agattka_84 19.07.10, 09:39 Pytanie do względnie świeżo upieczonych rodziców chrzestnych :) lub rodziców, którzy niedawno chrzcili dzieci :) Jakiego rodzaju prezenty i o jakiej wartości dają dzieciom rodzice chrzestni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ind-ja Re: Prezent na chrzest 03.08.10, 21:00 www.oakschristianjewellery.co.uk/products/197.sapphire-baguette-pendant-swarovski-crystal/ Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Prezent na chrzest 03.08.10, 21:04 moze byc tez cgi.ebay.com/CODEX-SERAPHINIANUS-LUIGI-SERAFINI-1stUS-ABBEVILLE-1983-/290329043085?cmd=ViewItem&pt=Antiquarian_Collectible&hash=item4398f5a08d Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Prezent na chrzest 03.08.10, 12:53 pompka do roweru. Rewer dasz na komunie Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Prezent na chrzest 03.08.10, 12:54 Ja będę mamuśką chrzestną i doskonale wiem co kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Prezent na chrzest 03.08.10, 15:09 może srebrna łyżeczka z wygrawetowanymmi inicjałami i datą urodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.mail Re: Prezent na chrzest 03.08.10, 18:30 Zapytaj się księdza po co jest chrzest, pomyśl i wyciągnij wnioski z tej rozmowy. Prezent kup stosowny do okoliczności - podpowiem: rower odpada. Nie wiem jak Ty ale ja zawsze kupuję prezenty na jakie mnie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Prezent na chrzest 03.08.10, 21:12 Wydajesz tyle, na ile cię stać. I matko bosko wygugluj se możliwe prezenty. Ja ubrałam dzieciaka w bajkowe ciuchy chrzcielne, które mnie lekko szarpnęły po kieszeni, ale byłam w stanie tyle dać. Drugiemu dwa dobrej jakości krzesła do karmienia, bo to bliźniaki są. Tych chłopców zdecydowanie częściej widuję. Nasze dostały pieniądze i także zostały ubrane do chrztu. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Prezent na chrzest 03.08.10, 21:13 Najdroższy na jaki Cię stać, albo jeszcze lepiej daj kasę w kopercie. Też najwięcej na ile możesz sobie pozwolić. Inaczej masz focha rodzicielskiego jak w banku. A jak jesteś młoda i kiepsko zarabiasz, to być może młodym chodzi o to, żeby Twoi rodzice się dołożyli. Trzeba wyczuć sytuację. Ale najlepiej to sobie apostazję zafundować, przynajmniej z atrakcjami typu rodzice chrzestni ma się spokój. Odpowiedz Link Zgłoś