Dodaj do ulubionych

Psycholog Lux MED

04.03.04, 09:42
Czy ktoś z Was może polecic dobrego psychologa w tej klinice w Warszawie?

pzdr
Obserwuj wątek
    • pajdeczka Re: Psycholog Lux MED 04.03.04, 10:25
      "Lux Med" należy do byłego ministra zdrowia Łapińskiego. proponuję bojkot tej
      placowki dla vipów.
      • Gość: undyna Re: Psycholog Lux MED IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.04, 11:44
        Jeśli należy do Łapińskiego, to pajdeczka masz rację:)
      • pap99 Re: Psycholog Lux MED 04.03.04, 11:49
        pajdeczka napisała:

> "Lux Med" należy do byłego ministra zdrowia Łapińskiego. proponuję bojkot tej
        > placowki dla vipów.

Nie interesuje mnie układ właścicielski tej kliniki( część udziałow maja
        funusze venture capital,a Łapiński i jego sitwa chyba juz wiele tam nie mają do
        powiedzenia).
        Bojkot nie wchodzi w grę.Firma w której pracuję zapewnia mi tam bezpłatne
        leczenie.A,że szukam psychologa to tam chcę skierowac pierwsze kroki.Może ktos
        jednak zna dobrego psychologa w tej klinice?

pzdr
        • pajdeczka Re: Psycholog Lux MED 04.03.04, 13:35
          pap99 napisał:

> pajdeczka napisała:
          > Nie interesuje mnie układ właścicielski tej kliniki( część udziałow maja
          > funusze venture capital,a Łapiński i jego sitwa chyba juz wiele tam nie mają
          do powiedzenia).

szkoda.
    • aguszak Re: Psycholog Lux MED 04.03.04, 11:57
      Gdyby chodziło o lekarza jakiejś innej specjalności, to pewnie mogłabym pomóc,
      ale tak... przykro mi.
      Ja też mam sponsorowane z pracy i szczerze mówiąc cieszę się, że bezpłatnie
      mogę korzystać z usług kliniki i zapomnieć, co oznacza państwowa służba
      zdrowia... ale pewnie, jak wszystko, do czasu...
      Pozdrowionka
      • Gość: agd Re: Psycholog Lux MED IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.03.04, 13:13
        > Ja też mam sponsorowane z pracy i szczerze mówiąc cieszę się, że bezpłatnie
        > mogę korzystać z usług kliniki i zapomnieć, co oznacza państwowa służba
        > zdrowia... ale pewnie, jak wszystko, do czasu...

Do czasu aż poważnie zachorujesz, czego Ci nie życzę. Te wszystkie prywatne
        kliniki nadają się co najwyżej do leczenia przeziębień, lux med to na tym tle
        wyjątkowe dno. Ja sam bałbym się tam chodzić, a wiem co mówię, bo mam kilku
        lekarzy w rodzinie.
        • Gość: Zdizchu-nr1 Re: Psycholog Lux MED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 22:06
          Ha, przypadkiem byłem dziś na wizycie w Lux-medzie i to po raz pierwszy. Nie
          było najgorzej, a mam doświadczenia także z innymi prywatnymi klinikami.

PS. Nie był to psycholog więc wiele nie poradzę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka