Dodaj do ulubionych

Chciałabym zostać tiroową.

06.04.10, 11:50
Obecnie lenię się i wymyślam, kim by tu zostać za około 8 miesięcy. Stąd też
do was pytanie, dokładniej do pracujących w tym zawodzie: jak długo robi się
prawojazdy na tira? Nie mam nawet na osobówkę, więc trzeba też wliczyć ten
kurs, jak i 4 podejścia do egzaminu łącznie.
Chciałabym być kierowcą tira :D
Obserwuj wątek
    • wicehrabia.julian Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 11:52
      pompeja napisała:

> Chciałabym być kierowcą tira :D

buhaha a ja chciałbym być gwiazdą rocka, ile trwa nauka gry na gitarze?
      • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 11:54
        No co? o.0
        • wicehrabia.julian Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 11:57
          pompeja napisała:

> No co? o.0

jak cię lubię za to zdjęcie w wizytówce, to twoje wątki mnie osłabiają
          • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 11:59
            Ale serio serio chciałabym prowadzić tira. Zawozić ludziom mleko albo cement.
            Tak coś zrobić dla świata. Poważnie. Tyle ludzi jeździ, ja też chcę.
            Nie rozumiem dlaczego osłabiają?
            • wicehrabia.julian Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:04
              pompeja napisała:

> Ale serio serio chciałabym prowadzić tira. Zawozić ludziom mleko albo cement.
              > Tak coś zrobić dla świata. Poważnie. Tyle ludzi jeździ, ja też chcę.
              > Nie rozumiem dlaczego osłabiają?

dlatego, że nie masz pojęcia co to za praca - samo zamknięcie burty byłoby dla
              ciebie zadaniem ponad siły, nie mówiąc o np zmianie koła, tym bardziej że nigdy
              nie miałaś prawo jazdy i nie wiesz z czym to się je

wymyśl coś realniejszego
              • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:13
                Tak rozumując nadaję się na sprzedawcę w zieleniaku, bo kody dobrze pamiętam.
                Pracując kiedyś "na kasie" znałam dużo kodów kreskowych, więc gdy totalnie się
                nudziłam, mogłam zamiast pikać wklepywać je ręcznie.

Jesteś kolejną osobą, która wkłada mi do łba, że do niczego się nie nadaję. O
                wybacz, do sklepu spożywczego, bo to ogarnę. Dziękuję, zostanę zawodową kurą domową.
                • wicehrabia.julian Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:29
                  pompeja napisała:

> Jesteś kolejną osobą, która wkłada mi do łba, że do niczego się nie nadaję.

napisałem, że nie nadajesz się na kierowcę ciężarówki, nie widzisz różnicy?
                  • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:39
                    Poniosło mnie, przepraszam.
                    Wczoraj mi dowalili, że nie miałam zainteresowań, jak byłam mała i teraz nie
                    wiem, kim chciałabym być. Ja wiem, ale to zawody nieosiągalne.
                    Naprawdę nie mam szans? Przecież te naczepy podnosi silnik, nie ja. Trzeba tylko
                    wyćwiczyć jazdę, cofanie, dokowanie itepe.
                    • wicehrabia.julian Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:45
                      pompeja napisała:

> Naprawdę nie mam szans? Przecież te naczepy podnosi silnik, nie ja. Trzeba tylk
                      > o
                      > wyćwiczyć jazdę, cofanie, dokowanie itepe.

wszystko ok dopóki się coś nie pochrzani, wtedy zwała

jakie masz wykształcenie? bo zakładam, że jakieś masz, ja pier... dziewczyno
                      teraz się zastanawiasz, co będziesz robić w życiu?
                      • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:54
                        Wykształcenie nijakie. Studiów brak więc jakbym wogóle nie miała. Dlatego też
                        chcę porobić jakieś kursy, żeby się wyuczyć jednego zawodu.
                      • izabella9.0 Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:58
                        Ej zejdz z niej. Ja tez 18 lat nie mam i tez nie wiem co chce w życiu
                        robić i poki co się na to nie zapowiada wiec robię co mi w danej
                        chwili pasuje. A na nowe doświadczenia nawet zawodowe nigdy nie jest
                        za późno :PPPPPPPPPP
                        Ilu jest nieszczęśliwców którzy myśląc jak Ty - siedzą w swojej
                        nudnej pracy tracąc chęć do życia.A wystarczy olać wiek i i iść w
                        kierunku który dusza dyktuje - życie ma się jedno :)

Nie kazdy wie co chce robić od kołyski ,niektórzy po 30 sobie uświadamiają co chcą robić szczególnie kobiety - odchowują dzieci i się dokształcają :PPPPP

Chociaż kierowca tira to chyba nierealny pomysł .....:DDDDDDD
                        • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:01
                          Hrabia mnie nie lubi, toteż w każdym możliwym momencie siada i dobija ;)
                          Strzelę sobie sama w nogę i dodam: obecnie jestem bezproduktywnym pasożytem.
                          • wicehrabia.julian Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:07
                            pompeja napisała:

> Hrabia mnie nie lubi

głupiaś, powiedz mi jak to się stało, że nie masz żadnego wykształcenia?

tirówka to za ciężki zawód dla kobiełki - pomyśl po prostu do czego się nadajesz
                            i idź w tym kierunku: będzie ciężko, ludzie z wykształceniem mają kłopoty...
                            • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:13
                              Zakochałam się - tak się stało.
                              • wicehrabia.julian Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:17
                                pompeja napisała:

> Zakochałam się - tak się stało.

co to ma do rzeczy, ja też parę razy a jakoś udało mi się skończyć i liceum i studia
                                • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:24
                                  Jak parę razy to nie było zakochanie. Na studia mogę iść, nic nie stoi na
                                  przeszkodzie.
                                  • wicehrabia.julian Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:32
                                    pompeja napisała:

> Jak parę razy to nie było zakochanie. Na studia mogę iść, nic nie stoi na
                                    > przeszkodzie.

nie odpowiedziałaś na pytanie, jakim cudem zakochanie przeszkadza w zdobyciu
                                    wykształcenia?
                                    • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:37
                                      Brnie się do rodziny. Jak się samemu nie miało za dzieciaka, chce się nadrobić i
                                      stworzyć swoją.
                                      • wicehrabia.julian Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:42
                                        pompeja napisała:

> Brnie się do rodziny. Jak się samemu nie miało za dzieciaka, chce się nadrobić
                                        > i
                                        > stworzyć swoją.

no dobra, ale wszystko po kolei: najpierw wykształcenie, potem praca a potem
                                        dzieci i rodzina

u ciebie wszystko jest na opak stąd problemy
                                        • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:55
                                          Ale czy napisałam, że jestem nieszczęśliwa z takiego stanu?
                                          Gdybym mogła cofnąć czas zrobiłabym tak samo.
                                          Biologia mój drogi nie zaczeka.
                                          • wicehrabia.julian Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:57
                                            pompeja napisała:

> Biologia mój drogi nie zaczeka.

praca też
                                            • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 14:02
                                              Czeka czeka.
                                              • wicehrabia.julian Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 14:58
                                                pompeja napisała:

> Czeka czeka.

zobaczymy co będzie potem, jak się obudzisz bez kasy i emerytury
                                                • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 15:03
                                                  Dlatego też obecnie daję sobie 8 miesięcy na wymyślenie i od nowego roku trzeba
                                                  działać.
                                                  Kanar to też forma podróżowania, tak mi kiedyś powiedziała znajoma, jak
                                                  wyznałam, że uwielbiam jeździć. Chociaż nie mam aparycji do zostania kanarem.
                                                  • lacido Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 18:04
                                                    dzioba Ci brakuje? :)
                                                  • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 18:07
                                                    Raczej w barach jak na pannę mam dużo, ale do karków mi brakuje ;)
                                                  • lacido Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 18:11
                                                    co Ty gadasz u mnie jest taka jedna miła pani jak szczypiorek i kanaruje aż miło :)
                                                  • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 18:12
                                                    Mówisz...
                                                    :D
                              • izabella9.0 Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:23
                                wez idz sobie do jakiegoś studium dwuletniego szybko sobie zawód
                                zrobisz potem możesz to studiować jednocześnie pracując w zawodzie
                                robiąc sobie doświadczenie - tylko żeby to ambitne za bardzo nie
                                było bo w takich zawodach liczy się wykształcenie , doświadczenie ,
                                wiek i sytuacja rodzinna - no chyba ze masz znajomości.

to nie jest tak ,ze wykształcenia nie masz..nie masz wykształcenia
                                wyzszego i jako takiego zawodu. wykształcenie podstawowe masz ;)

ja cie w sumie rozumiem miłosc , dzieci i przeświadczenie ze jakos z
                                zyciem z zawodowym to będzie,że jest czas zeby o tym mysleć..:P
                                • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:25
                                  Dokładnie.
                                  Mam tytuł technik ekonomista heh
                                  (serio aż się chichram jak to piszę heheheh)
                                  • wicehrabia.julian Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:33
                                    pompeja napisała:

> Mam tytuł technik ekonomista heh

to już coś, idź na rachunkowość i będziesz trzepać kasę w księgowości
                                    • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:41
                                      Tyle że to jest taka oczywista oczywistość..
    • marguyu Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 11:54
      Czemu nie? Fach jak kazdy i wiele kobie jezdzi 40-tonowkami.
      Ale prawo jazdy to nie to samo co do 2,5 tony. Oj nie!
      Zrob ty lepiej najpierw prawko na osobowe a potem sie zobaczy.

Juz widze rozczarowanie tych, ktorzy nie przeczytaja, ze
      zdecydowalas sie dorabiac staniem na skraju drogi ;)
      • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:03
        Jakbym stanęła na wylotówce to całe miasto byłoby opustoszałe :P

Z tym prawkiem to taki problem.. Co sobie uzbieram to chłop zabiera na coś
        innego i uporczywie twierdzi, że się nie nadaję: "No i niby po co ci prawko? Są
        taksówki, ja wracam z pracy to możemy jechać.. bla bla bla bla..". Kiedyś mu
        wytnę numer i do mamy pojadę z taksiarzem za, bagatela, 120zł w jedną stronę.
        • gobi05 Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:50
          > Co sobie uzbieram to chłop zabiera na coś innego i uporczywie
          > twierdzi, że się nie nadaję: "No i niby po co ci

Rzuć go, po co ci taki q-tas?

A jeśli nie, to kup worek kartofli na miesięczne wyżywienie
          i za resztę opłać sobie kurs. I powiedz swojemu patałachowi,
          że ty chcesz mieć prawo jazdy i własny samochód,
          a jak mu się nie podoba, to wypad!
          • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:57
            Tak heh :)

Nazbierać nazbieram, tylko już wczoraj robił podłoże, że auto trzeba zmienić.
            Taka głupia jestem, że wszystkim wszystko, sobie nic.
            Prawko zwykłe zrobię, stanę na głowie, ale w tym roku zrobię. Z tym tirem ciężej
            będzie.
    • izabella9.0 a przewieziesz mnie ? 06.04.10, 12:03
      • pompeja baa! 06.04.10, 12:04
        Ja jak anioł, wszystkich bym na stopa brała :D
        Fajnie tak przez radio sobie kawały opowiadać, to jakby być spikerem radiowym i
        kierowcą w jednym ;)
        • izabella9.0 Re: baa! 06.04.10, 12:14
          To jak juz zrobisz prawko na tirta daj znac podam ci trase przy
          której bede stać..ja i moja caaaałaaa rodzina :DDDDDDDDDDDD - tylko mnie nie wykorzystaj !

Z tym radiem to mi się taki film kojarzy.Ze jakiś psychol - kierowca
          tira przez radio szukał lachociąga i powkręcało go dwóch gości
          udających cukiereczka i jak się kapnął to się mścił ale Ty chyba nie
          masz takich ciągutek :DDDDDDDDD
          • pompeja Re: baa! 06.04.10, 12:18
            Neee..
            A kolor naczepy można sobie samemu wybrać? Ładne są białe, albo czerwone z
            ostaszewskiego chyba.
    • conveyor Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:38
      Jak Ci nie zal wtopic ~ 7000 PLN (wliczajac w to uwalone egzaminy), to wchodz w ten interes. Przynajmniej szkola jazdy na tym skorzysta.
      • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:46
        Ale to chyba zwróci się, przecież pensja kierowcy nie jest zła. Bynajmniej
        więcej dostanę niż w spożywce.
        • conveyor Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:51
          Az mi sie nie chce wierzyc ze piszesz powaznie. Ale odpowiem powaznie: masz jakies wyksztalcenie, studia itp? Ile masz lat? Do prowadzenia tak duzego pojazdu trzeba miec predyspozycje, talent a nie tylko kurs.
          Nie wierze ze masz predyspozycje bo juz dawno bys miala B i smigala samochodem (chyba ze masz 18 lat)
          • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:59
            Ale przecież chociaż spróbować można, czy się uda.
            Prawko zwykłe chcę, co nie znaczy, że mogę.
            • conveyor Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:12
              Totez powtorze: jak masz zbedne 7-8 tysi (a wydaje mi sie ze nie masz) to mozesz probowac. Tylko dlaczego akurat w tym zawodzie? Jest wiele innych, rownie ciekawych, gdzie nie bedziesz az takim zagrozeniem dla bezpieczenstwa.
      • dystansownik Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:47
        > Jak Ci nie zal wtopic ~ 7000 PLN (wliczajac w to uwalone egzaminy), to wchodz w
        > ten interes. Przynajmniej szkola jazdy na tym skorzysta.

Nie lubię być pesymistą, ale warto by jeszcze do tych 7k dodać fakt, że
        początkującego kierowcę w jakiejś firmie nie zatrudnią zbyt chętnie. W tym fachu
        chyba bardzo ważne jest doświadczenie. Są sytuacje kiedy tirem manewruje się
        dosłownie na centymetry i wtedy trzeba naprawdę umieć go prowadzić.
        • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:06
          I właśnie to jest piękne. Tak wyczuć maszynę. Kolos a tańczy jak mu zagrasz.
          Pochodzę z miasta, gdzie stacjonowała jedna z większych firm transportowych i
          nie raz widziałam, jak bezbłędnie wciskają się tam, gdzie kierowcy w osobówkach
          rezygnowali, bo niby za ciasno.
          • lacido Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 18:07
            tym bardziej zrób prawko na osobówkę a nóż okaże się że parkowanie małym autem
            stanowi dla Ciebie problem
            • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 18:10
              Zrobię. Tak mi nagadaliście, że kurde zrobię :)
              • lacido Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 18:12
                a ten Twój monsz to buc jakich mało - wybacz ale nie mogłam się powstrzymać,
                gdyby to od niego zależało to nie umiałabyś czytać i pisać :(
    • bijatyka Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:43
      pompeja, to pomysl tez od razu, co bedziesz robic w przerwie na
      tacho np 12-godzinnej w okolicy jakiegos przyjemnego lasu :)
      • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:04
        Ja nie chcę robić takich tras. Tak jak rico tu w województwie jeździć, ew. obok.
        Te 12 h to ciemna strona mocy ;)
        • bijatyka Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:06
          No to lec na 3,5 tony (Kat B), mozesz zostac kurierem w dhl-u. Ladne
          ubranka. TIR-y wlasnie po to sa, zeby jezdzic w dlugie trasy. Acha -
          w UPS mialabys piekne brazowe wdzianko.
          • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:14
            W ups byłoby łatwiej się dostać :D
            • bijatyka Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:19
              za chwile sie skonczy na rowerze i rozwozeniu prasy :)
              • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:41
                O czekaj, prasę też się rozwozi busem..
                ;)
    • soulshunter Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 12:48
      Mam dla ciebie lepszy pomysl. Idz do wojska do jednostki zmechanizowanej. Porobisz uprawnienia na wszystko co jezdzi (wazne rowniez w cywilu).
      • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 13:02
        Nie przyjmą mnie. Tak samo do policji - próbowałam.
    • itoweryou Hi Kids! 06.04.10, 12:50
      Drogie dzieci. TIR to nie jest ciężarówka, tylko skrót od Transports Internationaux Routiers. Międzynarodowy Tranzyt Drogowy miał znaczenie jak jeszcze nie byliśmy w UE, bo ułatwiał przejazdy przez granice.
      Można mieć niebieską tablicę TIR na małej furgonetce (do 3,5 tony), czyli prawko kat.B wystarczy.
      Jak ktoś chce zrobić C, ew. C+E to voilà.
    • masher Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 16:11
      eee jak tirowa to chyba jednak masz co innego na mysli :P bardziej taka
      stacjonarna prace gdzies na poboczach a nie kierowcy zwanego szoferem :P no
      chyba ze jednak kierowcy to nie tirowy ;)
      • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 16:30
        Rozszyfrowałeś mnie heh
    • pendzacy_krolik a co z panienkami przy drogach? nt 06.04.10, 16:15
      • alessia27 Re: a co z panienkami przy drogach? nt 06.04.10, 16:28
        Moj maz jest kierowca tira.
        Zalezy jak zdasz najpier robisz na B potemna C
        czyli na ciezarowki bez naczepy a potem jak zdasz
        C to mozesz robic E czyli na same naczepy.
        Majac wszetkie te 3 kategorie mozesz wsiadac za kolko
        40 tonowego autka.
        Aaaa i do tego potrzebne sa zaleznie od tego co przewozisz
        ADR i rozne inne uprawnienia.
    • lew_ Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 16:39
      Pompa a na maila odpowiedziec to nie laska?? Ani meee,ani
      beeee....ani pocaluj mnie w d.....brzydko,nawet bardzo brzydko !!!
      • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 16:43
        No co? Napisałeś mi "brzydka Pompa" to niby co mam odpisać? "brzydki lew"??
        • lew_ Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 16:48
          Na przedostatniego nie odpowiedzialas,wiec w ostatnim
          napislalem "brzydka pompa",ale ok....niech lepiej tak bedzie...itak
          to nie ma sensu,naprawde jestes w ciazy??
          • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 16:52
            A dlaczego pytasz?
            Poza tym opisałeś tylko, nie zadając pytanie, zaś mój Monsz pan i władca wyraził
            niezadowolenie z tego faktu.
            • lew_ Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 16:56
              Wiec dalej pozwalasz mu czytac swoja pryvatna poczte,opadaja mi
              rece...
              • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 16:58
                Sam się do niej wgrzebuje. Nie mam nic do ukrycia, nie będę zakładać miliarda
                haseł. Nie odpowiedziałeś :P
                • lew_ Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:05
                  WYdaje mi sie ze jeestes totalnie pod kontrola,wspolczuje
                  ci....na co nie odpowiedzialem??
                  • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:06
                    Dlaczego pytasz o ciążę. Doczytaj uważnie - gastronomiczna poświąteczna.

Też czasem odnoszę takie wrażenie, matrix.
                    • lew_ Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:11
                      Acha,gastronomiczna:) ..powinnas zmienic haslo,to na poczatek i
                      zdecydowanie zrobic prawo jazdy na osobowki,kobiety bez prawka
                      bam nie wzial, np .
                      • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:13
                        Nie pytałam w wątku, czy mnie weźmiesz bez prawka - mała uwaga.
                        • lew_ Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:18
                          To bylo tak,mimochodem powiedziane,ale ...jak widzisz kazdy ci tu
                          radzi zrobic prawko,to jednak jest troche wolnosci.A o zostaniu
                          kierowcem tira,marzenia- co zrobisz z dziecmi??
                          • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:21
                            Do przedszkola, niedługo szkołę zaczną.

Widzisz, dlatego właśnie się oburzył. Obsesyjnie myśli chyba, że każdy
                            mężczyzna, który ze mną rozmawia ma jedno na myśli. A co do mnie - nie jestem
                            cnotką i rozmawiam otwarcie na wiele tematów, co też nie oznacza, że mam jedno
                            na myśli. Tak już jest, zmiana hasła wzbudzi tylko podejrzenie, że coś ukrywam.
                            Już nie jedną wojnę prowadziłam o to, bo nie chodzi mi o mnie, tylko o
                            znajomych, którzy nie życzą sobie, by ich wpisy były czytane - tyczy się także
                            gygy. Taka jego wada, meeega wada..
    • six_a Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:16
      zostań drogówką, zawsze to bliżej do tirów.
      a zamiast kurą możesz zostać kocicą salonową - niby to samo, ale jak brzmi.
      :)
      • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:18
        Heh no faktycznie kocica salonowa, ładnie brzmi :)
    • lew_ Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:28
      Mezczyzni ktorzy sa obsesyjnie zazdrosni- sami maja najczesciej
      nieczyste sumienie. Mysla ze ich zona robi tez to co oni,w ogole
      to nic podejrzanego tam nie napisalem,wiec o co to oburzenie??
      • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:30
        Coś w stylu, że byś mnie stukał przy kominku ^^
    • kochanic.a.francuza Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:34
      Taka ladna dziewczyna, a z takim typem jest, co nie da jej kasy na
      prawko i czyta jej maile. Sluchaj lwa, on dobrze radzi. Zaufanie
      zaufaniem, a prywatna poczta prywatna poczta. Te Twoj typ nie darzy
      Cie zaufaniem skoro czyta Twoje maile. Niech Cie nie lechce, ze on
      zaadrosny, bo zazdrosc to kompleksy.
      Nie widzisz, ze lew Cie polubil, juz sie umawiac, moze jakis fajny.
      A co do tirow: Jak sobie to gniazdko rodzinne uwijesz, wyjezdzajac
      na kilka dni za granice. Szefowi sie nie mowi: "Nie moge, bo mam
      dzieci".
      • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:39
        Powiedz mi, mam się rozwodzić z tego powodu? Ma taką wadę, możliwe że i moją
        wadą to jest. Bezpośrednia jestem i rozmawiam z mężczyznami nawet o problemach
        we wzwodzie - przykładowo ;) więc ma przesłanki do czepialstwa.

Sam nabroił kiedyś i teraz węszy, żebym ja nie nabroiła. Obsesyjnie.
    • lew_ Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:35
      Tak,ale to bylo w jednym z pierwszych maili:)Umialabys sie urwac
      na 2 tygodnie?:)
      • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:37
        Urwać?
    • lew_ Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:46
      Widzisz,kochanca mnie poparla:)) Rob prawo jazdy ! A od twych
      maili wara mu !
      • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:51
        Znów nie odpowiedziałeś..
        • lew_ Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 17:57
          Urwac = zrobic sobie urlop za granica:)
          • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 18:00
            Z wielką chęcią bym wyjechała gdzieś odpocząć, jednak w moim przypadku mogę
            sobie pomarzyć. Rok temu wyjechałam, nad jezioro, z dziećmi kurde. Na dokładkę
            znajoma wzięła też swoje, było midzio do doopy.
            Wczoraj się dowiedziałam, że nawet do znajomych z Anglii mogę sobie marzyć,
            nihooya :(
            • lew_ Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 18:05
              Gdzie jest problem ze nie mozesz do Anglii? Z takimi malymi
              dziecmi ,nie odpoczniesz,Dzieci do babci:) i sama na
              urlop ....tak jak twoj pan i wladca.
              • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 18:09
                Przeszkodą jest też wyczyszczone konto przez kanarki i zamrożenie kasy na auto..
                Babcia nie weźmie, jak synek miał lecieć się wczasować to wzięła jedno na 4 dni.
                Ja mam siedzieć w domu i nosa nie wychylać o!

Nie dobijaj ;/
    • lacido Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 18:11
      przejadło Ci się na mężowskim wikcie przy dzeciorach robić ;)?
      • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 18:13
        Odpocząć by się chciało, zazdrości się wylotów na kanary..
        ;)
        • lacido Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 18:16
          spodziewasz się jakiś cud-kanarów :P
    • lew_ Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 18:58
      Musialem na krotko raz jeeszcze do firmy,jakie auto chcecie
      kupic?? Zawodowa ciekawosc:)) ...ok, nie bede cie meczyl,ale
      mysle ze stopnioowo cos powinnas z tym zrobic,nie naraz bo
      bedzie burza...ale krok za krokiem
      • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 18:59
        Mondziaka w kombi. Wygodne fotele i ekonomiczny.
        • lew_ Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 19:08
          Z ktorego roku i do jakiej ceny ??Chetnie doradze,w koncu
          handluje autami:))
          • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 19:35
            A wiesz, że do opłat na niemieckich blachach ;)
            Nie wiem, wiem jedynie jaka cena i kolor :D
            Chyba rocznik 99.
            • lew_ Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 19:41
              Ja mam takie od rocznika 2004 ,ponizej mi sie nie oplaca...
              mondeo z roku 99 nie jest juz drogie,oplaty za ubezpiecznie i
              tablice w niemczech okolo 180 € za miesiac.O,to balby okazja
              • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 19:48
                Aut stoi w Legnicy, a Niemczech znam jedynie kolegę, który mieszka w Berlinie.
                Czyżbyś lekko sugerował coś? :>
                • lew_ Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 19:50
                  Caly czas sugeruje.....ale na dzis mam dosc,ide na mecz:)
                  Trzymaj sie <:))
                  • pompeja Re: Chciałabym zostać tiroową. 06.04.10, 19:55
                    :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka