Dodaj do ulubionych

kochani-mam problem :(

18.06.10, 20:47
też chcę trafić na oślą,a co ? jak wszyscy ,to wszyscy :P
Obserwuj wątek
    • mason_i_cyklista Re: kochani-mam problem :( 18.06.10, 20:51
      na oślą to żadna sztuka, dostań się na główną:P
      • cafem Re: kochani-mam problem :( 18.06.10, 20:54
        Nie martw sie, zaraz trafisz:)
      • kiira_korpi Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 22:13
        mason_i_cyklista napisał:

> na oślą to żadna sztuka, dostań się na główną:P

Akurat dostać się na główną to żadna sztuka:P
        Miałam tę (nie)przyjemność parokrotnie, a raz nawet dzięki temu z korporacji mnie posunęli, za co do śmierci będę im wdzięczna:).
        Nie wiem tylko, czy bardziej powinnam być wdzięczna mojej ekskorpo, czy adminom z gazety;)
        • bijatyka Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:10
          Jak to Cię "posunęli" z korpo ???? Za co ?
          • kiira_korpi Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:49
            bijatyka napisała:

> Jak to Cię "posunęli" z korpo ???? Za co ?

A bo założyłam kiedyś taki wątek pt. Za jakie grzechy muszę pracować w korporacji;) no i trochę się ponabijałam z członków (zarządu:P), wyciągnęli to na główną i poooooooszło.
            Aż musiałam nicka zmieniać, bo cała moja firma siedziała i z wypiekami wgapiała się w monitor i w moją twórczość;).
            Ale z perspektywy czasu stwierdzam, że to najlepsze, co mogło mnie spotkać. Teraz mam dużo fajniejszą pracę, którą bez problemu godzę ze studiami, rozwinęłam się zawodowo w trymiga, a i kasę dostałam większą.
            Słowem - mój zysk, ich strata:).
            • bijatyka Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:50
              Ale sorki, skąd oni wiedzieli, że to Ty ?????
              • kiira_korpi Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:56
                Bo za dużo nakłapałam paszczą, np. o wyjeździe integracyjnym, na którym miałam przyjemność być, i o mojej grupie pantomimicznej, i uwaga - tu poproszę o medal za głupotę - napisałam post czy dwa w godzinach pracy ze służbowego komputera.
                Bijatyko, jak chcesz sobie poczytać, to wrzuć ten temat, który podałam w wyszukiwarkę - ja tam uważam, że to był całkiem udany wątek:)
                • autokrata.fetyszysta Re: tu poproszę o medal za głupotę 25.10.10, 23:59
                  Niniejszym przyznajemy - klapa, rąsia, buźka, goździk ;-)
                • bijatyka Re: kochani-mam problem :( 26.10.10, 00:03
                  Spoko. Z korpo wyszłabym chętnie. A już z takim "przytupem", jak Ty, to ho ho ! :D
            • autokrata.fetyszysta Re: wyciągnęli to na główną i poooooooszło 25.10.10, 23:53
              To się dopiero nazywa pocałunek śmierci ! ;)
        • kitek_maly Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:22
          > Miałam tę (nie)przyjemność parokrotnie, a raz nawet dzięki temu z korporacji mn
          > ie posunęli, za co do śmierci będę im wdzięczna:).

Bosze, Ty to jednak jesteś jedyna w swoim rodzaju. :P
        • hermina1984 Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:36
          a wiesz,że mam dziwne wrażenie,że w mojej poprzedniej firmie też ktoś czytał moją tutejszą twórczość :D
      • bijatyka Mason !!! 25.10.10, 23:10
        gdzięś Ty się podziewał ?????????
    • figgin1 Pobluzgaj na moderację :) 18.06.10, 21:01
      A swoją szosą, na główną to chyba dzisiaj trafiłaś...
      • marguyu Re: Pobluzgaj na moderację :) 18.06.10, 21:03
        No, hermina, bravo!
        Fakt, na glownej wisisz.
        Pofikaj troche, popisz o demokracji w III RP, natychmiast cie
        zdejma ;)
        • bijatyka Re: Pobluzgaj na moderację :) 25.10.10, 23:11
          Wytłumaczcie mi jeszcze raz, dobrzy ludzie, albo dajcie linka, gdzie jest ta "główna". Byłam tam podobno też i dalej nie wiem, gdzie to...
    • czekolada_kokosowa Re: kochani-mam problem :( 18.06.10, 21:05
      Krótko tu jestem, ale szybciej na oślą to można trafić z ematki.
      Napisz coś niepochlebnego o najniższym kandydacie na prezydenta i
      samo pójdzie ;)
    • lolcia-olcia Moderator to: 18.06.10, 21:05
      cham, gbur i recydywista, a do tego kaflarz;p
      • marguyu Re: Moderator to: 18.06.10, 21:07
        Prostak, demagog i karierowicz z przerosnietym ego.

ps. Wszystkie slowa sa w slowniku i nie sa uznane za obrazliwe.
      • autokrata.fetyszysta Kwestia filozoficzna - czy można na bota... 24.06.10, 12:13
        ...powiedzieć idiota? ;->
    • autokrata.fetyszysta Mnie zaś spotkał dziś wątpliwy zaszczyt bycia 25.10.10, 22:05
      ...uznanym przez Czcigodną Moderację za - uwaga, uwaga - trolla tudzież zaliczenia blokady na wszystkich (no, jest ich parę ;) kontach.

Wam akurat nie muszę pewnie tłumaczyć, że mentalność trollerska, spamerska...etc. są mi z gruntu obce i obmierzłe, ale najwidoczniej Moderacja - jak onegdaj Partia - wie lepiej ;->

Zostanę z Wami jeszcze chwilę (póki sesja na drugiej przeglądarce nie wygaśnie ;) - a potem to tylko najwyżej czasem podczytam... ;)

P.S. Dmuchając na zimne - żeby nie było żadnych wątpliwości; nie mam nic wspólnego z różnymi trollerskimi harcami na forum "Kobieta" - a w ogóle pozostałych swoich nicków używałem wyłącznie na innych forach.
      • bijatyka Re: Mnie zaś spotkał dziś wątpliwy zaszczyt bycia 25.10.10, 23:13
        Dostałeś maila z pałką ?
        • autokrata.fetyszysta Re: Dostałeś maila z pałką ? 25.10.10, 23:30
          Żadnego maila, żadnego ostrzeżenia, nic - tylko od razu blokada na wszystkich frontach...tfu! kontach (i forum, i poczta) z brzydką sugestią...

Koncepcje mam generalnie dwie: albo naprzyjmowali nowych, jeszcze durniejszych moderatorów - albo starzy dostali nowe, jeszcze durniejsze dyspozycje... ;->
          • bijatyka Re: Dostałeś maila z pałką ? 25.10.10, 23:37
            z brzydką sugestią...

z jaką sugestią ??????????
            • autokrata.fetyszysta Re: z jaką sugestią ? 25.10.10, 23:48
              No z taką:

Możliwość zalogowania się została zablokowana. Powód: troll

Debile z moderacji nie widzą tych stad bydła przewalających się (zwłaszcza na forach politycznych) swobodnie w te i wewte - uznały, że to ja im przeszkadzam (bo mam kilka kont, a nie - po bożemu - jedno)
              • bijatyka Re: z jaką sugestią ? 25.10.10, 23:52
                AF, widzisz, ja siedzę tylko na FK. Nie rzucam się na innych forach. Bana dostaję raz na rok. I dobrze jest. Siedź tu, mój drogi, a nic Ci się nie stanie. Obronię Cię własnom piersiom !
                • autokrata.fetyszysta Re: Obronię Cię własnom piersiom 26.10.10, 00:05
                  Doceniam, ale...

www.youtube.com/watch?v=kSep7QJXKlE

Poza tym i tak siedzenie jak mysz po miotłą średnio mi pasi (nawet za kształtnym cycem Bijatyki ;)
    • kiira_korpi Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 22:09
      O Ty małpo jedna. A ja naprawdę się przejęłam, kiedy przeczytałam tytuł i pomyślałam, że pewnie w robocie Cię gnębią, albo co.
      • hermina1984 Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 22:59
        a jaki ja mogę mieć problem ,poza pracą? :D
        na szczęście tym razem względny spokój panuje i nikt mnie jeszcze nie gnębi :P
      • kitek_maly Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:20
        Ja też pomyślałam, że już ktoś podskakuje. ;)
    • bijatyka Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:16
      A tak wogle, to kto dziś poleciał na oślą oprócz Jana ? Ja miałam pewnie z 20 "zrzutów". To tak na luzie.
    • ind-ja Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:17
      POKAZ CYCKI,POKAZ CYCKI!!!
      • hermina1984 Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:34
        kto ja czy Kitek??
        Ja nie mogę-jestem chłopcem :D
        • ind-ja Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:49
          tzn.ty jestes z jajami a jesli masz i cyce to dawaj,na pewno wylecisz
    • tabeletka Re: kochani-mam problem :( 26.10.10, 00:46
      a jaki ty masz w ogole watek na glownej? bo chyba nie ten o szesciolatku i penisie? :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka