Gość: jacky IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.08.10, 13:22 znacie jakies fajne miejsca lub projekty gdzie mozna rozwijac swoj talenty muzyczne, taneczne itd?:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blizniaczkii Re: rozwijanie swoich talentow 21.08.10, 19:16 zależy gdzie mieszkasz :) np. u mnie w Lubinie (nie tylko są tam konkursy i takie inne) jest Centrum Kultury Muza i Wzgórze Zamkowe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacky Re: rozwijanie swoich talentow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.10, 12:24 no ja akurat jestem z boleslawca, a wiec niezbyt duzego miasta, trudno stad sie wypromowac. swietne sa jakies takie bardziej ogolnopolskie akcje, bez podzialow na regiony, dziedziny itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: rozwijanie swoich talentow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.10, 21:27 ja na wrzucie widzialam cos takiego www.jestwielepowodow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: rozwijanie swoich talentow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.10, 21:29 nie zniechecaj sie tylko, ze na razie sa zapisy dla beatboxerwo, niedlugo sie akcja rozszerzy tylko sledz strone. Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: rozwijanie swoich talentow 27.08.10, 14:29 Gość portalu: wiki napisał(a): > ja na wrzucie widzialam cos takiego > www.jestwielepowodow.pl Tez to widzialam, fajna rzecz. Mam dzieje, ze komus ta stronka pomoze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: rozwijanie swoich talentow IP: *.147.196.202.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.08.10, 18:29 Wlasnie napisalam mojemu chlopakowi o tym bo beatboxuje troche, moze cos tam im podesle. :p Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_f Re: rozwijanie swoich talentow 27.08.10, 23:13 Dla mnie bomba! Tez podesle koledze stronke, on jest akurat Djem, ale mysle ze go zaciekawi ten projekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacky Re: rozwijanie swoich talentow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.10, 22:50 swietny link!! www.jestwielepowodow.pl<br /> dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimono Re: rozwijanie swoich talentow IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.10, 01:54 Gość portalu: jacky napisał(a): > swietny link!! href="http://gde-default.hit.gemius.pl/hitredir/id=zD5FBrgQPW1jGAE.CzgJkmaz..M148xfcaljH_FtoaT.k7/stparam=wjrnbiehwi/url=http://www.jestwielepowodow.pl/">www.jestwielepowodow.pl<br > /> > dzieki tez go znalazlem, podoba mi sie idea tego projektu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimono Re: rozwijanie swoich talentow IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.10, 02:12 Gość portalu: wiki napisał(a): > ja na wrzucie widzialam cos takiego > www.jestwielepowodow.pl <br /> <br /> ja to znalazlem na wykopie tez, fajnie sie zapowiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_f Re: rozwijanie swoich talentow 27.08.10, 23:06 jacky, znam to, jak mieszkalam w swoim miescie, to tez nigdy nic sie nie dzialo. Jeden dom kultury "Atrium" i na tym koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: rozwijanie swoich talentow 28.08.10, 04:15 No wlasnie, dlatego organizowanie takich akcji jest bardzo cenno. Bo 1. jest ich malo, 2. bez nich praktycznie niemozliwe jest by osoba "z ulicy" sie wypormowala Odpowiedz Link Zgłoś