Dodaj do ulubionych

i co tu robić?

05.10.10, 12:22
Znamy się ponad 6 lat. Jesteśmy dobrymi przyjaciółmi, którzy mówią sobie o wszystkim. Jako ze obecnie nie jestem w żadnym związku postanowiłem ją zaprosić w najbliższą sobotę na wesele kolegi. Miesiąc temu spotkaliśmy się na piwie i zapytałem czy nie chciała by pójść ze mną. Zgodziła sie. W międzyczasie wysyłałem jej smsy typu "czy jeszcze pamięta ze wybieramy się na wesele i że mam nadzieje że się nie rozmyśliła" na które zresztą nie odpowiedziała. Mimo wszystko pomyślałem że jak by coś się zmieniło to chyba dała by mi znać. Potwierdziłem koledze przyjście z osoba towarzyszącą Wczoraj i dzisiaj dzwoniłem do niej i nie odbiera telefonu. Nie ma odwagi powiedzieć wprost że nie da rady pójść? Mogłaby nawet skłamać, a tak nie wiem co robić. Zupełnie mnie tym rozbiła. Jak pomyśle że mam iść na wesele i tłumaczyć czemu przyszedłem sam, to odechciewa mi się zabaw. Nie wspominając już o tym jakie koszty poniesie kolega. Zaprosiłbym kogoś innego. Wystarczyła informacja. A tak ukrywa się i nie odbiera telefonów.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: i co tu robić? 05.10.10, 12:25
      dzisiaj jest wtorek, znajdziesz kogoś do soboty, a tej pani już dziękujemy.
      • marguyu Re: i co tu robić? 05.10.10, 12:27
        kubson,
        powiedz, ze zlamala noge i rozum przy okazji. I odstaw ja do lamusa.
        Do doopy z taka przyjaznia.
    • jan_hus_na_stosie Re: i co tu robić? 05.10.10, 12:26
      kubson112-dwa napisał:

> Znamy się ponad 6 lat. Jesteśmy dobrymi przyjaciółmi,

kolejny naiwny, który wierzy w przyjaźń damsko - męską :)
      • marguyu Re: i co tu robić? 05.10.10, 12:28
        ubson,
        a skad jestes? Moze tobie jakas forumke podeslemy ;)
        • zetka50 Re: i co tu robić? 05.10.10, 12:31
          już się zgłaszam, potańczyłabym trochę :)
          • marguyu Re: i co tu robić? 05.10.10, 12:33
            To ja zaczne numerki rozdawac.
            Zetka jest pierwsza, kto nastepny?
        • poecia1 Re: i co tu robić? 05.10.10, 12:50
          Zgłaszczam swoją kandydaturę. Mam nową sukienkę i zgrabne nogi.
          • alpepe Re: i co tu robić? 05.10.10, 13:19
            o, proszę, poecia1 całkiem do rzeczy kobieta jest, nadaje się!
            • poecia1 Re: i co tu robić? 05.10.10, 13:51
              Niestety własnie dostałam telefon, że w sobotę mam pierwszy zjazd ze studiów podyplomowych. Więc tańce hulanki i swawole nie dla mnie, jeno szkolna ława.
    • kubson112-dwa Re: i co tu robić? 05.10.10, 12:39
      pewnie nie stworzyłbym tego tematu gdyby zwyczajnie mnie poinformowała odpowiednio wcześniej (wiedziała do kiedy musze dac odpowiedź koledze), że nie pójdzie. Tymczasem nawet nie ma odwagi odebrac telefonu. Nie wiem czy pisac jej cokolwiek. W sumie to nie chce mieć z nią już nic wspólnego.
      • marguyu Re: i co tu robić? 05.10.10, 13:00
        kubson,
        olej babe, bo nic nie warta. Zadna z niej kolezanka, a o przyjazni nie ma co wspominac.
        Ja tobie dobrze radze, daj ogloszenie na forum.
    • vandikia Re: i co tu robić? 05.10.10, 13:12
      może nie żyje?
      • kubson112-dwa Re: i co tu robić? 05.10.10, 13:45
        często dzwonilismy do siebie, pisaliśmy na gg, czy tez smsy. A tu nagle jakby zapadła się pod ziemie. Tymbardziej nie daje mi to spokoju. Ile łatwiej by było gdyby wymysliła jakąs wymówke i mi odmówiła.
        • zetka50 Re: i co tu robić? 05.10.10, 13:50
          Kolego znacie się 6 lat i nie wiesz gdzie ona mieszka?
          • kubson112-dwa Re: i co tu robić? 05.10.10, 14:10
            oczywiście że wiem, zaraz po studiach dostalem prace w innym mieście, a do rodzinnego miasta gdzie i ona mieszka miałem przyjechac dopiero w czwartek, własnie żeby ją zabrac na wesele. Jakby miało się jej coś stać, pewnie bym się już dowiedział od znajomych, jej rodziny itp, a ona milczy od dwóch tygodni
        • vandikia Re: i co tu robić? 05.10.10, 14:02
          ale ja piszę poważnie, może jej się coś stało, może umarła, a nie odrazu suka
          zapytaj kogoś kto ma z nią kontakt o co biega, skoro takie to dziwne
    • kookardka Re: i co tu robić? 05.10.10, 13:19
      Olej i poszukaj kogoś innego do towarzystwa.
    • a_nonima Re: i co tu robić? 05.10.10, 14:14
      No to ja tez się zgłaszam. Mam ochotę na tańce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka