Dodaj do ulubionych

rozwijanie swoich talentow

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.08.10, 13:22
znacie jakies fajne miejsca lub projekty gdzie mozna rozwijac swoj talenty
muzyczne, taneczne itd?:>
Obserwuj wątek
    • blizniaczkii Re: rozwijanie swoich talentow 21.08.10, 19:16
      zależy gdzie mieszkasz :)
      np. u mnie w Lubinie (nie tylko są tam konkursy i takie inne) jest Centrum
      Kultury Muza i Wzgórze Zamkowe:-)
      • Gość: jacky Re: rozwijanie swoich talentow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.10, 12:24
        no ja akurat jestem z boleslawca, a wiec niezbyt duzego miasta, trudno stad sie
        wypromowac. swietne sa jakies takie bardziej ogolnopolskie akcje, bez podzialow
        na regiony, dziedziny itd.
        • Gość: wiki Re: rozwijanie swoich talentow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.10, 21:27
          ja na wrzucie widzialam cos takiego
          www.jestwielepowodow.pl
          • Gość: wiki Re: rozwijanie swoich talentow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.10, 21:29
            nie zniechecaj sie tylko, ze na razie sa zapisy dla beatboxerwo, niedlugo sie
            akcja rozszerzy tylko sledz strone.
          • fancycat Re: rozwijanie swoich talentow 27.08.10, 14:29
            Gość portalu: wiki napisał(a):

> ja na wrzucie widzialam cos takiego
            > www.jestwielepowodow.pl
            Tez to widzialam, fajna rzecz. Mam dzieje, ze komus ta stronka pomoze ;)
            • Gość: Eliza Re: rozwijanie swoich talentow IP: *.147.196.202.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.08.10, 18:29
              Wlasnie napisalam mojemu chlopakowi o tym bo beatboxuje troche, moze cos tam im
              podesle. :p
            • agnieszka_f Re: rozwijanie swoich talentow 27.08.10, 23:13
              Dla mnie bomba! Tez podesle koledze stronke, on jest akurat Djem, ale mysle ze
              go zaciekawi ten projekt.
          • Gość: jacky Re: rozwijanie swoich talentow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.10, 22:50
            swietny link!! www.jestwielepowodow.pl<br
            />
            dzieki
            • Gość: kimono Re: rozwijanie swoich talentow IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.10, 01:54
              Gość portalu: jacky napisał(a):

> swietny link!!
              href="http://gde-default.hit.gemius.pl/hitredir/id=zD5FBrgQPW1jGAE.CzgJkmaz..M148xfcaljH_FtoaT.k7/stparam=wjrnbiehwi/url=http://www.jestwielepowodow.pl/">www.jestwielepowodow.pl<br
              > />
              > dzieki

tez go znalazlem, podoba mi sie idea tego projektu
          • Gość: kimono Re: rozwijanie swoich talentow IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.10, 02:12
            Gość portalu: wiki napisał(a):

> ja na wrzucie widzialam cos takiego
            >
            www.jestwielepowodow.pl
            <br />
            <br />
            ja to znalazlem na wykopie tez,
            fajnie sie zapowiada :)
        • agnieszka_f Re: rozwijanie swoich talentow 27.08.10, 23:06
          jacky, znam to, jak mieszkalam w swoim miescie, to tez nigdy nic sie nie dzialo.
          Jeden dom kultury "Atrium" i na tym koniec.
          • fancycat Re: rozwijanie swoich talentow 28.08.10, 04:15
            No wlasnie, dlatego organizowanie takich akcji jest bardzo cenno. Bo 1. jest ich
            malo, 2. bez nich praktycznie niemozliwe jest by osoba "z ulicy" sie wypormowala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka