stokrotk_a_polna 15.04.10, 20:01 wzajemnie nicki? Dlaczego czynicie to przede wszystkim swym nieprzyjaciołom? I dlaczego ma to miejsce głównie na tym forum? Forum-dziadorum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworski Re: Często się wymieniacie/ kradniecie sobie 15.04.10, 20:13 Ja np bardzo często kradnę=zbieram sobie nicki do słoika co stoi na parapecie i jak mam ochotę to sobie jakiś wyciągam i pod nim piszę. Mam w swojej kolekcji m.in. nicki alpepe, ursyda, bijatyka, rzeka.chaosu, piekna_i_wyrafinowana, szczesliwamezatka, wacikowa, pompeja i parę innych. A co? Chcesz się powymieniać? Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Często się wymieniacie/ kradniecie sobie 15.04.10, 20:17 to potworski była kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotk_a_polna Re: Często się wymieniacie/ kradniecie sobie 15.04.10, 20:50 varia1 napisała: > to potworski była kobietą? Dziady widzę, dziady. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Często się wymieniacie/ kradniecie sobie 15.04.10, 22:55 ulegasz zbiorowej fascynacji symboliką ostatnich wydarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 To sa te Dziady od Mickiewicza 16.04.10, 10:21 stokrotk_a_polna napisała: > > to potworski była kobietą? - tak jak i Kopernik :) > > Dziady widzę, dziady. - To sa te Dziady od Mickiewicza. dobrze, ze widzisz , Dziewcze Ploche. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotk_a_polna Re: Często się wymieniacie/ kradniecie sobie 15.04.10, 20:49 > A co? Chcesz się powymieniać? Jak zacznę się wymieniać z kim popadnie, to wszystko to nie będzie miało zbyt dużego sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Często się wymieniacie/ kradniecie sobie 15.04.10, 21:10 No, a teraz piszę na ten przykład jako alpepe. To jak? Wymieniamy się, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Często się wymieniacie/ kradniecie sobie 15.04.10, 23:34 alpepe, mogę trochę popisać jako alpepe ? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Często się wymieniacie/ kradniecie sobie 16.04.10, 10:10 o dzięki, wolę w sumie pisać jako bijatyka, bardzie bojowo, no, ale alpepe też jest fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Często się wymieniacie/ kradniecie sobie 16.04.10, 10:16 dobra, popiszę sobie jako rzeka.chaosu ! Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Często się wymieniacie/ kradniecie sobie 15.04.10, 22:59 mojego nie podprowadziles hehe i nie kisi sie w sloiku,a t reszta to niki malosolne czy koszone? Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Często się wymieniacie/ kradniecie sobie 15.04.10, 23:00 kiszone k..a kiszone Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Często się wymieniacie/ kradniecie sobie 15.04.10, 23:02 mar(y)nowane Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Często się wymieniacie/ kradniecie sobie 15.04.10, 20:27 jak sobie kraść wzajemnie nicki ? ja Tobie - Ty mi ? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotk_a_polna Re: Często się wymieniacie/ kradniecie sobie 16.04.10, 09:25 Tak dziadek, to do ciebie był ten post skierowany. Głównie. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Często się wymieniacie/ kradniecie sobie 16.04.10, 09:27 ju toking tu mi ? Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Re: Często się wymieniacie/ kradniecie sobie 16.04.10, 09:59 Ja się nie wymieniam, mam specjalną taśmę montażową i składam sobie nowy nick, jak stary zaczyna nawalać. Odpowiedz Link Zgłoś