hotally 16.06.10, 14:38 A tak w ogóle, którym drużynom kibicujecie? Moje typu: Argentyna i Hiszpania :)) I dziś gra Hiszpania :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabella9.0 Re: mundiALLY :)) 16.06.10, 14:43 niby jestem taką fanką piłki a nie oglądałam żadnego meczu;/ Niemcy Hiszpania Odpowiedz Link Zgłoś
nedzioza Re: mundiALLY :)) 16.06.10, 14:46 Wszystko jedno byle nie czarni co?? :-P Nie kompromituj sie juz może więcej na tym forum, rasizm jest ohydny.... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
nedzioza Re: mundiALLY :)) 16.06.10, 15:04 hotally napisała: > ssij ;] Pewnie Didiemu Drogba, by sie chciało, co??? You wish ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: mundiALLY :)) 16.06.10, 15:18 hotally napisała: > ssij ;] > ma sie rozumiec ze czesto slyszysz to slowo, bo go naduzywasz z tego co zauwazylam Odpowiedz Link Zgłoś
hotallly Re: mundiALLY :)) 16.06.10, 15:25 Masz rację, jestem specjalistką od ssania :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Only Democratic People's Republic of Korea. 16.06.10, 15:28 With no doubt. Odpowiedz Link Zgłoś
white.apple Re: mundiALLY :)) 16.06.10, 14:51 Oczywiście, że Niemcom. W piątek dostaliśmy czas na mecz wolny w pracy i odstawiamy public viewing w konferencyjnym. Jedyny warunek: brak wuwuzeli :D Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: mundiALLY :)) 16.06.10, 15:07 a jakie są dobre miejscowe w Wawie do ogladania na mieście??? Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: mundiALLY :)) 16.06.10, 15:07 Żadnym, przyzwoity przedstawiciel middle-middle-class otrzepuje się z odrazy na myśl o tym, że mógłby zostać zaliczony do jakiejś stadionowej hołoty z gołymi torsami i malunkami na ryju. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: mundiALLY :)) 16.06.10, 15:19 Ktorym kibicujemy czy ktorych zwyciestwo obstawiamy?? Ja kibicuje Slowakom i Serbom.ktorym jednak szans nie daje prawie zadnych na chociazby polfinal:) Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal-is-me Re: mundiALLY :)) 17.06.10, 10:36 piekna.i.wyrafinowana napisała: > pomaranczowym:P Wreszcie jakiś głoś rozsądku - tylko HOLANDIA! Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal-is-me Re: mundiALLY :)) 17.06.10, 10:38 Wreszcie jakiś głoś rozsądku - tylko HOLANDIA! Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: mundiALLY :)) 16.06.10, 18:01 Nie wierzę, naczelna cekiniara interesuje się Afryką dziką... Oczka ci nie zwiędną od wydarzeń w kraju czarnuchów? Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: mundiALLY :)) 16.06.10, 18:28 Mam słabość do Australii, ale raczej no way. Do przed chwilą byłam pewna, że Hiszpania rozjedzie wszystkich, a tu zonk. Serce (Tadek, Tadek, Tadeooo:) mówi Hiszpania, Argentyna, Australia, Holandia. Rozum - Niemcy, Argentyna. Odpowiedz Link Zgłoś
hamisi Re: mundiALLY :)) 16.06.10, 18:29 Naczelna White Power forum nie boi się, że na kontynencie dzikich jakiś mój pobratymiec zaaplikuje jej czarnego, gigantycznego fallusa w usta po spożyciu bangi! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally [...] 16.06.10, 23:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: newsy z RPA 16.06.10, 23:10 z doniesień prasowych ... poziom bezpieczeństwa jest wysoki a szczerze przyznaj, w ktorym kraju nie ma pseudokibiców gospodarzy, którzy po odpadnięciu w 1 fazie mistrzostw nie zrobiliby rozróby? podpowiem - nie ma takiego kraju, więc nie ma się czym podniecać Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: newsy z RPA 17.06.10, 00:00 Poprawnosc polityczna nakazuje nie pisac w prasie o pewnych kestiach :) Mam znajomych, ktorzy pojechali do RPA i informacje mam z pierwszej reki. Co innego jest zrobienie rozruby na ulicy, rozwalenie kilku przystankow, a co innego czajenie sie na przybyszy, zeby ich obrabac i okradac hotele... To nie ma nic wspolnego ze wsciekloscia pseudokibicow po odpadnieciu z grupy. Ci bandyci z pika nie maja nic wspolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: newsy z RPA 17.06.10, 00:20 Czarnuchy napadają i rabują kibiców Myślałam (naiwna), że niektórzy fuczą na ciebie, bo jesteś jedynie wnerwiająca. Ale ty rzeczywiście jesteś durna. Miałam nie używać epitetów na forum i nawet kiedyś zadarłam z niektórymi za to, że oni używają takich słów. Ale nie dziwię się. Nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: newsy z RPA 17.06.10, 00:27 Spoko, zgłosiłam to modom. Nie ma co strzępić języka, a czas udowodnić pani idealnej, ze nie jest ponad prawem Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: newsy z RPA 17.06.10, 00:31 ritsuko napisała: > Spoko, zgłosiłam to modom. Nie ma co strzępić języka, a czas udowodnić > pani idealnej, ze nie jest ponad prawem Dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais kibicuję temu, kto wreszcie 17.06.10, 16:17 wywali ze środka miasta te reklamy, przedstawiające pomniki facetów wkopujących piłę do bramki lub wrzeszczących jak debile i ogolonych jak więźniowie Odpowiedz Link Zgłoś