miastowa27 20.05.10, 13:54 a czy można się btutaj pochwaliś wielkim osobistym osiagnieciem?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafem Re: chwalenie się :) 20.05.10, 13:58 Chwal sie smialo. Dobrych niusow nigdy za wiele;) Odpowiedz Link Zgłoś
iminlove Re: chwalenie się :) 20.05.10, 14:00 Nie chcę być przesadnie złośliwa, ale jaki jest sens w obieganiu wszystkich for z tym samym osiągnięciem? Osiągnięcie fajne, no ale ile można... Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: chwalenie się :) 20.05.10, 14:08 iminlove napisała: > Nie chcę być przesadnie złośliwa, ale jaki jest sens w obieganiu > wszystkich for z tym samym osiągnięciem? Osiągnięcie fajne, no ale > ile można... Bez przesady=nie widziałem tego wątku na forum mieszkańców Łomży, zbieraczy muszelek i bursztynów i na forum miłośników jemiołuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa27 Re: chwalenie się :) 20.05.10, 14:13 na 2 forach się pochwaliłam, to nie przesada chyba Odpowiedz Link Zgłoś
iminlove Re: chwalenie się :) 20.05.10, 14:19 Nie wiem, może nie przesada, ale hmm... uporczywy PR? :) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: chwalenie się :) 20.05.10, 14:00 Niech zgadnę - szafę poskręcałaś sama przy pomocy otwornicy? Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa27 Re: chwalenie się :) 20.05.10, 14:06 potworski jesteś boski :) ale otworniąc się tylko otwory robi, skręca się wkrętarką :) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: chwalenie się :) 20.05.10, 14:09 miastowa27 napisała: skręca się wkrętarką :) Poważnie? A ja kupiłem w OBI i po dorobieniu końcówki z łyżeczką mam przenośne urządzenie do mieszania herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa27 Re: chwalenie się :) 20.05.10, 14:01 A więc... :):):) Wczoraj o godzinie 21, skończyłam własnoreczny montaż szafy, sama docinałam płyty bemlowe, listwy aluminiowe, liczyłam i mierzyłam, wierciłam, kleiłam, młotkiem stukałam - a młotek i śrubokręt mam w kwiatki kupiłam sobie z tej okazji otwornicę, żeby rolki zamontować, a cała szafa wyniosła mnie 500zł- z tym, że miałam baaardzo drogie fronty - białe z połyskiem, nie wiem dlaczego takie drogie, inne były 3 razy tansze. 200zł trzeba doliczyc jeszcze na wnętrze szafy, za co zabiorę się pewnie niebawem, cały osprzęt ju z mam i nic mnie nie zdziwi :D Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa27 Re: chwalenie się :) 20.05.10, 14:02 i jeszcze jedna fotka, kiepska, ale jest dowód, że w tipsach robiłam !! :D Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: chwalenie się :) 20.05.10, 14:26 Ja tyż miastowa i nie umiem, ale za to umiem wydoić lateksową rękawiczkę napełnioną piwem :D Ech te pierwsze lata studiów... Odpowiedz Link Zgłoś
takajatysia Re: chwalenie się :) 20.05.10, 15:15 ale zaraz, zaraz sama od A do Z? Bo ja się męczę ze swoją głupią szafą i marzę o wnękowej, na którą nie mam siana. To może i ja spróbuję. Miałaś jakiś samouczek? Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa27 Re: chwalenie się :) 20.05.10, 15:39 tak, d A do Z zaczęłam od przywiezienia materiałów z hurtowni - po uprzednich pomiarach samouczek miałam taki www.sevroll.pl/(S(slpp04e0q2cb2i55jkgeyq45))/portal/image- pl/catalog/group/system-gemini-18/instrukcja-1.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: chwalenie się :) 20.05.10, 14:54 ha i to mi sie podoba ;) oby takich zaradnych wiecej babeczek bylo Odpowiedz Link Zgłoś