Dodaj do ulubionych

czekam na miłość

16.04.10, 23:08
w końcu chyba przyjdzie... ludzie w końcu są w związkach i się
zakochują. nie wiem czemu mi tak trudno to przychodzi. nikt mi się
nie podoba, nikt mnie nie pociąga. to już prawie rok. ale może warto
tyle czekać, żeby poznać kogoś naprawdę właściwego, na całe życie...
Obserwuj wątek
    • teletoobis Re: czekam na miłość 16.04.10, 23:10
      Ja tez...... Od lat.... :)
    • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 16.04.10, 23:11
      To sobie jeszcze poczekasz;D
      • teletoobis Re: czekam na miłość 16.04.10, 23:12
        Ty masz szczescie, bo spotkalas mnie :)
        • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 16.04.10, 23:16
          Oczywiście;) trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno:)
          • teletoobis Re: czekam na miłość 16.04.10, 23:36
            czy Twoje "tak" mam zawdzieczac slepocie? :)
            • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 16.04.10, 23:38
              Nie doszukuj się drugiego dna, tu degustacja Vistuli i innych wspomnianych w
              sąsiednim wątku trunków dopomogła nam w tej miłości:D
              • teletoobis Re: czekam na miłość 16.04.10, 23:39
                Ja lubie ogorasa do konsumpcji wszelakiej :)
                • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 16.04.10, 23:41
                  a smalczyk?:)
                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 16:35
                    A pewnie, ze skwarkami i kawalkami kwasnego jablka :)
                    • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 16:47
                      O i to szanowne forum jest miłość;D
                      • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 17:57
                        O jakiej Ty milosci mowisz? Ja kocham tylko Wacikowa :)
                        • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:08
                          Do smalczyku i ogórka;p a Ty niby o jakiej?;p
                          • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:12
                            Wacikowa malo mi sie kojarzy z ogorkiem. Ze smalczykiem bardziej :)
                            • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:16
                              Eeee ja tylko czekam na bibę inaugurującą jej nowy biznes:) jakby co ja i Menka
                              już się zapowiedziałyśmy:D
                              • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:20
                                Taaaaa. a ja bede musial was wszytkie bzykac. Wacikowa jest
                                perfidna :)
                                • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:22
                                  Cholera nie uprzedzała, że to będzie sex party;p Ale trzeba jej przyznać wie co
                                  to mocny PR :)
                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:31
                                    Z Menka nie bede sie bzykal, bo to by bylo juz kazirodztwo, ale z
                                    Toba moge :)
                                    • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:34
                                      Ja między wódkę a zakąskę nie wpycham się co innego jak przyzwolenie WIEMY KOGO
                                      będzie;p
                                      • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:35
                                        Ja pieprze zgode Dziwisza :)
                                        • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:36
                                          Wacikową miałam na myśli;p
                                          • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:39
                                            Ona nie pozwoli mi sie bzykac z innymi :(
                                            • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:40
                                              Za późno już pozwoliła;p
                                              • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:43
                                                Na razie dala zezwolenioe na bzykanie sie z soba. Egoistka. Ty
                                                wiesz, ze jej sie trojkaciki snia? :)
                                                • wacikowa Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:44
                                                  Chyba z kotem:P
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:45
                                                    Mam swojego. Raczej myslalem o twojej myszce :)
                                                  • wacikowa Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:47
                                                    Myszce? A mówiłam,żebyś dziś nie pił?:P
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:49
                                                    Na trzezwo by mi przy Tobie nie stanal :) Za bardzo bym sie
                                                    stresowal :)
                                                  • wacikowa Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:58
                                                    hahahahah no proszę Cię! Mała,gruba blondyna z cyckami do kostek.
                                                    Bierz lole:)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:01
                                                    Wacikowa ja tam czyjegoś faceta nie ruszam, no i jeszcze te bliźniaki w drodze...
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:15
                                                    Tobie tez moge zrobic :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:17
                                                    To chcesz się kolejną dwójką zajmować?:)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:37
                                                    Mam pojemne serduszko :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:41
                                                    Ooo to w pakiecie z nimi mogę coś jeszcze dorzucić ;) ciekawe czy by były
                                                    bliźniaki czy pięcioraczki....
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:52
                                                    Jak zrobisz mi loda, to bedzie nawet ciaza pozamaciczna :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:52
                                                    O fuuuu jeszcze pewnie z połykiem byś chciał;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:56
                                                    Niekoniecznie, ale jak lubisz....:)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:57
                                                    Hahahaha pominąłeś fuuu;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 20:23
                                                    fuuuuuuuuu nie pomijam, to elemant gry wstepnej :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 20:28
                                                    ależ Ty skrupulatny jesteś;)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:25
                                                    Nie chce sie przejezyczyc- tzn pomylic dziurek :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:33
                                                    Pomyłka dość bolesna by była;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:35
                                                    Wcale nie bolesna, zalezy od partnerki :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:37
                                                    zależy jak leży;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:41
                                                    Po co te przepychanki? Oddaj mi sie i wyedy pogadamy :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:43
                                                    Oby tylko bliźniaków nie było...;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:53
                                                    Moga byc trojacxzki :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:55
                                                    no nieee miej litość nade mną;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:59
                                                    Ja sie nie boje wyzwan :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 22:03
                                                    W zależności od powagi i rangi odczuwam dyskomfort;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:03
                                                    Te cycki mnie zastanawiaja..... do ktorych kostek? Zreszta
                                                    zweryfikuje w srode :)
                                                • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:48
                                                  Ooooo to suuuuper bo mi też;D
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:51
                                                    3 baby naraz? o ku.....!
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:52
                                                    Teletoobis Tyś kobita??? hahahahaha
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:54
                                                    Specjalnie poszedlem do lazienki do lustra- i wiesz co? Moze
                                                    kobieta, ale z siusiakiem :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:55
                                                    :) to już wiem na czym stoi;D
                                                  • wacikowa Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:57
                                                    Nie macie wrażenia,ze wątek poszedł się jebać?:)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:59
                                                    Nie pasował do tego forum więc poddał się naturalnym prawom natury:)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:02
                                                    Juz nas szukalem na Oslej, ale jeszcze nas tam nie ma :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:04
                                                    :) bo życiowy wątek nikt nikogo nie obgaduje, nie bije... istna sielanka:D
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:10
                                                    Jak zaczne fantazjowac o wytrysku , tfu! , mwypluwie w usta, to nas
                                                    wywala :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:13
                                                    Zawsze możesz próbować, a szkoda by było tak się nam rozgałęził;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:17
                                                    Ja moge duzo....pisac :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:19
                                                    Sorki nie doczytałam..długo tak???
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:37
                                                    dlugo, jak na grafomana przystalo :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:42
                                                    :D zanotuję...do sprawdzenia;D
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:51
                                                    Nie obiecuj! Obiecanki-macanki a glupiemu stoi ( no prawie) :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:53
                                                    Prawie...to wiesz;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:57
                                                    No wlasnie nie wiem :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:59
                                                    Robi wielką różnicę;D
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 20:25
                                                    wiem, wielka roznice w niewielkiej przerwie :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 20:29
                                                    powiedzmy;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:57
                                                    Stoi? dzieki za uznanie:) W moim wieku juz nawet wytrysku nie ma-
                                                    jest wyplyw :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:02
                                                    Deal:) hahaha
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:09
                                                    Wiedzialem ze mnie wysmiejesz- zero wspolczucia :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:14
                                                    Daj mi wziąć "los" w swoje ręce;) nie stresuj się :)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:36
                                                    boje sie - a co zrobie jak ugryziesz w czule miejsce? :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:42
                                                    zależy jak wrażliwy jesteś;)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:54
                                                    Jestem bardzo wrazliwy. Ostatnio stwierdzile, ze mam miejsca
                                                    erogenne pod paznokciem. Jak sie pierdolnalem mlotkiem w palec, to
                                                    sie od razu spuscilem :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:58
                                                    aaaaaaaaaa aż mnie zabolał palec;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 20:25
                                                    jesli srodkowy prawej dloni, to nie zrobisz se dzis dobrze :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 20:30
                                                    Już dawno zaopatrzyłam się w inne gadżety:)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:27
                                                    rozumiem ze zawsze mozesz siegnac po siusiaka do szuflady szafki
                                                    nocnej :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:33
                                                    do drugiej szuflady bo tak spokojnie mieszka sobie;D
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:36
                                                    no to go ucaluj ode mnie :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:38
                                                    haha aż tak całuśny nie jest:P
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:42
                                                    hmmmm. ja nic juz nie dodam :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:44
                                                    milczenie jest złotem...czasem:)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:50
                                                    Milczenie jest glupota, nie lubie kobiet tlumiacych swe
                                                    zadowolenie :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:52
                                                    Moi sąsiedzi są już na granicy wytrzymałości:)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 22:00
                                                    Pozdrow ich ode mnie :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 22:05
                                                    Odzdrawiają i już drina proponują:)
                                            • wacikowa Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:41
                                              JA? :D No co Ty . Bzykaj sie na zdrowie:)
                                              • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:44
                                                Wiedzialem, ze poslesz mnie w bety :)
                            • wacikowa Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:21
                              hahahah pindolnięci jesteście:D
                              • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:22
                                My? Juz nas jako are kojarzysz? A co z Pania Obiecana? :) Jestes
                                niewierna :)
                                • wacikowa Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:30
                                  Jasne,że niewierna.W końcu rodzę za niedługo:P
                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:35
                                    W zyciu nie widzialem dluzszego porodu. Ty wez se dziurke przeczysc
                                    • wacikowa Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:38
                                      Żałoba jest seksić się nie wolno:P
                                      • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:40
                                        To napisz ode "Do kochanka prysznica" :)
                              • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:26
                                od razu pierdolnięta...myśląca po swojemu:D w tym konkretnym przypadku wiem co
                                mówię, a nie mówię co wiem:)
                                • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:32
                                  Ty raczej pomysl kto pomysli o zabezpieczeniu :) Wacikowa juz ma
                                  blizniaki, a ja chyba juz nie chc. No chyba ze mnie przekonasz :)
                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:35
                                    Ale po co się zabezpieczać? W Bravo czytałam, że jak nie mam orgazmu to nie
                                    zajdę w ciążę;D:D:D
                                    • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:40
                                      aha, 80 % kobiet nie ma orgazmu. Bociany w Polsce maja co robic :)_
                                      • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:46
                                        masz nieaktualne statystyki już jest 88%;p
                                        • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:52
                                          No kurde, nie moge byc wszedzie, poza tym starzeje sie :)
                                          • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:55
                                            Nie kokietuj;D
                                            • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:58
                                              A dlaczego nie? Gadane zawsze bylo moja najmocniejsza strona :)
                                              • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:02
                                                Było..dobrze prawisz;D
                                                • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:11
                                                  Poza tym zawsze mialem oko u tesciowych :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:14
                                                    haha ciekawe jak przyszła wacikowa-mamusia;)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:38
                                                    Nie zamierzam jej przedstawiac rodzinie- szkoda dziewczyny :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:44
                                                    Ale może ona będzie chciała Ciebie swojego Misiaczka-Pysiaczka pokazać ciociom,
                                                    wujkom, przyjaciółkom i całej parafii! koniecznie w pierwszym rzędzie pod
                                                    ołtarzem na top-owej mszy:D
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:55
                                                    To ma pecha- jestem rozwodnikiem i dyplomowanym apostata :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:58
                                                    Zobaczysz wpadłeś jak śliwka w kompot lub śliwowicę :)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 20:27
                                                    Szczerze powiedziawszy wol to drugie. Jako mieszkaniec Podhala...:)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 20:31
                                                    Drugie jest lepsze pochwalam wybór:) co do mieszkańca to Ty napływowym
                                                    mieszkańcem jesteś ;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:28
                                                    Nie jestem naplywowy- jestem z wyboru :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:34
                                                    Ale nie z dziada pradziada:D
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:38
                                                    No coz, zapraszam do Zebu, czy jaworek, obocym fto jest nas :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:39
                                                    aż się skuszę;D
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:43
                                                    moj tel 607358550
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:45
                                                    zapisany:)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:51
                                                    Normalnie to laski daja sygnal a ja oddzwaniam :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:53
                                                    hahaha normalnie:) a ja jak mam sprawę to sama dzwonię;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:55
                                                    To miej sprawe :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 22:01
                                                    ok;)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 22:03
                                                    Ida se legnąć, i czekom na sprawe :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 22:06
                                                    To nie rozkładaj się za wygodnie;)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:52
                                                    Normalnie to laski daja sygnala, a ja oddzwaniam :)
                                • wacikowa Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:35
                                  Lola..daj mu szanse:D
                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:37
                                    hahaha widzę, że o wstawiennictwo prosił już "górę":D
                                    • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:41
                                      To ona jest gora? Kudre Wacikowa- wszyscy wiedza- czas zmienic
                                      pozycje :)
                                    • wacikowa Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:42
                                      No pewnie. Dzwonił i mówił,że skrzynkę wódy mi da jak się zgodzisz:)
                                      • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:46
                                        Kto dzwonil i do kogo? :)
                                        • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:48
                                          Jakie to ma znaczenie teraz?
                                          • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:53
                                            Ma, bo jak ja znam wrobi mnie w blizniaki :)
                                            • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:56
                                              Od przybytku głowa nie boli:)
                                              • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:59
                                                Ale konto topnieje :)
                                                • wacikowa Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:02
                                                  Zara,zara! Powiedziałeś,że pokochasz jak swoje:P
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:04
                                                    Przygarnie:) tak teraz nosem kręci bo jeszcze profitów nie podliczył;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:14
                                                    Myskisz ze mam inklinacje do bycia utrzymankiem> Ja sie odwdziecze w
                                                    knajpie, gram na gitarze i fantastycznie gotuje :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:18
                                                    Chwalić się...ja też potrafię:) przyjdzie czas będzie pora a zweryfikuje się co
                                                    mówisz;)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 20:28
                                                    Mam sie juz bac? Wacikowa!!!! ratunku!!!!!!!!!!
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 20:31
                                                    ha i tu kończą się żarty:D
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:30
                                                    Boj sie, my sie naprawsde zaprzyjaznilismy :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:35
                                                    Od razu przyjaźń...pogłębiamy znajomość;D
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:45
                                                    Ale jo mom takigo krotkigo? Z poglebianio nic niy bydzie :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:47
                                                    a jak Tomasz, nie uwierzę póki nie zobaczę;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:53
                                                    Wez se z soba lupe, bo bez niej nie zobaczysz :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:55
                                                    Spoko w torebce i lupa na takie okoliczności się znajdzie;)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 22:00
                                                    Tylko przedtem uszminkuj usta. :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 22:07
                                                    Na czerwono:)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:12
                                                    Pokocham, ale placic nie bede :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:15
                                                    Bo to jeszcze one będą na Ciebie zarabiały;p może wystąpią w filmie o dwóch
                                                    takich...
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:40
                                                    Nie!!!!!!!!Tylko nie o dwoch takich!!!!! Przeklenstwo!!!!
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:45
                                                    tak tylko coś zaproponowałam, a Ty tak się unosisz..no dobra to nad innym pomyślę;)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:58
                                                    Jasiu ze stosu jest chetny :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 20:04
                                                    Ale chyba nieśmiało zza krzaka zerka bo nie widać go coś;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 20:30
                                                    Masz okazje zaliczyc prawiczka, co dzis jest na miare zlota :) Ja w
                                                    zyciu mialem tylko 2 prawiczki :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 20:35
                                                    Janek prawiczek? To już chyba starszej daty jak wino..;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:29
                                                    Wole bimber, bo swojski :P) A Ty kiedy cnote stracilas? :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:36
                                                    Ze śliwowicą to dobrych kilka tat temu:D
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:38
                                                    Wiedzialem ze to blo w łącku :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:40
                                                    hahaha Ty za dużo wiesz;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:46
                                                    Staram sioe kobieto. Musze wiedziec z kim bede spal :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:54
                                                    No dobra jak trzeba to i drzewo genealogiczne się znajdzie;)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:55
                                                    Pewnie .... i zaczniesz sie czepiac korzenia :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 22:02
                                                    No wiesz korzeń-to podstawa;)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 22:04
                                                    moj baca godo ze trza pic Zyntyca :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 22:08
                                                    hahaha a mi mówili że organ nie używany zanika;p
                                                • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:03
                                                  Spoko zatrudnisz ich w jakiejś fabryce zawsze to dwie pensje więcej:D
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:13
                                                    Bada kelnerami na bankiecie naszego zycia :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:16
                                                    Wiesz jak już takich na stan przyjmiesz to zawsze znajdzie się dla nich zajęcie;)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:40
                                                    Bylw niw przekraczali kompetencji :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:46
                                                    Spokojnie krótka tresura i będą chodzili jak w zegarku;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 19:59
                                                    Juz widze Cie w skorzanej bieliznie i z pejczykiem w reku :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 20:04
                                                    Wypisz wymaluj tak jak teraz jestem przyodziana;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 20:29
                                                    i masz wygolonego kotka :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 20:36
                                                    świadkowie naoczni służą słowem:)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:31
                                                    Jam niewierny Tomasz :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:36
                                                    Spoko i dla takich są wyjścia;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:39
                                                    Musem pomacac jak mom uwierzyc :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:40
                                                    Towar macany..;p
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:44
                                                    Ty bysnłod razu chciała seks, a sy mnom trza trochem pochodzic :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:48
                                                    Seks to tylko po ślubie, po 5 latach narzeczeństwa:)
                                                  • teletoobis Re: czekam na miłość 17.04.10, 21:54
                                                    No to masz pecha :)
                                                  • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 22:02
                                                    No znowu? sic... biednemu zawsze wiatr w oczy;p
                                      • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:47
                                        Ale chociaż jakąś lepsiejszą czy jakieś gówno na zamydlenie oczu?;p
                                        • wacikowa Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:50
                                          Prezydencka:)
                                          • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 18:53
                                            Nie no nie takim sikaczem mnie ceni...Jak to chłopaki na mecie po piątaku między
                                            ludzi puszczają;p
    • dokladka Re: czekam na miłość 16.04.10, 23:15
      to taki stereoptyp na pocieszenie, że niby kazdy ma swoja połówkę...
      zapewniam, że nie każdy chociaż nie chcę pozbawiac nikogo marzeń :)
      • dystansownik Re: czekam na miłość 17.04.10, 11:28
        > to taki stereoptyp na pocieszenie, że niby kazdy ma swoja połówkę...
        > zapewniam, że nie każdy chociaż nie chcę pozbawiac nikogo marzeń :)

Rozsądek podpowiada, że nie każdy ma swoją "połówkę", a niektórzy mogą mieć ich
        nawet kilka. Tylko ludziom łatwiej jest żyć złudnymi nadziejami.
        • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 11:29
          Każdy każdy niektórzy nawet swoją 0,7:D
          • dystansownik Re: czekam na miłość 17.04.10, 11:44
            > Każdy każdy niektórzy nawet swoją 0,7:D

Albo od razu całego litra na zły humor. ;)
            • lolcia-olcia Re: czekam na miłość 17.04.10, 16:46
              Nie pogardzę:)
    • hermina25 Re: czekam na miłość 16.04.10, 23:19
      a ja nie czekam :)
      i nie wierzę w te bajeczki :D
      i nawet nie chcę wierzyć...

nie każdy poznaje kogoś na całe życie.
      zaakceptuj to ,inaczej się zadręczysz kobieto!
    • hermina26 Re: czekam na miłość 16.04.10, 23:21
      Siedzisz przed TV, wpierda...sz chipsy i czekasz? Czy jak czekasz?
      Czekanie to strata czasu.
      • maya_x Re: czekam na miłość 16.04.10, 23:34
        nie bierz wszystkiego tak dosłownie
    • bugmenot2008_2 Re: czekam na miłość 16.04.10, 23:45
      > czekam na miłość

Powiadomić rodzinę?
    • anquilla Re: czekam na miłość 17.04.10, 10:22
      a czekaj sobie, ale w międzyczasie, na wszelki wypadek, gdyby Ci się ona
      objawiła, gdy leciwą babcią z zaczątkami Alzheimera będziesz, to popróbuj
      innych... nie tak górnolotnych relacji:)
    • s.p.7 Re: czekam na miłość 17.04.10, 10:41
      czy warto? jedyne co tu warto to zadać sobie pytanie z jakiego typu "czekaniem"
      mamy tu do czynienia.

Mozesz np wykopać sobie w ziemi jame, zwinąć sie w kokon i tak czekać np 30 lat
      po czym w wieku lat 50-u stwierdzic ze dosc sie naczekalas i czekanie jest
      bezsensowne. Przyznal bym Ci tu racje nawet, i dal medal mądrosci FK.

Jesli Twoje "czekanie" ejst AKTYWNE i oznacza tylko tyle ze nie leciesz na
      pierwszego lepszego i masz konkretną, realną wizje tego jak wyobrazasz sobie
      związek, uczucia, milosc...
      To w sumei trudno nazwac to czekaniem bo to POSZUKIWANIA.

Milosc to bardzo skaplikwoane uczucie, ono iskrzy czasem meidzy okreslonymi
      typami ludzi, jesli nie spotkasz nikogo na swoje tdrodze takiego tej milosci
      miec nie bedziesz chyba ze masz strasznie duzo szczescia.

uywasz sformuowania:
      "to przychodzi"
      Nic samo nei przychodzi co ejst wartosciowe, jesli jakis wartosciowy mężczyna
      będzie to aktywniejsza kolezanka ci go "podbierze", męzczyni nie lubią biernych
      kobiet.

Zeby w ktoryms sie zakochac musiala bys spedzac z nim troche czasu i go
      przynajmniej POZNAĆ.

Bywasz w roznych miejscach, poznajesz roznych ludzi, z czasem mozesz pzonac tego
      wlasciwego, czekanie oznacza tu jednak raczej formę WYBREDNOŚCI, niemniej juz
      mozesz sie w kimśzakochać, nie kaze uczucie musi prowadzic do orszaku weselnego
      nie msui tez prowadzic do seksu (jesli ktos myslal by ze to sol związku)

Warto jednak wiedziec czym prawdziwa milsoc jest skoro jej szukasz.
      To eni uczucia czy dosnznia na pierwszym planie lecz dobro i szczescie osoby
      którą kochasz. Jesli tego bedziesz pragneal czujac cos wyjątkowego to moze byc
      poczatek milosci.

NIemniej trzeba byc OTWARTYM NA MIŁOSC jesli nei masz jeje w sobie to nigdy sie
      nie zakochasz. Więc byc moze nie ejstes na to gotowa
      • mahadeva Re: czekam na miłość 17.04.10, 10:47
        jak zwykle madrze :) tez mysle, ze milosc pojawia sie miedzy odpowiednio
        dobranymi typami :)
      • dystansownik Re: czekam na miłość 17.04.10, 11:37
        > uywasz sformuowania:
        > "to przychodzi"
        > Nic samo nei przychodzi co ejst wartosciowe, jesli jakis wartosciowy mężczyna
        > będzie to aktywniejsza kolezanka ci go "podbierze", męzczyni nie lubią biernyc
        > h
        > kobiet.

Dokładnie. Tym bardziej, że ilość tych "wartościowych" facetów w populacji jest
        jednak ograniczona patrząc pod kątem kobiecych wymagań. Tzn. popyt chyba
        przerasta podaż.
        Akurat czas tu gra raczej na niekorzyść kobiet, więc czekanie może się odbić
        właśnie na tym, że w międzyczasie "aktywniejsze" kobiety będą zajmowały tych
        pozostałych wolnych "wartościowych".

Imho w życiu postawa "oczekująca" bardzo rzadko przynosi dobre i porządane
        efekty. :P
        • mahadeva Re: czekam na miłość 17.04.10, 11:49
          to jest tez tak, ze kazdy ma inne preferencje i inne cechy sa dla niego wazne
          wiadomo, ze na studiach jest łatwiej kogos poznac niz potem, mowie o wzgledach
          'logistycznych', w czasie studiow mamy szersze kontakty
          ale to wcale nei znaczy, ze ciagle szukamy 'naszego typa'. ja studiowalam na
          uczelnii 1500 osob na roku, 65% facetow, mialam mase znajomych, ale bylego
          poznalam przez znajomych z liceum na imprezie bedac na 4 roku (okazalo sie, ze
          tez studiowal na tej uczelni, ale byl mlodszy o 2 lata)
          • dystansownik Re: czekam na miłość 17.04.10, 12:51
            > to jest tez tak, ze kazdy ma inne preferencje i inne cechy sa dla niego wazne
            > wiadomo, ze na studiach jest łatwiej kogos poznac niz potem, mowie o wzgledach
            > 'logistycznych', w czasie studiow mamy szersze kontakty

Czy rzeczywiście szersze kontakty? Ja bym tu miał pewne wątpliwości, z tym
            różnie bywa. Podstawową sprawą jest raczej "poziom" tych kontaktów. Na studiach
            mniej więcej wszyscy są "równi" i praktycznie jakieś większe konwenanse
            społeczne nie mają tu znaczenia. Później, jak większość czasu zapewne poświęca
            się pracy, ma się do czynienia często też z wieloma osobami, ale uwarunkowania
            się zmieniają. Po pierwsze, większość jest już zajęta, bo przeszli do poważnego
            życia, a po drugie, dochodzą różne zależności utrudniające nawiązywanie relacji
            ze sporą częścią tych osób.
            Na studiach tego nie widać, bo wszyscy są mniej więcej w podobnym wieku, wszyscy
            mają mniej więcej podobne podejście do życia i sporo jest wolnych ludzi, bo
            uznawali, że na poważne związki mają jeszcze czas.

> ale to wcale nei znaczy, ze ciagle szukamy 'naszego typa'. ja studiowalam na
            > uczelnii 1500 osob na roku, 65% facetow, mialam mase znajomych, ale bylego
            > poznalam przez znajomych z liceum na imprezie bedac na 4 roku

Zacznijmy może od tego, że na 1500 ludzi, nie ma szans, żebyś znała ich
            wszystkich. Ja na roku miałem sporo mniej, a z poza swoich grup znałem ledwie
            część. Niektórych znam tylko z widzenia, bo nawet nie zmieniłem z nimi choćby
            kilku słów. Oczywiście to wynika też po części z mojego dość aspołecznego
            usposobienia do świata, ale chodzi mi o to, że sama ilość osób ma tu drugorzędne
            znaczenie, bo wszystkich poznać jest ciężko.
            A że facet trafił się na imprezie? Cóż, tak bywa.
            • mahadeva Re: czekam na miłość 17.04.10, 13:17
              wiele osob wtedy poznalam, bo kazdy przedmiot byl w innej grupie - czasem ludzie
              sie pokrywali, to fakt, ale i tak to byly szersze kontakty niz teraz...
              poza tym, zle napisalam :) chcialam napisac, ze duze sprktrum nic moze nei
              pomoc, bo ciagle szukamy 'naszego typa' - raczej o szczesciu mozna mowic :)
              • dystansownik Re: czekam na miłość 17.04.10, 13:41
                Masz rację, szczęście tu odgrywa pewną, nawet dużą rolę, ale czasem szczęściu
                trzeba pomóc właśnie. W końcu jest różnica, czy chodzi się na imprezy, poznaje
                nowych ludzi i szczęśliwym trafem znajdzie się ktoś kto nam odpowiada, czy
                siedzi się w domu i liczy na szczęśliwy traf w postaci miłości życia pukającej
                do drzwi.
                Teoretycznie zawsze istnieje możliwość, ale prawdopodobieństwo w takich
                przypadkach stoi po stronie tych, którzy je sami próbują zwiększyć.
      • maya_x Re: czekam na miłość 17.04.10, 17:27
        s.p.7 napisał:

> Jesli Twoje "czekanie" ejst AKTYWNE i oznacza tylko tyle ze nie
        leciesz na
        > pierwszego lepszego i masz konkretną, realną wizje tego jak
        wyobrazasz sobie
        > związek, uczucia, milosc...
        > To w sumei trudno nazwac to czekaniem bo to POSZUKIWANIA.

rzeczywiście, powinnam napisać POSZUKUJĘ, bo widzę, że budzi to
        najwięcej wątpliwości, a nie w tym rzecz...

> Warto jednak wiedziec czym prawdziwa milsoc jest skoro jej szukasz.
        > To eni uczucia czy dosnznia na pierwszym planie lecz dobro i
        szczescie osoby
        > którą kochasz. Jesli tego bedziesz pragneal czujac cos wyjątkowego
        to moze byc
        > poczatek milosci.

bardzo mądrze powiedziane - ja po pewnych doświadczeniach jestem już
        tego świadoma

> NIemniej trzeba byc OTWARTYM NA MIŁOSC jesli nei masz jeje w sobie
        to nigdy sie
        > nie zakochasz. Więc byc moze nie ejstes na to gotowa

właśnie czuję się wreszcie gotowa - dlatego tu o tym napisałam :)
        czasem może jest mi smutno i brakuje mi miłości, ale też przekonałam
        się jak ważna w życiu jest cierpliwość - nie tylko jeżeli chodzi o
        miłość
    • mahadeva Re: czekam na miłość 17.04.10, 10:42
      ze skrajnosci w skrajnosc... rok i cale zycie. ja sie zakochuje co jakies 4
      lata, tez niewielu facetow mnie interesuje, ale co jakis czas mozna takiego
      znalezc :) ostatnio 3,5 roku bylam sama
    • facettt bez sensu - tracisz Twoj czas. 17.04.10, 11:34
      maya_x napisała:
      ale może warto
      > tyle czekać, żeby poznać kogoś naprawdę właściwego, na całe życie...

nie warto.
      warto kochac sie i calowac z kims "NORNALNYM"
      i rozmawiac razem i spacerowac razem.
      i nie tracic czasu.

A jesli sie IDEAL trafi, to to poprzednie nie przeszkadza :)

• opcja-0 Re: czekam na miłość 17.04.10, 12:18
      przyjdzie na pewno, tylko trzeba się pogodzić samemu z sobą , pokochać siebie i
      otworzyć się wewnętrznie na miłość, mając świadomość, że się na nią zasługuje
      • maya_x Re: czekam na miłość 17.04.10, 17:30
        o to właśnie chodzi :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka