bijatyka 01.07.10, 15:20 Jeszcze 41 minut www.youtube.com/watch?v=sTsjLNsoyFM Też tak macie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bijatyka Re: Odliczam 01.07.10, 15:25 Ale już niebawem możesz zacząć fikać. Ja w zasadzie też do 17.00 ale dziś chyba szybciej zrobię fajrant. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Odliczam 01.07.10, 16:56 Czasami marzy mi się takie odliczanie... Dzisiaj chyba nie będę się w ogóle kładła tyle mam roboty :(. Muszę coś skończyć do jutrzejszego popołudnia po to, by ze spokojem w sobotę w góry z małżem pojechać... No, tylko zanim w góry skoczę narobię sie jak dziki osioł :/. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Odliczam 01.07.10, 16:59 salma75 napisała: > Dzisiaj chyba nie będę się w ogóle kładła tyle mam roboty :(. skąd ja to znam :/ ja miałem jechać do domu w weekend, ale zostaję w Wawie tyle mam roboty, jeśli Kaczek wygra wybory jednym głosem to będzie moja wina :/ Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Odliczam 01.07.10, 17:05 Cóż, trzeba najpierw się narobić żeby potem móc odpocząć. No ja mam wręcz wyrzuty sumienia, że nie będę mogła zagłosować. Jak BK przegra trzema głosami będzie wiadomo czyje to ;). Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Też tak macie ? 01.07.10, 17:07 Niezła ekipa...ale i tak wolę tę ;) www.youtube.com/watch?v=GR8jOJZERhs Odpowiedz Link Zgłoś