privateks 01.05.10, 14:50 Witam, Chciałbym zrobić żonie niespodziankę i zorganizować jej weekend w spa. Czy mogę prosić o polecenie jakiś sprawdzonych miejsc. Może być Warszawa lub okolice do 100km od Warszawy. Z góry dziękuję. Skibbbi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lovecosmetics Re: Spa na weekend - Warszawa lub okolice 01.05.10, 14:56 20 km od Warszawy - Jachranka hotel WARSZAWIANKA lub SPA w Nałęczowie polecam (ale to chyba ciut dalej..) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Spa na weekend - Warszawa lub okolice 01.05.10, 16:43 jedz do Kazimierza, Jachranka to nic fajnego... poza tym - spa jest mocno przereklamowane, szkoda kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
swimorsink Re: Spa na weekend - Warszawa lub okolice 01.05.10, 17:59 Polecam hotel i spa Ossa Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Spa na weekend - Warszawa lub okolice 02.05.10, 13:24 Radziejowice Hotel SPA Afrodyta bodajże przy 8 na Katowice przed Mszczonowem i wody termalne w Mszczonowie. Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: Spa na weekend - Warszawa lub okolice 02.05.10, 19:40 Jak dociagniesz 200 km od Warszawy, to Wzgorza Dylewskie Eris. Odpowiedz Link Zgłoś
pencerfum Nałęczów 02.05.10, 21:57 To jest jakieś 100 km od Warszawy. SPA Nałęczów. Byłam tam kilka razy, naprawdę jest fajnie. I to jest prawdziwe Spa (a więc różnej maści "wodne zabiegi) a nie po prostu gabinet kosmetyczny szumnie zwany spa. Jeśli wykupisz pakiet to masz do wyboru trzy zabiegi dziennie, na przykład kąpiele perełkowe, hydromasaże, bicze szkockie, aerobik w basenie, kąpiel w basenie z białą glinką (totalny odjazd) i inne. Plus zabiegi u kosmetyczki (używają kosmetyków Clarins). Bliżej jest Ossa w Rawie Mazowieckiej. Acha i jeszcze w pobliżu Wawy byłam w Manorhouse w Chlewiskach (pod Radomiem). Jest tam o tyle fajnie, że hotel mieści się w Pałacu Odrowążów, w pięknym duzym parku-jeśli lubisz możesz pojeździć konno. I nie wiem, może jeszcze Villa Park w Ciechocinku. Ale najbardziej polecam Nałęczów. Swoją drogą śmieszne jest nazywanie zabiegów kosmetycznych Spa bo z prawdziwym Sanitas per Aquam to nie ma wiele wspólnego, a teraz prawie każdy większy gabinet tytułuje się dumnie Spa. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Spa na weekend - Warszawa lub okolice 04.05.10, 14:28 Tak blisko to Jachranka. Jak dalej to Nałęczów, a jak możesz przejchać 200 km to Eris pod Ostródą. Odpowiedz Link Zgłoś