lovecosmetics 21.04.10, 22:13 ... gdybyś mogła sobie swobodnie wybrać z całego zestawu...? Ja bym mogła pójść do kona/na kawę/na sushi/na wino z Bartoszem Arłukowiczem... Zabawny, wygadany i wygląda przyzwoicie;) A Wy kobitki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asqe Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:16 Z Barackiem Obama :) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 23:20 Z nim to bym do lozka poszla a nie do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:19 Wolałabym sama:) Odpowiedz Link Zgłoś
lovecosmetics Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:21 Oj, skupiłam się na naszym podwórku;) Ale rozszerzając biorę Obamę i Sakaszwiliego (wiem, wiem miał słabość do L. Kaczyńskiego, ale i tak jakoś robi fajne wrażenie) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:24 lovecosmetics napisała: > Ja bym mogła pójść do kona/na kawę/na sushi/na wino z Bartoszem > Arłukowiczem... większość kobiet nawet nie wie, który to jest, przeceniasz wiedzę polityczną przeciętnej kobiety w tym kraju ;D Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:28 Lekarz ze Szczecina, poseł zasiadający w komisji śledczej. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:30 jeśli wiesz to nie z wikipedii to brawo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:32 Szczecin leży 40km ode mnie i bynajmniej nie z wikipedii, widywałam go na Unii Lubelskiej (szpital w którym pracuje). ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:44 dziecko, co ty masz za hardkory w wizytówce?! Teraz nie będę mogła zasnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 22.04.10, 18:55 ;-) ;-) ;-) dziękować za komplementa "dziecko". Odpowiedz Link Zgłoś
victoria1985 Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 22.04.10, 15:06 i na dodatek lekarz pediatra ;)też bym sie z nim umówiła Odpowiedz Link Zgłoś
wioska2009 Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 22.04.10, 09:47 To ten który bral udzial w Agencie, bardzo mi sie podobał jak bral udzial w komisji śledczej chyba wtedy z Sobiesiakówna :D i innymi rzeczami zwiazną. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 22.04.10, 16:00 > większość kobiet nawet nie wie, który to jest, przeceniasz wiedzę polityczną > przeciętnej kobiety w tym kraju ;D Super, że Ty znasz wszystkich polityków co do jednego. Gratulejszyn. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:24 hmmm z Putinem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:24 z Kwasniewskim. Ale ja znam malo politykow. Ale wiem ze lubi dobrze sie zabawic wiec mialabym dobry czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
she_black Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:29 Moja pierwsza myśl - pan Arłukowicz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:29 Do kina? Obojętnie. Przecież i tak rozmawiać tam z nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
lovecosmetics Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:36 Jak się wybierasz z kimś do kina, to chyba zakłądasz, że jeszcze spędzicie trochę czasu razem po obejrzeniu filmu??? Dokładam jeszcze Pawła Poncyliusza. Z PIS-u a jak nie z PIS-u;) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:41 Jak się wybierasz z kimś do kina, to chyba zakłądasz, że jeszcze spędzicie trochę czasu razem po obejrzeniu filmu??? Nie, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:35 ale do kina czy na film? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:35 Z Poncyliuszem, fascynuje mnie pochodzenie jego nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:38 alpepe napisała: > Z Poncyliuszem, fascynuje mnie pochodzenie jego nazwiska. to żeś teraz przywaliła jak łysy grzywą o beton... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:40 nie wiem, czy mnie obrażasz, czy delikatnie podrywasz :P? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:44 ani jedno ani drugie, Poncyliusza nie lubię (fałszywy jak wszyscy w PiSie) a powód pójścia z kimś do kina/na kawę z powodu jego nazwiska jest co najmniej dziwny :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:47 Cóż, nigdy nie udawałam, że nie jestem dziwna. Ja tam lubię się interesować różnymi rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś
lovecosmetics Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:38 alpepe to po tym filmie mógłby Ci wyłożyć swoje drezwo genealogiczne;) Nazwisko takie jak Marek Aureliusz... Czyli nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:39 byle nie sosnę, to MIĘKKIE drewno. Odpowiedz Link Zgłoś
0riana Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 22.04.10, 00:37 alpepe napisała: > Z Poncyliuszem, fascynuje mnie pochodzenie jego nazwiska. To krewny Piłata Poncjusza, tego od higieny rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:37 z palikotem,pilibyśmy małpki :P Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:56 Z Bernardem Kouchnerem. Swego czasu politycznie troche nam bylo nie po drodze ale jako czlowiek musi byc interesujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 22:58 z Jarkiem K. plotkowaliby o Mnie przez 10 lat :D Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 23:04 ostatnio wpadl mi woko medwiediew Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 23:24 Wiki podaje, że ma 162cm wzrostu, więc nie zakładaj szpilek. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 22.04.10, 11:21 co???????? to jakis spisek na wiki Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 23:13 do kina z żadnym, bo nie lubię kin. na kawę/obiad z: Putinem i Gadzinowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 23:25 Z JKM. Ale czemu do cholery do kina? Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 23:29 kto to jkm? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 21.04.10, 23:58 Janusz Korwin-Mikke. Ulubieniec feministek. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lovecosmetics Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 22.04.10, 09:19 thank_you napisała: > Z JKM. Ale czemu do cholery do kina? Kino jest umowne. Chodzi o możliwość spotkania/pogadania na gruncie prywatnym, nieoficjalnym;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian znowu reklama n/t 21.04.10, 23:26 lovecosmetics napisała: > ... gdybyś mogła sobie swobodnie wybrać z całego zestawu...? > Ja bym mogła pójść do kona/na kawę/na sushi/na wino z Bartoszem > Arłukowiczem... Zabawny, wygadany i wygląda przyzwoicie;) > A Wy kobitki??? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Do kina z żadnym 21.04.10, 23:52 Ale bardzo chciałabym mieć możliwość porozmawiania z Jarosławem Kaczyńskim. Jest moim autorytetem. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do kina z żadnym 22.04.10, 08:48 hahahah:)) Jaka fanka taki i autorytet:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 22.04.10, 00:13 Nie. Z nim nie. On gwiazdorzy. A już w ogóle straciłam dla niego resztki szacunku po tym, jak w czasie ostatniej żałoby narodowej w studiu tv (nie wiem, której stacji) opowiadał jak to mu będzie brakowało którejś z ofiar. I próbował wysilić się na łzy. I nie leciały mu te łzy. A on tak się starał... Po kilku minutach zmieniłam kanał. Dlatego z nim nie ma szans. Chętnie bym pogadała za to z Olejniczakiem, Kluzik-Rostkowską (przesympatyczna i bardzo kontaktowa kobieta), Sikorskim, Nowakiem i Niesiołowskim. A tych to bym chciała chociaż posłuchać (bo partnerem do rozmowy pewnie bym nie była): Władysław Bartoszewski, prof. Leszek Balcerowicz i Marek Goliszewski (chociaż ten to niekoniecznie polityk).;) Z Mellerem, Szymanek-Deresz i Jarugą-Nowacką już się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
0riana Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 22.04.10, 00:39 Z Niesiolowskim i Urbanem. Najlepiej naraz, zeby o mnie ze soba walczyli werbalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 22.04.10, 09:55 0riana napisała: > Z Niesiolowskim i Urbanem. Najlepiej naraz, zeby o mnie ze soba walczyli werbal > nie :) Hahahha zmieściłby sie tam jeszcze Korwin-Mikke?:D Odpowiedz Link Zgłoś
0riana Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 22.04.10, 12:58 J K-M jest dla mnie zbyt niszowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wyemancypowana.panna Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 22.04.10, 08:46 Oj z Putinem by było fajnie iść do kina. Co prawda nie znam ruskiego, ale w kinie i tak rozmawiać nie trzeba ^-^ Miedwiediew też nie jest zły... tylko ten wzrost;) A z naszych polityków bardzo chętnie umówiłabym się z panem Cymańskim - uwielbiam jego poczucie humoru. No i jeszcze pan Krzysztof Kwiatkowski jest bardzo fajny:) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Sławomir Nowak 22.04.10, 09:54 ze Sławomirem Nowakiem to nawet bym sie przespała :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Sławomir Nowak 22.04.10, 13:14 o gustach się podobno nie dyskutuje, ale to akurat burak jest, podobnie jak Jarosław Wałęsa, ta sama glina płytkich i bezideowych ludzi, tzw. karierowiczów którzy dla władzy i pieniędzy własną matkę by sprzedali, zresztą jak większość młodych wilków w polityce... Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Przeczytałam... 22.04.10, 12:23 ... do łóżka. I już w myślach odpowiedziałam: "Z Wojtkiem Olejniczakiem, jeśli zapuściłby zarost" :D Ale może i do kina się nada... Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 22.04.10, 13:09 Jak rozszerzamy na hamerykę, to chyba ze szwarcenegerem... Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkkarolina Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 22.04.10, 15:58 Z Buzkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
joladon Re: Z którym politykiem poszłabyś do kina... 22.04.10, 19:00 Z żadnym .Dlaczego polityk , innych mężczyzn nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś