hermina1984 18.06.10, 20:47 też chcę trafić na oślą,a co ? jak wszyscy ,to wszyscy :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason_i_cyklista Re: kochani-mam problem :( 18.06.10, 20:51 na oślą to żadna sztuka, dostań się na główną:P Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 22:13 mason_i_cyklista napisał: > na oślą to żadna sztuka, dostań się na główną:P Akurat dostać się na główną to żadna sztuka:P Miałam tę (nie)przyjemność parokrotnie, a raz nawet dzięki temu z korporacji mnie posunęli, za co do śmierci będę im wdzięczna:). Nie wiem tylko, czy bardziej powinnam być wdzięczna mojej ekskorpo, czy adminom z gazety;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:10 Jak to Cię "posunęli" z korpo ???? Za co ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:49 bijatyka napisała: > Jak to Cię "posunęli" z korpo ???? Za co ? A bo założyłam kiedyś taki wątek pt. Za jakie grzechy muszę pracować w korporacji;) no i trochę się ponabijałam z członków (zarządu:P), wyciągnęli to na główną i poooooooszło. Aż musiałam nicka zmieniać, bo cała moja firma siedziała i z wypiekami wgapiała się w monitor i w moją twórczość;). Ale z perspektywy czasu stwierdzam, że to najlepsze, co mogło mnie spotkać. Teraz mam dużo fajniejszą pracę, którą bez problemu godzę ze studiami, rozwinęłam się zawodowo w trymiga, a i kasę dostałam większą. Słowem - mój zysk, ich strata:). Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:50 Ale sorki, skąd oni wiedzieli, że to Ty ????? Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:56 Bo za dużo nakłapałam paszczą, np. o wyjeździe integracyjnym, na którym miałam przyjemność być, i o mojej grupie pantomimicznej, i uwaga - tu poproszę o medal za głupotę - napisałam post czy dwa w godzinach pracy ze służbowego komputera. Bijatyko, jak chcesz sobie poczytać, to wrzuć ten temat, który podałam w wyszukiwarkę - ja tam uważam, że to był całkiem udany wątek:) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: tu poproszę o medal za głupotę 25.10.10, 23:59 Niniejszym przyznajemy - klapa, rąsia, buźka, goździk ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: kochani-mam problem :( 26.10.10, 00:03 Spoko. Z korpo wyszłabym chętnie. A już z takim "przytupem", jak Ty, to ho ho ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: wyciągnęli to na główną i poooooooszło 25.10.10, 23:53 To się dopiero nazywa pocałunek śmierci ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:22 > Miałam tę (nie)przyjemność parokrotnie, a raz nawet dzięki temu z korporacji mn > ie posunęli, za co do śmierci będę im wdzięczna:). Bosze, Ty to jednak jesteś jedyna w swoim rodzaju. :P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:36 a wiesz,że mam dziwne wrażenie,że w mojej poprzedniej firmie też ktoś czytał moją tutejszą twórczość :D Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Pobluzgaj na moderację :) 18.06.10, 21:01 A swoją szosą, na główną to chyba dzisiaj trafiłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Pobluzgaj na moderację :) 18.06.10, 21:03 No, hermina, bravo! Fakt, na glownej wisisz. Pofikaj troche, popisz o demokracji w III RP, natychmiast cie zdejma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pobluzgaj na moderację :) 25.10.10, 23:11 Wytłumaczcie mi jeszcze raz, dobrzy ludzie, albo dajcie linka, gdzie jest ta "główna". Byłam tam podobno też i dalej nie wiem, gdzie to... Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_kokosowa Re: kochani-mam problem :( 18.06.10, 21:05 Krótko tu jestem, ale szybciej na oślą to można trafić z ematki. Napisz coś niepochlebnego o najniższym kandydacie na prezydenta i samo pójdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Moderator to: 18.06.10, 21:05 cham, gbur i recydywista, a do tego kaflarz;p Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Moderator to: 18.06.10, 21:07 Prostak, demagog i karierowicz z przerosnietym ego. ps. Wszystkie slowa sa w slowniku i nie sa uznane za obrazliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Kwestia filozoficzna - czy można na bota... 24.06.10, 12:13 ...powiedzieć idiota? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Mnie zaś spotkał dziś wątpliwy zaszczyt bycia 25.10.10, 22:05 ...uznanym przez Czcigodną Moderację za - uwaga, uwaga - trolla tudzież zaliczenia blokady na wszystkich (no, jest ich parę ;) kontach. Wam akurat nie muszę pewnie tłumaczyć, że mentalność trollerska, spamerska...etc. są mi z gruntu obce i obmierzłe, ale najwidoczniej Moderacja - jak onegdaj Partia - wie lepiej ;-> Zostanę z Wami jeszcze chwilę (póki sesja na drugiej przeglądarce nie wygaśnie ;) - a potem to tylko najwyżej czasem podczytam... ;) P.S. Dmuchając na zimne - żeby nie było żadnych wątpliwości; nie mam nic wspólnego z różnymi trollerskimi harcami na forum "Kobieta" - a w ogóle pozostałych swoich nicków używałem wyłącznie na innych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Mnie zaś spotkał dziś wątpliwy zaszczyt bycia 25.10.10, 23:13 Dostałeś maila z pałką ? Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Dostałeś maila z pałką ? 25.10.10, 23:30 Żadnego maila, żadnego ostrzeżenia, nic - tylko od razu blokada na wszystkich frontach...tfu! kontach (i forum, i poczta) z brzydką sugestią... Koncepcje mam generalnie dwie: albo naprzyjmowali nowych, jeszcze durniejszych moderatorów - albo starzy dostali nowe, jeszcze durniejsze dyspozycje... ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Dostałeś maila z pałką ? 25.10.10, 23:37 z brzydką sugestią... z jaką sugestią ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: z jaką sugestią ? 25.10.10, 23:48 No z taką: Możliwość zalogowania się została zablokowana. Powód: troll Debile z moderacji nie widzą tych stad bydła przewalających się (zwłaszcza na forach politycznych) swobodnie w te i wewte - uznały, że to ja im przeszkadzam (bo mam kilka kont, a nie - po bożemu - jedno) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: z jaką sugestią ? 25.10.10, 23:52 AF, widzisz, ja siedzę tylko na FK. Nie rzucam się na innych forach. Bana dostaję raz na rok. I dobrze jest. Siedź tu, mój drogi, a nic Ci się nie stanie. Obronię Cię własnom piersiom ! Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Obronię Cię własnom piersiom 26.10.10, 00:05 Doceniam, ale... www.youtube.com/watch?v=kSep7QJXKlE Poza tym i tak siedzenie jak mysz po miotłą średnio mi pasi (nawet za kształtnym cycem Bijatyki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 22:09 O Ty małpo jedna. A ja naprawdę się przejęłam, kiedy przeczytałam tytuł i pomyślałam, że pewnie w robocie Cię gnębią, albo co. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 22:59 a jaki ja mogę mieć problem ,poza pracą? :D na szczęście tym razem względny spokój panuje i nikt mnie jeszcze nie gnębi :P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:20 Ja też pomyślałam, że już ktoś podskakuje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:16 A tak wogle, to kto dziś poleciał na oślą oprócz Jana ? Ja miałam pewnie z 20 "zrzutów". To tak na luzie. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:34 kto ja czy Kitek?? Ja nie mogę-jestem chłopcem :D Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: kochani-mam problem :( 25.10.10, 23:49 tzn.ty jestes z jajami a jesli masz i cyce to dawaj,na pewno wylecisz Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: kochani-mam problem :( 26.10.10, 00:46 a jaki ty masz w ogole watek na glownej? bo chyba nie ten o szesciolatku i penisie? :D Odpowiedz Link Zgłoś