zetka50 29.09.10, 14:28 Gdzie miałyście okazję być podrywane przez mężczyzn? U mnie to w pociągu,autobusie na dyskotece,na ulicy w drodze do domu:) i nie chcieli się odczepić, czasami się umówiłam na randkę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chytra_hydra Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 14:38 o macierzy prześwięta........................ Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 14:42 ...i wszyscy przejęci........;) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Hahaha 29.09.10, 14:43 Wątek w stylu=co jadłyście dzisiaj na obiad? Bo ja jadłam bogracz na moim nowym dębowym stole za 13 000 PLN netto w moim salonie z perskimi dywanami i kominkiem, na którym stoi dyplom za zwycięstwo w konkursie miss Zielonej Góry i moje puchary zdobyte za zwycięstwo w konkursie na wymyślenie modułu badawczego do stacji kosmicznej. Ciekawe kto to łyknie? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Hahaha 29.09.10, 18:30 ma_dre napisała: > bogracz? wez sie ty bardziej wysil O kur#wa! Odezwała się do mnie cud ma_dre=piękność zachodzącego poranka, na widok której zboże dojrzewa już w kwietniu. Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 14:43 Menka nie brodaty tylko brodziaty!! Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 14:44 No chyba że wcale was nie podrywali :D Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal-is-me Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 13:46 zetka50 napisał: > No chyba że wcale was nie podrywali :D No co ty! Tylko TY jesteś taka piękna! Jak na swoje 11 lat widzisz i nie grzmisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
anneliese12 Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 14:45 Zetka, masz niesamowite powodzenie, strasznie, strasznie ci zazdrościmy, ach... Czy o to chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyhermiona Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 14:45 W kinie w lublinie, w maju w tramwaju, w rowie na krowie... Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 16:47 Aaa, chciałam napisać to samo!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 15:47 nigdy nie byłam w autobusie na dyskotece Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 16:42 uważam, że to niepowetowana strata........ cóż za niedobór doświadczeń, doprawdy...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 16:50 Zetka, ciebie chyba moderacja nasyła żebyś debilne wątki zakładała i poziom FK drastycznie zaniżała... Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 16:52 ależ salma, nie nie... nie mów tak... ja na przykład chętnie się dowiem, gdzie, jakby co, bo wiesz... informacja to władza...;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 17:16 tak sobie napisałam,niektórzy też piszą głupoty,a wczoraj to dopiero :D A jeszcze mnie nie wykasowali :D Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 17:18 najbardziej to mnie podrywajom za granicom : Wlosi, Czarni, Araby... takom to urode juz mam :-/ W Polsce nikt sie poderwac nie odwazy, ktoras przyjazna dusza mi kiedys powiedziala ze jak ide ulica to mam mine seryjnego mordercy... nie wiem, moze cos w tym jest? No ale ze tez te poludniowce to odwage majom? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 17:20 Południowce mają to w zestawie startowym, podrywajom każdom. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 17:31 plus masz urodę pewnie nietypową w tamtych rejonach ,a w Polsce mozesz byc sobie zwykla slowianką;) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 18:11 no racja, typowa polska uroda, niebieskie oczy, blada cera, wlosy jasno kasztanowe... przy czym poludniowce znaja tylko dwa kolory wlosow : jak kobieta nie jest brunetka to jest z pewnoscia blondynka :-))) Tak wiec w Polsce jestem nawet znosnie ladna, ale jak miliony innych dziewczyn, (nawet imie mam super mega popularne), a tu zas jestem sama egzotyka ;-) rzadkie imie, mityczna niebieskooka blondynka ;-) faaaajnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 18:06 pieprzysz, brunetek z kreconymi wlosami nie podrywajo Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 18:08 Podrywajo wszystko co nie ma szmaty na twarzy oraz ciele. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 18:14 no Wlosi zwlaszcza! Nie mowie kobieto o muzulmanach, ale o polodniowcach ogolnie, tu takich duzo, Francuzi, wiadomo,bo to ich kraj, ale Wlosi, czarnoskorzy KATOLICY, no i czasem arabowie (ale ci akurat najmniej) Odpowiedz Link Zgłoś
0riana Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 20:32 Nikt nas nie podrywal, wszyscy sa zajeci podrywaniem Ciebie. Klekajcie narody! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 20:35 nie ma szans na podryw w ten sposób :] jedyną dopuszczalną formą poznania samca są -znajomi,praca. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: pytanie do kobiet 29.09.10, 22:18 Kończę wątek, co niektórym się nie podoba. Może wolicie żalenie się i zmartwienie. Trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
huczka Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 12:02 zetka50 napisał: czasami się umówiłam na randkę:) ty wyuzdana, bezwstydna d..wko! Nie masz sie czym chwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
bryg-ida111 Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 12:14 Hej babsztylu, Ona napisała, że ją podrywali, gdzie jest napisane że dawała du.y.... Jesteś beznadziejna i nikt Cię nie podrywa :D Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 12:17 bryg-ida111 napisała: > Hej babsztylu, Ona napisała, że ją podrywali, gdzie jest napisane że dawała du. > y.... > Jesteś beznadziejna i nikt Cię nie podrywa :D To była ironia jakbyś nie zauważyła. Odpowiedz Link Zgłoś
huczka Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 12:53 bryg-ida111 napisała: > Hej babsztylu, Ona napisała, że ją podrywali, gdzie jest napisane że dawała du.y.... > Jesteś beznadziejna i nikt Cię nie podrywa :D a ciebie kaszalocie ktoś podrywa? jakoś nie widzę wpisu na temat. wymyśl coś. Odpowiedz Link Zgłoś
bryg-ida111 Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 13:14 Teraz nie, kiedyś tak i to nie raz :D Odpowiedz Link Zgłoś
huczka Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 13:22 bryg-ida111 napisała: > Teraz nie, kiedyś tak i to nie raz :D Teraz niewiele z tego pamietasz, co? Moze chociaż, po co to robili? Odpowiedz Link Zgłoś
bryg-ida111 Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 13:30 Wszystkie kobiety były i są nadal podrywane przez mężczyzn z tego tworzą się małżeństwa. Zostały tylko zgorzkniałe stare panny których nikt nie chce :D Należysz do nich? :D Odpowiedz Link Zgłoś
huczka Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 13:38 bryg-ida111 napisała: > Wszystkie kobiety były i są nadal podrywane przez mężczyzn z tego tworzą się ma > łżeństwa. > Zostały tylko zgorzkniałe stare panny których nikt nie chce :D > Należysz do nich? :D w encyklopedii o tym przeczytałaś? jestem kobietą WOLNĄ i do nikogo nie należę. Kartoflanki nie przesol! Odpowiedz Link Zgłoś
bryg-ida111 Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 13:44 jestem kobietą WOLNĄ i do nikogo nie należę bo Cię nikt nie chce :D kartoflanki nie jadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
huczka Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 13:49 bryg-ida111 napisała: > > kartoflanki nie jadam :) to co podasz temu swojemu podrywaczowi? za 10 minut wychodzi z roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal-is-me Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 13:54 Jadem i wrodzoną brzydotą zalatuje z daleka... Czemu tak jest, że te pryszczate zawsze zazdroszczą mężatym i nazywają je różnie :) A same do domu, przytulić butelkę wina i kotecka jakiegoś :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 15:15 tak to juz jest panie dziejku, taki lajf, bo one sa lepsze, bo "liczy sie to co niewidoczne dla oka", srutu tutu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 12:20 Tu aż się prosi ten Jezusek zafrasowany, czemu jeszcze się nie pojawił??? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 12:21 Zetka w sygnaturce powinna go mieć ;). Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 13:14 Bardzo prosze :) Mam go zawsze pod reka, tyle ze ostatnio wydaje mi sie jakis przepracowany. Tyle glupoty to i ona nawet nie ogarnie Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal-is-me Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 13:44 Ach, to Ty! Najcudowniejsza, najpiękniejsza, najmądrzejsza kobieta pod słońcem. Tak cie wszędzie podrywają o piękności ty, jak ty sobie z tym radzisz. Biduńcia.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: pytanie do kobiet 30.09.10, 15:16 a bywajo takie, bywajo, sama znam takie egzemplarze i co smieszne, zawsze inne laski je nienawidza :-))) Odpowiedz Link Zgłoś