach :)) ech, lubię te piosenkę Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: zmiana kolorów 18.02.04, 07:35 zólte może być..chociaż to jeszcze nie to - generalnie proponowane kolorki sa mniej lub bardziej męczące dla oczu - przynajmniej dla moich Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: zmiana kolorów 18.02.04, 08:26 No to ja sie teraz bede logowac. Bo szkoda by bylo tego zoltego. Bardzo ladny cieply kolor, wiec ja mam na zolto od dzisiaj, pozdrawiam. (kojarzy mi sie z koktajlem bananowym to blade i z dojrzala skorka banana to nasycone, a wiadomo - banany to jednak banany, nie to co oliwki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś