sid.leniwiec 27.06.10, 10:04 Mecz czy debatę? A może jest opcja numer 3? Ja wybieram mecz, wolę Messiego i spółkę od któregokolwiek z panów K.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason_i_cyklista Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 10:06 ja tez mecz debate sobie obejrze w necie a glosowac i tak nie ide Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 10:14 A ja idę, zrezygnowana, wybierać tzw. mniejsze zło, wiec w sumie I don't care co powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 10:19 czasem sie zastanawiam w którą stronę faktycznie jest mniejsze zło Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:03 racja. pikna pogoda dzisaij Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:16 Mejson, idz na wybory. Badz kolega,co? Nie chce po raz kolejny zmieniac ojczyzny, kiedy ten maly hitlerek znow sie do wladzy dorwie Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 12:23 A co boisz sie,ze ci zabroni dawania kobietom wp,ktore sie z toba nie zgadzaja?Ty jestes bylym kryminalista, ze tez tak wasatego Soltysa popierasz jak oni? Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:24 No pikna, zaniebawem rower wyciągam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:24 Mejson ! Na wybory marsz ! Jak pisał tele ! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 12:21 To skad wiesz, co jest mniejszym zlem,skoro cie nie interesuje co kandydaci maja do powiedzenia?Wykonujesz tylko wskazowki? Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 12:34 Tak, panie, spisek.:) Może dla Ciebie debata będzie pierwszą okazją do poznania kandydatów, usłyszenia co mają do powiedzenia, zapoznania się z ich poglądami i planami - dziwne to trochę, ale lepiej późno niż wcale. Natomiast ja nie stykam się z tymi panami po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 13:21 Tak, wszyscy wykonują wskazówki pana prezesa i potem wspólnie zameldujemy mu wykonanie zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 10:09 Ja mam opcję 3, czyli próbuje coś napisać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 10:36 > Na forum?:) W magisterce. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 10:38 Cóż, to jest mało atrakcyjna opcja, aczkolwiek apeluję do Twojego poczucia obowiązku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 10:45 > Cóż, to jest mało atrakcyjna opcja, aczkolwiek apeluję do Twojego poczucia > obowiązku!:) Najbardziej do mnie apeluje to, że pewnie jutro będę musiał przynieść promotorowi policzoną część którą właśnie robię i pasuje, żebym dziś to skończył. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 10:50 O, widzisz, to też jest argument.:) Pees. Czy to prawda, że teraz jest coś takiego, że jeśli nie obronisz się do końca września(?), to musisz powtarzać rok? Czy coś pomajtałam... Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:00 > Pees. Czy to prawda, że teraz jest coś takiego, że jeśli nie obronisz się do > końca września(?), to musisz powtarzać rok? Czy coś pomajtałam... O ile wiem my musimy obronić się do końca września. Tylko co ciekawe, terminy wrześniowe dali nam i tak na sam koniec miesiąca. Moim zdaniem to trochę głupie, bo póki co na ponad 20 osób w grupie, przed wakacjami obroniło się tylko 5. Co do powtarzania roku, to nie wiem jak w tej chwili z tym jest. Ja akurat idę ostatnim rocznikiem jednolitych, więc nawet nie bardzo jest gdzie spaść, bo później idą systemem I+II z praktycznie całkiem zmienionym programem. Inaczej mówiąc, do końca września trzeba się obronić bez względu na wszystko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:03 Aha. Bo koleżanka broni się w tym roku i coś takiego mówiła. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:12 sid.leniwiec napisała: > Aha. Bo koleżanka broni się w tym roku i coś takiego mówiła. Mozecie sie bronic nawet caly rok ,to i tak te wasze polskie studia sa g.....warte buahahahahahahah....jedzcie na zachod z tym waszym papierkiem,dowiecie sie ile jest warty heheheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:27 sid.leniwiec napisała: > Zieeeeew... Nie wyspalas sie sid?? Pewnie marzylas o hiszpanach hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:20 > Aha. Bo koleżanka broni się w tym roku i coś takiego mówiła. Mnie w sumie też to u nas zdziwiło, bo wcześniej słyszałem, że zdarzały się obrony nawet w październiku czy listopadzie, a tu niedawno się dowiaduję, że do końca września na 100% mamy być po obronach. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:23 A w sumie nie było czegoś takiego, że prace piszesz ile chcesz i możesz się bronic nawet rok po skończeniu studiów czy do końca świata - ważne, że masz egzaminy zaliczone? Ja nie wiem, bo porządna jestem, pod koniec czerwca się broniłam.;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:51 W sumie może kiedyś się tak dało, ale to chyba tylko w przypadku naprawdę twórczych prac, które wymagały długiego przygotowania. U mnie jest to traktowane głównie jako formalność, żeby się obronić i mieć z głowy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrr2 Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 19:42 U mnie jest tak, że po uzyskaniu absolutorium ma się bodajże 2 lata, w czasie których można się spokojnie bronić, bez żadnych problemów. Potem trzeba wznawiać studia, uzupełniać różnica programowe i zdaje się powtarzać 5 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 10:10 Mecz. Argentyna jest moim faworytem od zawsze. :) Debata mnie nie interesuje, poniewaz panowie nic ciekawego nie maja do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 10:13 Ja jednak bardziej kocham Hiszpanię.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:13 lew_ napisał: > Sid to kiedy idziemy na kawe?:) aż taką desperatką to raczej nie jest aby z tobą iść na kawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:26 jan_hus_na_stosie napisał: > lew_ napisał: > > > Sid to kiedy idziemy na kawe?:) > > aż taką desperatką to raczej nie jest aby z tobą iść na kawę :) > > Kurnik wybudowany,grzedy zamontowane ?? 3 miesiac sie konczy buahahahahah > Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:35 widzę, że twój kretynizm postępuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:44 jan_hus_na_stosie napisał: > widzę, że twój kretynizm postępuje :) > > > Moj?? Chyba twoj ! Kto tu sie chwalil ze wybuduje kurnik za 3 miesiace?? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:26 Nie wiem dlaczego, liczę na jakieś emocje w tej debacie. No i lubię poprzyglądać się efektom pracy fachowców od wizerunku. Może jakieś nowe makijaże ? Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:31 To jakby jakaś sensacja się działa, to podziel się wrażeniami.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:33 To było oczywiście do Bijatyki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 21:06 Widzisz, sid, nie ufaj mi, bo będziesz zimą w japonkach popylać. Nie obejrzałam debaty. Było czytanie bajeczek temu, co mi się kiedyś urodził. Za chwilę sprawdzę, kiedy powtórka. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 22:45 No i dobrze i tak, wprawdzie po czasie, ale zwalniam Cie z obowiązku.:) Ja obejrzałam pierwsze 15 minut i zwątpiłam w swój udział w drugiej turze, więc już nie oglądałam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:15 Jasne ze mecz. Ci panowie nic nowego nie powiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 11:58 Opcja nr 3 - rower, film albo książka, żadnej durnej, odmóżdżającej TV i problemów z dupy wziętych. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 12:07 Ja debatę. Adrenalina mi pod skoczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 12:12 grill i kolege Nemiroffa :) Debate mam podobnie jak wszelakie mecze w czarnej dziurze kosmosu. Aha, grill mam przeciez tylko i wylacznie dzieki koledze Jarkowi wiec musze mu byc wdzieczny i celebrowac z namaszczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwnakacha Opcja nr 3 27.06.10, 12:25 Wybieram książkę. Musze skończyć " Piąte dziecko ", ponieważ w kolejce już czeka kryminał :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Opcja nr 3 27.06.10, 13:22 Piąte dziecko - ciekawa, ale zakończenie do bani. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Opcja nr 3 27.06.10, 14:31 Ja muszę Niewidocznych Akademików skończyć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally berlin berlin spalimy wam berlin 27.06.10, 12:36 Odpowiedz oczywista :))))) Dziś pierwszy raz w zyciu kibicuje Angolom ;] A wieczorkiem ARGENTYNA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: berlin berlin spalimy wam berlin 27.06.10, 12:56 dziś ksiażka do mgr;( ,nastepnie cos trzeba popisac i argentinos;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: berlin berlin spalimy wam berlin 27.06.10, 14:32 > dziś ksiażka do mgr;( ,nastepnie cos trzeba popisac Ja próbuję cały dzień pisać. Póki co zrobiłem tylko drobne poprawki w tym co już miałem, a tu jeszcze ogrom pracy przede mną. :( Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: berlin berlin spalimy wam berlin 27.06.10, 16:57 Ja próbuję cały dzień pisać. Póki co zrobiłem tylko drobne poprawki w tym co ju > ż > miałem, a tu jeszcze ogrom pracy przede mną. :( ale z tego co wiem to ty już kończysz ,a ja jestem na początku niemalże;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: berlin berlin spalimy wam berlin 27.06.10, 17:04 > ale z tego co wiem to ty już kończysz ,a ja jestem na początku > niemalże;) Ja kończę w swoich złudzeniach, bo w praktyce, to równie dobrze może się okazać wszystko źle i będę musiał zaczynać od nowa. :D Btw jak dopiero zaczynasz to na kiedy Ty musisz to napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: berlin berlin spalimy wam berlin 27.06.10, 19:34 wszystko źle i będę musiał zaczynać od nowa. :D > > Btw jak dopiero zaczynasz to na kiedy Ty musisz to napisać? optymistycznie wrzesien;) tak szczerze cos tam juz mam ,czytam literaturę jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: berlin berlin spalimy wam berlin 27.06.10, 22:07 > optymistycznie wrzesien;) > tak szczerze cos tam juz mam ,czytam literaturę jeszcze. W sumie sporo zależy od tematyki, wcześniejszej znajomości tematu itp. Ponoć prace czasem i w 2 tygodnie da się napisać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: berlin berlin spalimy wam berlin 27.06.10, 19:35 Wyluzujcie ;). Ja już po obronie ;). Półtora miesiąca pisałam ;). Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: berlin berlin spalimy wam berlin 27.06.10, 22:06 > Wyluzujcie ;). Ja już po obronie ;). Półtora miesiąca pisałam ;). A ja dziś odkryłem prawdopodobny błąd, przez który ostatni tydzień mojego pisania cały nadaje się do poprawki i do tego muszę przejrzeć czy nie rzutuje za bardzo na wcześniejszą część pracy. Fajnie, a łudziłem się, że za dwa tygodnie będzie koniec. :) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 14:16 Dzisiaj wybieram bzykanie z moim chłopem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 14:35 korzystaj póki możesz, bo jak wyjedziesz do Wawy z dala od misia to postucha się zacznie, no chyba, że kochanka sobie znajdziesz :] Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 17:15 Korzystam intensywnie az do czwartku... Potem bieda :( Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 14:35 spacer, lody i szydzenie z ludzi na rynku mojego miasta ;D czyli standardowe popołudnie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 14:43 Wybieram zimnego Ciechana Miodowego i Ruchomy zamek Hauru. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 17:00 Ja się próbuję uczyć, ale na forum jest ciężko się skupić. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer wybrałam 27.06.10, 22:08 debatę, ale była nudna jak nigdy. Flaki flaki i flaki Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Co dzisiaj wybieracie? 27.06.10, 22:13 Trzeba poswiecenia zeby w taką pogode sie katować przed telewizorem. Opcja nr 3: caly dzien na sloncu... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Łazienki wybrałam 27.06.10, 22:49 i jestem bardzo zadowolona. Komary też. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś