laracroft82 Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 16:57 no rzeczywiscie duzo widac, szczególnie twarzy..poza tym tlen na włosach, tipsy i heban na ciele to jakos nie moja estetyka, no ale kto co lubi :P Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 16:58 Toż to tipsiara. I na dodatek solara. Odpowiedz Link Zgłoś
eqan Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 16:50 Tandetna za az boli. Widac ze w glowie pucha i kapucha. Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 17:05 po zdjeciu widzisz?:-D a to dobre:-D Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 17:44 dla mnie pustota zupelna jest oceniania kogos po wygladzie.Wrozka jestes:-D Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 18:11 tak,tak uwazam, bo znam kobiete po trzech kierunkach studiow broniaca wlasnie doktorat,ktora wlasnie taki styl lubi...ostatnie co bym o niej powiedziala,to, ze jest pusta i ma kapuche w glowie...mozna sie niezle pomylic oceniajac kogos po zdjeciach Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: kurczę, ale laska 14.03.10, 16:03 i tak wlasnie wyglada odpowiedz osoby,ktorej argumenty sie skonczyly. To sie nazywa "ograniczenie umyslowe":-D Odpowiedz Link Zgłoś
eqan Re: kurczę, ale laska 14.03.10, 19:20 Zieeeew - malo przekonujaca jestes, a teraz sie jeszcze okazuje ze zwyczajnie chamska. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 17:11 hebanovy napisał: > link Twoja dziewczyna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 17:24 hebanovy napisał: > niestety, nie moja... No to nie zrobię Ci przykrości,jeśli powiem,że wygląda tandetnie - sztuczny blond na głowie, tipsy i mocn opalenizna. Może i z niej "laska" ale na pewno nie "ładna dziewczyna" - jest mało subtelna i całkiem niedziewczęca... Gdyby ta pani była Twoją dziewczyną, oczywiscie bym tego nie pisała. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 17:15 I jak tu nie wierzyć w stereotyp o kiepskim guście facetów?;) Odpowiedz Link Zgłoś
hebanovy Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 17:21 dlaczego uważasz, że mam kiepski gust? Ta kobieta bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 17:23 Solara, blond, różowy. To kryteria podobania się, bo figury i twarzy dobrze nie widać. A z tego co widać, to nie wybija się ponad przeciętność, przynajmniej jeśli chodzi o twarz, bo chyba zgrabna. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 17:25 Aaa, jeszcze te masakryczne tipsiory.:) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 17:36 hebanovy napisał: > Ta kobieta bardzo mi się > podoba. To dobrze. Ludzie mają na szczęscie rózne upodobania. Gdyby wszystkim kobietom podobał się np. George Cloney (tak się pisze) albo inny Clin Firth - ludzkość by wymarła. Podobnie gdyby wszystkim mężczyznom podobała się np.Carla Bruni. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 17:25 gdzie ta laska? Tam jest jakas kloda drewna wyrzucona na brzeg przez fale. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 17:32 niniejszym wręczam 10 punktów od przedmówczyń Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 17:43 dobra, to w jeszcze w imieniu komitetu do spraw zwalczania sztucznych paznokci - następne 10 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 17:53 Co wy macie do tych tipsów? Ja mam, niby co gorsza jestem, bo moja płytka jest łamliwa? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 18:00 No to trzy dwa jeden start! Dawajcie!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 18:03 dobra, to najpierw ja z kolanka ! Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 18:04 Już mnie nie lubisz? Uprzedzam prośbę - tipsów nie zerwę! Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 18:12 lubię, lubię.... ale lekki dym nie zaszkodzi, bo tu coś za spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 17:59 w sumie dobre tipsy nie sa zle. W ekstremalnych warynkacgh moga sluzyc jako narzedzie za pomoca ktorego mozna zrobic podkop np. w wiezieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 18:03 Łatwiej także swojemu mężczyźnie piwo puszkowane otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 20:59 ulubieńcu mój :D albo wygrzebać kozy z nosa :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 15:06 a można podwoić wydajność i zrobić sobie takie same na stopach. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 19:43 Ja też nie lubię krytykowania tipsów z zasady, bo nie za długie tipsy z frenchem lub pomalowane lakierem wyglądają bardzo ładnie i sama miewałam.:) Ale tipsiaste, długie szpony są imo okropne i tandetne. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 20:37 Mam krótki frencz z króliczkiem plejboja, delikatne, dziś robione ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 18:25 Super, słit ;D. Tak leży i leży, zaraz ją przypływ zabierze. Jak ją spotkasz to powiedz, że kładziemy się na piasku dalej od wody. Zajęta pozowaniem może zostać zmyta przez fale. Byłoby szkoda - fajny różowy kostium ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 19:26 Nie podoba mi sie, stopy ma jakies pulchne. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 kurcze zazdrośnice :) 12.03.10, 20:59 ooo i to lubię :) zaraz wszystkie dziewczęta zjadą niewiastę,że blondyna,że sztuczna,że nie daj boże sylikon :D a laska zajebista ;) ciałko jak trzeba...twarzy specjalnie nie widać,ale trzeba jej dosrać,tak dla zasady :D Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurcze zazdrośnice :) 12.03.10, 21:08 Oł jeeaa! Ja jestem blond a się przyciemniam :P Laska fajna, zdrowa. Kawał tyłka do ściskania :) Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: kurcze zazdrośnice :) 12.03.10, 21:20 kombinerki_pinocheta napisal: Nie podoba mi sie, stopy ma jakies pulchne. Sympatycznie z twojej strony, ze nazywasz to stopami. Te kopyta to chyba 42-43. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: kurcze zazdrośnice :) 12.03.10, 21:18 Czekałam aż ktoś napisze "zazdrościcie", dzięki, że mnie nie zawiodłaś.;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: kurcze zazdrośnice :) 13.03.10, 11:37 zazdrośnice nie zazdrościcie :) ja tam bym się na nią nie zamieniła,choć laska przednia :D Odpowiedz Link Zgłoś
you_can_write Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 21:23 straszna tandeciara zawsze mnie zastanawialo, dlaczego wiekszosci facetow podobaja sie lasie w takim wlasnie blazenskim stylu :P mnie u faceta odrzuca sztuczna opalenizna, jaskrawosc i tani lans. sztucznosc, sztucznosc, a fe Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 21:25 Hmm, może dlatego, że sporo kobiet taki styl rozumie jako synonim słowa sexy? A może to faceci nie maja wyobraźni i dla nich bez różu i solarium nie jest sexy? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 21:33 Ja nie mogę skumać, dlaczego słowa tips i solarium to dno i tandeta? Nie mam na myśli czekoladowej tygrysicy w szponach w centkowanych kozakach. Ja czuję się zadbana korzystając z tych dobrodziejstw. Korzystam też z innych, takich jak rolki (rollmasaż) czy też kapsuła ujędrniająca i to dyskredytuje mnie jako kobietę przy innej nie wykonującej podobnych zabiegów? Mnie tam po tym lepiej, leżę i pachnę. A za godzinę idę ostatni raz umyć podłogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 21:36 O tipsach już Ci pisałam, a przekonanie pewnie z tego, że umiar w tipsach i solarce zachowuje może 10% użytkowniczek. A na fotce mamy komplecik, plus róż i niezbyt wyszukany typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 21:47 pompeja napisała: > Ja nie mogę skumać, dlaczego słowa tips i solarium to dno i tandeta? Nie mam na myśli czekoladowej tygrysicy w szponach w centkowanych kozakach. Ja czuję się zadbana korzystając z tych dobrodziejstw. Ciekawe czy za kilkanascie lat twoja skora bedzie sie czula zadbana. Znam od dziecinstwe dziewczyne, ktora juz w kwietniu byla opalona. Wyglada jakby jej twarz plugiem zaorali. W zimie mozesz poprawic wyglad lekkim makijazem, a w lecie naturalna opalenizna zalapana na spacerach i plazy. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 21:55 Wiesz mam wrażenie, że laski wklepujące w siebie tony pudru i przeciwstarczych kremów w moim wieku robią sobie większą krzywdę niż ja tym cotygodniowym wypadem na solkę. Skóra to także wnętrze, zadbany organizm odwdzięcza się pięknem. Ponadto wybrałam sobie dobry salon, sprawdzam ważność lamp (czego większość nie robi), a za usługę płacę połowę więcej niż w tych solariach ze stałym napisem "nowe lampy" o zgrozo! Dla żartu za kilkadziesiąt lat podciągnie mnie botox ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 22:37 Nie mam w domu kwiatów :) A poważnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 22:40 za to zaopatrz się w słownik synonimów :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 22:45 Luźniej proszę, na żartach się nie znasz? :> Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:36 Chciałaś słownikiem dowalić, niech będzie, że się udało. Ugodowa jestem, słownik kupię, bo mi w pięty poszło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:37 nie zauważyłaś na końcu wypowiedzi ";)" czyżbyś się na żartach nie znała? wyluzuj <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:45 Cicho baby, bo światło zgaszę wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:49 no nie mów, już?? Czyżbyś chciał w ciemności pomarzyć pani z foto? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:07 lacido napisała: > no nie mów, już?? > Czyżbyś chciał w ciemności pomarzyć pani z foto? ;) Już sobie nawet wydruk zrobiłem i powiesiłem na słomianej macie nad tapczanem obok dyplomu za 6 miejsce w powiatowych zawodach w rzucie saksofonem na czas i obok plakatów z Modern Talking i Sabriną i wycinków z Playboya, którego znalazłem pod ambasadą amerykańską 8 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:12 aż nie mam śmiałości tego napisać... ale co tam, jak ja Cię znam :D Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:50 Haha jak zobaczyłam, że coś piszesz to czułam w moczu, że w styl: nie bić się kury :P Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:49 Heh noż przecież piję do żartu ;) Śmy się dogadały, nie ma co :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:50 no aleśmy do porozumienia doszły a ten swiatło wytłaczać chce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:01 No patrz nie wpadłam, że on o niej sny chce mieć ;) Pooootwór śnij o nas :D Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:16 pompeja napisała: > Fundujemy zmazy nocne :D Fundujecie=znaczy stawiacie? No to trzeba było tak od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:21 lacido napisała: > nie zagalopowałaś się czasem :P lacido nie pękaj=już po Panoramie=możesz wrzucić na luz. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:24 nie chodzi o porę, tylko no wiesz, chytra jestem i nie mam zamiaru fundować :D Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:27 lacido napisała: > nie chodzi o porę, tylko no wiesz, chytra jestem i nie mam zamiaru fundować :D No to stawiać czy fundować bo już nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:29 w tym przypadku wychodzi na to samo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:45 Dobra proponuję rozpocząć o światełku, dobranoc <mua> Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:24 Myśli o nas mają takie działanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
you_can_write Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 16:43 no wlasnie, jest spora roznica miedzy Toba na czekoladowa tygrysica, na Twoja korzysc oczywiscie (zerknelam na profil) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 21:28 Bo taka figura wysyła proste znaki: sex, seks, Секс! Nawet prosty chłop oderwany od pługa trafnie je odczyta ;D Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 22:57 A co jest u niej sztuczne? Że ma włosy ufarbowane i paznokcie zrobione? To może jeszcze dodaj, że ma sztucznie wydepilowane nogi=wszak idąc z duchem szczęśliwej koegzystencji z naturą powinna mieć szczecinę jak u dzika. you_can_write napisała: > straszna tandeciara > > zawsze mnie zastanawialo, dlaczego wiekszosci facetow podobaja sie > lasie w takim wlasnie blazenskim stylu :P > > mnie u faceta odrzuca sztuczna opalenizna, jaskrawosc i tani lans. > sztucznosc, sztucznosc, a fe Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:06 Wtrącę się: Ja mam wizję, że ona ma sztucznego zęba ;D Ale już spoko poko Potwór. Znamy twój gust = widzimy, co ci nie przeszkadza w wyglądzie kobiety :P A o gustach się nie dyskutuje. Np. dla mnie jej włosy i paznokcie już są ciut sztuczne, dla ciebie nie - i ok. Niemniej oceniam jej wygląd na + Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:20 rzeka.chaosu napisała: Znamy twój gust Kto to są "my" i w jaki sposób poznaliście mój gust? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:24 To jestem ja i mój pingwinek, który siedzi obok. Wiemy co ci nie przeszkadza w wyglądzie kobiet. A co? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:25 sam powiedziałeś ze podoba Ci się jej odcień skóry to chyba można zaliczyć do Twoich upodabn :) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:42 To aby jeszcze lepiej naświetlić wam mój gust=powiem wam w wielkim sekrecie, że preferuję kobiety, które mają co najwyżej jedną parę uszu, piszą od lewej do prawej i podczas rozmawiania nie puszczają baniek mydlanych nosem. lacido napisała: > sam powiedziałeś ze podoba Ci się jej odcień skóry to chyba można zaliczyć do > Twoich upodabn :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:44 za mało danych ;) trochę przymiotników powinno być :) (wiesz, miodowy odcień skóry to jednak nie jest standard ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:46 Umc Umc umc... ;D hehehehhe Myślałam, że wolisz takie które nie piszą (bo po ch.j), tylko się malujom ;P Hehhehehehehehehehe Hehhehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
you_can_write Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 15:34 wiedziałam, ze gdzies tu sie pojawi tego typu "argumentacja" jeśli definiujemy sztucznosc jako korzystanie z środków czystości, to można nie być sztucznym, śmierdzieć potem na kilometr i mieć naturalne "tipsy" z poskrecanych, nieobcinanych nogdy paznokci mozna byc odrobine sztucznym, używajac mydła i szamponu itd. definiujac tak sztucznosc, wszyscy jestesmy sztuczni a dlaczego ta pani jest sztuczna- brakuje jej smaku i stylu, korzysta z osiagniec przemyslu kosmetycznego i tekstylnego w sposob delikatnie mowiac malo wyrafinowany :). wulgarnie podkresla swoja kobiecosc, traktujac wlosy farba w kolorze krzyczacego, zóltego blondu, naklejajac paznokcie-szpony, ubierajac różowy kostium. przekaz takiej kobiety: JESTEM ATRAKCYJNA (bo widoczna z odległości dziesieciu kilometrów dzieki uzyciu razacych kolorow ubrania, włosów, opalenizny) i widzi facet taka kobiete jako pierwsza w tlumie (bo az kluje w oczy widok), i gdy ta kobieta jest wzgledna sama w sobie, ten facet przyjmuje za pewnik jej przekaz: jest atrakcyjna. I mysli nawet, ze bardziej atrakcyjna niz wszystkie, ktore widzial tego dnia, bo wlasnie ja ZOBACZYŁ, rzucila mu sie w oczy (z odleglosci kilometra) :) bardzo to tanie ale tłumaczyć komuś, czym jest dobry gust, mija sie z celem Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 16:04 you_can_write napisała: > przekaz takiej kobiety: JESTEM ATRAKCYJNA > (bo widoczna z odległości dziesieciu kilometrów dzieki uzyciu razacych > kolorow ubrania, włosów, opalenizny) > i widzi facet taka kobiete jako pierwsza w tlumie (bo az kluje w oczy > widok), i gdy ta kobieta jest wzgledna sama w sobie, ten facet > przyjmuje za pewnik jej przekaz: jest atrakcyjna. I mysli nawet, ze > bardziej atrakcyjna niz wszystkie, ktore widzial tego dnia, bo wlasnie > ja ZOBACZYŁ, rzucila mu sie w oczy (z odleglosci kilometra) No i git. Zakładając, że jej celem jest przyciągnięcie większości męskich spojrzeń to przynajmniej wie jak to zrobić - pomijając fakt czy robi to w sposób wyrafinowany czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 16:11 Pewnie na spojrzeniach i pomacaniu się skończy, ale jeśli taki ma cel (kto to wie) to zgadzam się - jest "git" Umc umc umc ;P hehehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
you_can_write Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 16:24 wyobrazasz sobie siebie w ramionach nazelowanego lowelasa po solarce, w bialej koszuli rozpietej na piersiach, na ktorych wisi zloty łancuch? bo ja siebie nie, brzydzilabym sie takiego dotykac. a im nie przeszkadza tandeta, nawet jesli chodzi o wymiany "miedzygatunkowe"- inteligencik tez zerka na tipsiare Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 16:25 you_can_write napisała: > inteligencik tez zerka na tipsiare Tylko nie mów, że dopiero teraz to odkryłaś, bo chyba pierdolnę ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
you_can_write Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 16:30 no co ty nastepny bledny wniosek jak tak dalej pojdzie, to uwieze, ze jestes tym ptakiem ze zdjecia :P Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 16:32 you_can_write napisała: > jak tak dalej pojdzie, to uwieze, ze jestes tym ptakiem ze zdjecia :P To jeszcze nie wierzysz? Może powinienem częściej wtrącać "kra kra" między słowa, to byłbym bardziej sugestywny. Odpowiedz Link Zgłoś
you_can_write Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 16:33 i wszystko jasne nie tylko sroki lubia błyskotki :P Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 16:37 you_can_write napisała: > i wszystko jasne > > nie tylko sroki lubia błyskotki :P Gawrony też nie przepadają, zatem nie wiem do czego pije twoja sugestia. Odpowiedz Link Zgłoś
you_can_write Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 16:39 hehe rzeczywiscie, najprawdopodobniej jestes gawronem pozdro :P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 16:50 Sprytne i inteligentne są kwaki ;D Kiedyś chyba Krysia Czubówna mi mówiła ;P A gawrony to nie wiem :) ten Potwora to podobno labrador ;P Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 16:56 rzeka.chaosu napisała: > Sprytne i inteligentne są kwaki ;D To jakieś naukowe określenie kaczek? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 17:00 Kawki ;D Słoiki otwierają dziobem ;P I takie tam... Kwaki muszą być kosmicznie inteligentne, bo jeszcze nie pokazały się żadnemu człowiekowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 17:04 rzeka.chaosu napisała: > Kawki ;D Słoiki otwierają dziobem ;P I takie tam... Eee tam. To ja kiedyś znałem kolesia, który zębami potrafił otworzyć puszkę z paprykarzem szczecińskim a do inteligentnych jakoś nie należał. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 17:09 Nie był inteligentny? Może dlatego, że nie był kawką :P No chyba, że był... Było mu powiedzieć, żeby zgłosił się do Amerykańskich naukowców - oni za granty udowodnią wszystko - przypuszczam, że dowiedliby że on te puszki otwierał siłą woli zębów trzonowych... czy jakoś tak... A mając takie zdolności inteligencję można pieprzyć ;P Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 17:11 rzeka.chaosu napisała: > Nie był inteligentny? Może dlatego, że nie był kawką :P Nie był. Za to chlał trzy kawki dziennie. Liczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 17:13 Tak, pod warunkiem, że nie rozpuszczalne ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 16:31 > wyobrazasz sobie siebie w ramionach nazelowanego lowelasa po solarce, w bialej koszuli rozpietej na piersiach, na ktorych wisi zloty łancuch? Aaaaa fuuj ;P umc umc umc > inteligencik tez zerka na tipsiare Zerka i robi buahahahahahah ;D albo robi sobie z niej dżojndra ;D Przynajmniej moi znajomi tak robią ;D umc umc umc ;D Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 16:44 rzeka.chaosu napisała: > Zerka i robi buahahahahahah ;D albo robi sobie z niej dżojndra ;D Przynajmniej > moi znajomi tak robią ;D Nie chcę ci rzeka burzyć twojego ładnie poukładanego światopoglądu, ale wierz lub nie=że spora część facetów co przy tobie i znajomych robią "buahahaha" chętnie by taką laskę zapięła gdyby znalazła się z nią w sytuacji sam na sam. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 16:47 W to nie wątpię. Ale niektórzy po tym "zapinaniu" mają ochotę jeszcze pogadać ;P Niekoniecznie o solarce, ciuchach i serialach TVN ;) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 17:02 No co ty rzeka. Po porządnym ruchanku jeszcze masz energię na gadanie? No chyba, że na FK to co innego=bo tu przynajmniej język może odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 17:03 Phi nie znasz się. Właśnie wtedy uzgadnia się z chłopem najważniejsze sprawy - tuż przed tym jak zaśnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 17:07 rzeka.chaosu napisała: > Phi nie znasz się. Właśnie wtedy uzgadnia się z chłopem najważniejsze sprawy - > tuż przed tym jak zaśnie ;P Skoro pozostaje wam tyle sił to znaczy, że to nie było porządne ruchanko tylko takie pykanie jak z odpustowego pistoletu na kapiszony. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 17:12 Aż tyle siły to nie pozostaje, bo gdyby pozostawało to myślałby świadomie i nie zgadzał się na moje głupoty ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 18:53 > wyobrazasz sobie siebie w ramionach nazelowanego lowelasa po solarce, w > bialej koszuli rozpietej na piersiach, na ktorych wisi zloty łancuch? Się wtrącę - ja sobie siebie nie wyobrażam, a pokazać się z takim na mieście, to już w ogóle.:P Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:21 wypraszam sobie. mam lepszy gust niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 21:53 Ależ bym sobie poplumkała wśród fal! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 22:04 Lala jak lala. Gęba przeciętnie ładna, figura świetna, kostium tandetny, tipsy kilometrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 22:29 Gdyby nie te tipsy to całkiem,całkiem. Jest szansa,że od 2007 już jej odpadły:) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 22:31 mi się też spodobała oprócz tych pazurów Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Ja mam tylko jedno pytanie 12.03.10, 22:36 Jak do chuja wafla większość z was rozpoznała, że kobieta na tytułowym zdjęciu jest po wizycie w solarium? Przecież ona leży na słonecznej plaży a nie na dziale rybnym w Tesco w środku zimy, a o ile mnie pamięć nie myli to człowiek opala się również dzięki naturalnemu słońcu. To co jeszcze wyczytacie ze zdjęcia oprócz tego, że ta kobieta jest różową tandeciarą? Że pewnie pracuje na platformie wiertniczej, jest uczulona na kiszone ogórki i zalega z dwiema ratami kredytu na swojego Matiza? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ja mam tylko jedno pytanie 12.03.10, 22:39 to są tajne kody i ich nie odszyfrujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Ja mam tylko jedno pytanie 12.03.10, 22:40 Opalenizna w lecie na plaży? Co to plaża i słońce?:D Brak słońca i przedłużająca się zima spieprza zdrowy rozsądek:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Ja mam tylko jedno pytanie 12.03.10, 22:40 Jak do chuja wafla większość* z was Przesadzasz. Zwyczajnie niektóre napisały przy okazji tej fotki, że nie przepadają za solarium ;) ;P Ja się nie znam, ale może da się poznać solarkę hehehehhehehe ;P *WTF? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ja mam tylko jedno pytanie 12.03.10, 22:42 coś Ty wczoraj się rodził? przecie na forum 4/5 forumowiczów to jasnowidze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 22:42 tipsy, sztuczny blond, różnowe bikini i skóra poparzenia 2 stopnia laska, taaa :D Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 22:50 vandikia napisała: skóra poparzenia 2 stopnia Faktycznie poparzenie jak po chuju=tylko gaśnica halonowa pomoże. Tylko po czym wywnioskowałaś? Nie wiem kurwa może wy macie monitory monochromatyczne, bo jak dla mnie to jest zwyczajnie opalona laska=fajny miodowy odcień skóry ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 22:53 Podaj rękę ;) Jak się wpatrzeć ma też ładny uśmiech :) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:06 pompeja napisała: > Podaj rękę ;) > > Jak się wpatrzeć ma też ładny uśmiech :) Uśmiech jak uśmiech. Laska ma bryle jak gogle japońskich skoczków narciarskich, więc trudno cokolwiek ocenić. Natomiast nie wiem co niby nie tak jest z odcieniem jej skóry? Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:20 >Natomiast nie wiem co niby nie tak jest z > odcieniem jej skóry? Hebanowy ma odcień:) Pasuje do nicka autora wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:37 Nie znam skali :P Ja nie dorastam jej do pięt, kolorem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 22:53 > dla mnie to jest zwyczajnie opalona laska=fajny miodowy odcień skóry ma. Ratunku, trzymajcie mnie ludzie bo zejdę. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 22:54 widzisz nie masz pojęcia a się ciskasz Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:04 lacido napisała: > widzisz nie masz pojęcia a się ciskasz O czym nie mam pojęcia? No kurwa nie wiedziałem, że aby odróżnić zwykłą opaleniznę od poparzenie 2-go stopnia to trzeba przyszpanować gawiedzi dyplomem ukończenia Wyższej Szkoły Lansu w Świnoujściu na wydziale Smarowania Łokci Olejkami do Opalania metodą Steinmanna-Forestera. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:09 Zacznę od tego że opalenizna jest niczym innym tylko poparzeniem słonecznym, początkwo jest to tylko rumień. Nie masz co się nabijać, każdy kto martwi się o swoją skórę czyta na temat działania słońca na skórę. Co do koloru opalenizny akurat ta na zdjęciu jest żółtawa wpadająca w pomarańcz charakterystyczny kolor dla skóry opalanej "sztucznie". Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:19 Ten żółty kolor na zdjęciu to jest wynik przeplotu, który powstał prawdopodobnie w wyniku kiepskiego zeskanowania zdjęcia=przypatrz się. A co do opalenizny, to kompletnie mnie twoje tłumaczenie nie przekonuje, bo akurat podobny kolor skóry mam chociażby ja po zakończonym sezonie rowerowym, albo po paru tygodniach na wakacjach. lacido napisała: > Zacznę od tego że opalenizna jest niczym innym tylko poparzeniem słonecznym, > początkwo jest to tylko rumień. Nie masz co się nabijać, każdy kto martwi się o > swoją skórę czyta na temat działania słońca na skórę. Co do koloru opalenizny > akurat ta na zdjęciu jest żółtawa wpadająca w pomarańcz charakterystyczny kolor > dla skóry opalanej "sztucznie". Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:22 coś podobnego, potrafisz porównać swoją opaleniznę którą widziałeś na żywca, pół roku temu z tą na fotografii i stwierdzić że powstała w taki sam sposób :) gadka o oparzeniu też do Ciebie nie przemawia? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:31 lacido napisała: > coś podobnego, potrafisz porównać swoją opaleniznę którą widziałeś na żywca, pó > ł > roku temu z tą na fotografii i stwierdzić że powstała w taki sam sposób :) Potrafię przynajmniej stwierdzić, że bliżej jest jej do koloru skóry, który choćby ja miewam latem niż do poparzenia 2-go stopnia. A co do oparzenia=zdaję sobie sprawę doskonale, że opalanie się nie jest specjalnie zdrowe i miewa paskudne konsekwencje, ale co to ma oznaczać? Że ludzie powinni latem chodzić w chałatach? Jak się komuś podoba to niech i sobie leży 12 godzin na dobę na plaży jak placek ziemniaczany=nie moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:34 nic ie pisałam o poparzeniu drugiego stopnia :) czym innym jest opalanie przy okazji, którego nie da się uniknąć a czym innym celowe wystawianie na działanie słońca. Co do koloru to skojarzył mi się z podróbka oscypka brązowaną w herbacie :D Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:38 lacido napisała: > nic ie pisałam o poparzeniu drugiego stopnia :) Przecież vandikia pisała, a ja do jej posta nawiązywałem. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:40 wybacz nie sczaiłam że "Faktycznie poparzenie jak po chuju=tylko gaśnica halonowa pomoże"= oparzenia 2 stopnia Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:09 Ta metoda skończyła się na Kill'em All, widzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: kurczę, ale laska 12.03.10, 23:34 wiedziałam, że będzie pełno huku, bo spodoba się faciom i kobieciom.... Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:00 Poprosze wszystkie panie o ich foto z wakacji,zobaczymy czy wszystkie jestescie super idealne i macie idealny kolor skory,idealne paznokcie i idealny kolor wlosow. Ta kobietka na zdjeciu calkiem spoko, ani brzydka, ani piekna. Kolor skory ma tez ladny, po "Majorce" mam podobny. A co do szkodliwosci opalania, znam pewna 86latke, od najmlodszych lat opalala sie od wczesnej wiosny do poznej jesieni.W wieku 86lat nie ma praktycznie zmarszczek, wyglada jak po botoksie.Kurka,szkode,ze tu nie mam jej foto.W dodatku w pelni lata ma jeszcze ciemniejsza skore niz ta pani na zdjeciu. AAA i ona uzywala byrdzo malo kosmetykow w swoim zyciu.Swoim wygladem obala wszystkie mity o szkodliwosci opalania. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:04 Swego czasu strzaskała mnie ładnie Jamajka, ale zamknięte mają, poszła plotka, że kamerka itepe ;) To tak do Majorki, wiem, że byłaś, u nas solki takie nazwy noszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:06 :DDDDDDD dobrze że nie strzaskała Cię jakaś rodowita Jamajka :P Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:09 Moje ulubione solarium nosi nazwe SunPoint:-D nie wiem czy istnieje miejscowosc na swiecie o takiej nazwie:-D jamajka:-D Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:23 Teraz gromadnie uczęszczamy do Majami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:26 J uczeszczam do sunpointu,mam dziwna przypadlosc,ze jak sie nie zbrazowie w solce to slonce mnie nie lapie:-D nie pisze sie uczeszczam do Majami tylko latam do Majami:-D Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 00:40 Ano fakt :) Latam do Majami, szczególnie przez ulicę, bo światło zielone mam na jakieś 6 sekund, a 4 pasy do pokonania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 11:57 sorry za szczerość, ale tandetna jest, ale - jak już niektórzy wspomnieli - o gustach się nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 12:10 pokaz swoje foto,zobaczymy czy ty czasem tez tandetna nie jestes...-- Lepiej zeby mnie nienawidzili takim,jakim jestem, niz kochali kogos kim nigdy nie bede. K.C Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 14:43 La-Bast, nie irytuj się tak.;) Facet napisał, że laska, większość osób nie potwierdziła lub potwierdziła połowicznie. Gdzie masz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
you_can_write Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 15:37 wiesz, nie trzeba być np. strasznie pieknym, zeby oceniac w konkursie piekności "straszna ta piosenka"- "a zagrasz lepiej na saksofonie?"... bez sensu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 17:10 od kiedy slowo TANDETNA to okreslenie pieknosci albo brzydoty.Wkurwia mnie,ze ludzie tylko na podstawie zdjecia potrafia oceniac kto co ma w glowie i najlepsze jest to, ze im samym do idealu duzo brakuje.To co dla jednego jest tandetne dla drugiego jest piekne i na odwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
you_can_write Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 17:20 > od kiedy slowo TANDETNA to okreslenie pieknosci albo > brzydoty nic takiego nie mowilam pieknosci lub brzydoty stylu, jak juz oceniajacym brakuje/nie brakuje, co z tego. ktos brzydki nie ma prawa oceniac urody innych? dlaczego? lub tez- mozemy oceniac, tylko bedac idealnymi? jesli tak, to kto to oceni (jesli niedobrze jest w ogole oceniac)? Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 17:50 ale podpisujesz sie pod tym postem,mozna powiedzie o tej pani,ladna,nie ladna,. ale na pewno nie,ze jest tandetna. Uwazam,ze okreslenie tandetna jest beznadziejne jesli sie okresla kogos,bo tandetna to moze byc rzecz, a nie osoba.Po zdjeciu nie da sie wywnioskowac co ta pani ma w glowie,moze byc bardzo wyksztalcona i miec poprostu umilowanie do solarium,blond fryzury i tipsow.Osobiscie znam taka osobe.Kocha wygladac jak barbii i tak wyglada, a ze jest pania magister 3fakultetow to juz inna inszosc.Podejsrzewam, ze gdybym wstawila jej fotke tutaj to znow posypalyby sie okreslenia typu pustak i tandeta.Pytanie czy jest osoba na tym swiecie,ktora po wygladzie rozszyfruje co ta kobieta ma w glowie i co soba reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
you_can_write Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 18:29 określenie osoby jako "tandetnej" to skrót myślowy wiadomo, ze nie chodzi o nia sama, ale o styl oceniamy po wygladzie, wyglad o nas duzo mowi, ale oczywiscie jest pewien margines bledu. konkretny dres, ktorego kiedys tam zobaczysz na ulicy, raczej jest intelektualista, poniewaz zdecydowana mniejszosc dresow robi doktoraty etc itd. Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 18:35 takie skroty myslowe to mozna sobie do nokreslenia torebki stosowac, a nie czlowieka. Wyglad moze mowic duzo albo i nic.Raczej wolalabym sie nie wstydzic,ze nazwalam kogos tandetnym, a okazalby sie bardzo wartosciowym czlowiekiem.To raczej obelga z tych nie do wybaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
you_can_write Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 18:42 tak sie mowi, rzeczywiscie niezbyt to mile, gdy sie temu blizej "przyjrzec" lepiej oddaje istote rzeczy okreslenie "tandeciara" :) Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 18:55 no juz z tandeciara m,oge sie bardziej zgodzic niz z tandetna...ale ogolnie to sformulowanie nie jest i tak najszczesliwsze...:-D Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 23:50 halo,czy ja gdzieś napisałam, że jest mądra czy głupia,ładna bądź brzydka? należy czytać ze zrozumieniem. taki styl oceniam jako tandetny i chyba mam do tego prawo, nie trzeba się tak nakręcać. i nie uważam, że słowo "tandetny" to jakaś obelga, jak tu próbujesz sugerować Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: kurczę, ale laska 14.03.10, 16:09 Napisalas TANDETNA nie TANDETNY. TANDETNA STYL, bardzo po polskiemu:- D o ile styl nie ma odnosnika do walorow umyslu to TANDETNA moze byc odebrana jako obrazliwe i odnoszace sie takze do stanu wiedzy.wystarczy poczytac synonimy slowa tandetny, by nie byc ucieszonym, ze ktos nazwal osobe tandetna. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 20:32 la-bast napisała: > od kiedy slowo TANDETNA to okreslenie pieknosci albo > brzydoty.Wkurwia mnie,ze ludzie tylko na podstawie zdjecia potrafia > oceniac kto co ma w glowie a gdzie ktoś ocenił czy mądra czy głupia? Odpowiedz Link Zgłoś
gamonek Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 12:15 Fajny cyc :) Ale łojezu jakie gaciochy!Za duże o dwa numery! Odpowiedz Link Zgłoś
wieesiolek Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 15:00 OKROPNA! taka "moda" panowała z jakieś 10 lat temu- solarium, tipsy, rozwowy kostium, tlenione wlosy:)dla mnie brzydka mnie sie podobaja kobiety z klasą u których widać styl, elegancję i dla mnie tego typu dziewczyna to przeciwienstwo. Nie mniej chłopca z dyski sie spodoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 15:03 No właśnie, u tej pani chodzi o całokształt, sama opalenizna lub sam róż byłby do strawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 15:05 masz rację, laska wyklej sobie jej fotami swój nastoletni pokój - będziesz dojrzewać w lachonarium Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: kurczę, ale laska 13.03.10, 17:03 Przepraszam, ale jak to sie stalo, ze znalazles te strone, to własnie zdjęcie i uznałeś, że to właśnie ta laska, o której założysz link pochwalny na FK. gdyż albowiem chodzi mi o to, ze klikam w link, spodziewam się zobaczyć jakies profesjonalne zdjecie pięknej kobiety, a tu jakiaś niewyraźna fotka z wakacji jakiejś lali, której nawet dobrze nie widać na tym zdjeciu. Naprawdę zastanawiajace, jak to bądź co jednego namilion a zachwyci :) Sądzę, że nawet ta laska, która umiesciła to zdjecie w sieci parę lat temu, byłaby zaskoczona, ze tu nagle ni z gruchy ni z pietruchy, taki wątek Odpowiedz Link Zgłoś