jeza_bell 22.04.10, 16:24 Czy kobieta posiadająca takowe powinna na zasadzie lojalności poinformować swojego next o fakcie ich obecności, czy czekać aż sam odkryje? Nie, ja nie mam- co by nie było... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Implanty piersiowe 22.04.10, 16:27 A jak ma koronki albo nosi kontakty? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Implanty piersiowe 22.04.10, 16:29 <lol> ten post wygrywa a kategorii najgłupszy post tygodnia,no może na równi z postem Anwad,czy jak jej tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Implanty piersiowe 22.04.10, 16:37 Ja mam implanty ale w gebie, na pierwszej randce, dre sie mam nowe zeby. Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Implanty piersiowe 22.04.10, 17:00 O implantach piersi ani zadnych ulepszeniach urody mówic kobieta nie musi, za to koniecznie nalezy wymienic wszystkie defekty: ilosc i umiejscowienie znamion i pieprzyków, ewentualne blizny, rozstepy, krzywe lub brakujace zęby. Kobieta powinna poinformowac równiez partnera jeśli nie lubi robic laski z połykiem albo co gorsza nie potrafi gotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Implanty piersiowe 22.04.10, 17:14 > za to koniecznie nalezy wymienic wszystkie defekty: ilosc i > umiejscowienie znamion i pieprzyków, Znamiona i pieprzyki czasem są sexy. Zależy od ilości i umiejscowienia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Implanty piersiowe 22.04.10, 17:37 Chyba długo nie będzie musiała czekać żeby odkrył - tzn. do pierwszego macania ;P Moim zdaniem powinna nosić koszulkę z napisem: Nadzienie silikonowe identyczne z naturalnym. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Re: Implanty piersiowe 22.04.10, 19:25 Eee tam. Jak dobrze przybite te implanty i o główkę gwoździa ręką nie zaczepi to nie ma szans aby się zorientował ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yoursweetdreams Re: Implanty piersiowe 22.04.10, 17:42 To zależy od ich wielkości. Przy dużym rozmiarze, a co za tym idzie, przy bardzo dużej ekscytacji może nie zauważyć:D Odpowiedz Link Zgłoś