Dodaj do ulubionych

feromony?? probowalyscie?

13.10.10, 16:59
Od jakiegos czasu zainteresowal mnie temat feromonow, na zasadzie 'ciekawe czy to dziala'. Na rynku jest cala masa feromonowych specyfikow, od taniutkich do silnie zaburzajacych domowy budzet, perfumowanych i bezwonnych, ktore w zaleznosci od skladu i sposobu stosowania maja pomagac w relacjach miedzyludzkich, zdobywaniu serc plci przeciwnej (lub wlasnej) czy rozbudzeniu libido. Czy ktoras z was ma jakies doswiadczenia w tym temacie, uzywa/uzywala kupnych feromonow i czy przynioslo to zauwazalny rezultat? Sama nie jestem jeszcze zdecydowana co do ewentualnego zakupu, ale temat jak pisalam ciekawi mnie od jakiegos czasu wiec pytam.
Obserwuj wątek
    • 83kimi Re: feromony?? probowalyscie? 13.10.10, 17:20
      Każdy człowiek wydziela feromony, więc nie wiem po co stosować sztuczne.
    • salma75 Re: feromony?? probowalyscie? 13.10.10, 17:24
      Za 83kimi.
      Twoje własne nie wystarczają?
      Nigdy nie stosowałam, nie potrzeba mi takich wspomagaczy, natura działa jak trzeba :).
      • orzech_laskowy_x Re: feromony?? probowalyscie? 13.10.10, 21:25
        Oczywiscie ze wlasne dzialaja jak trzeba :) ale sztuczne wspomaganie swojej atrakcyjnosci to nic nadzwyczajnego, czym jest chocby make up? mialabym ochote sprobowac z czystej ciekawosci, raczej nie zaszkodzi wiec nic do stracenia nie ma. dla wyjasnienia jestem w szczesliwym zwiazku i nie mam zamiaru nikogo podrywac, interesuje mnie tylko czy faktycznie jest zmiana w tym jak inni ludzie reaguja, czy cos w tym jest czy nie.
    • dzioucha_z_lasu Re: feromony?? probowalyscie? 13.10.10, 21:36
      A nie lepiej się wykąpać? Taniej ci wyjdzie, a i partner może się znajdzie :)
      • orzech_laskowy_x Re: feromony?? probowalyscie? 13.10.10, 21:50
        juz dawno sie znalazl, to nie o o chodzi, raczej o poszukiwania nowego afrodyzjaku :) (oczywiscie to tylko jeden z wielu sposobow ktorych moge uzywac jako kobieta by podniesc temperature zwiazku, ale jesli zadziala to czemu by nie dodac go do listy :) )
    • 83kimi Re: feromony?? probowalyscie? 13.10.10, 21:55
      Na każdego działają inne feromony. Jeśli Twoje działają na Twojego partnera, to sztuczne moga już nie zadziałać. Lepiej kup sobie fajne perfumy.
    • sokoll1 Re: feromony?? probowalyscie? 14.10.10, 04:44
      nasz skóra wydziela zapach sama zsiebie;)
      to kolejny biznes
      ale jak masz pieniazki na zbyciu - spoko

obejrzyj sobie fim "Zakochani". Tak Magda Cielecka ma w domu male laboratorium i feromony robi sama! Fajny pomysł! nie tyle na feromony - co pomysł filmowy! :) zabawne... no u niej działały jak cholera
      ale Magda działa i bez feromonów... nie, nie na mnie! na facetów ;)
    • brzydal-is-me Re: feromony?? probowalyscie? 14.10.10, 08:10
      Lepiej się umyj,
      to też działa i bez obciążania domowego budżetu
    • a_nonima Re: feromony?? probowalyscie? 14.10.10, 08:27
      Poziom odpowiedzi mnie zaskakuje.
      Orzech_laskowy temat ciekawy. Nie próbowałam feromonów, ale ponieważ mam zwyczaj próbowania prawie wszystkiego to jestem ciekawa jak może to zadziałac.
      • kellss Re: feromony?? probowalyscie? 16.10.10, 23:31
        1. myj sie
        2. kup dolce vita christiana diora
        3. myj zęby
        4. nie pierz w vizirze
        5. nie jedz czosnku
        6. uśmiechnij sie
        • w126.11 Re: feromony?? probowalyscie? 17.10.10, 12:47
          > 4. nie pierz w vizirze

Tak, tego punktu nie można lekceważyć.
    • lavenders27 Re: feromony?? probowalyscie? 17.10.10, 00:09
      Zmartwię Cię. Jak dotąd nie udało się uzyskać syntetycznych feromonów identycznych z ludzkimi. 99% tych niby "feromonów" to zwykłe tanie, bazarowe psikacze, a może 1% z nich to roztwory z dodanymi feromonami zwierzęcymi. Dzięki nim możesz zwabić całe stado psów, kotów i innych stworzeń boskich płci mękskiej - ale nie mężczyznę!

Mamy XXI wiek, wystarczyć 5 min, żeby sprawdzić takie rzeczy w Google, zamiast wierzyć bajki. Ale jak to powiedział pan K. - "ciemny lud i tak to kupi". I słono zabuli za swoją ciemnotę...
    • wesolydiabel Ja używam i jeszcze... 17.10.10, 01:12
      Jak rozumiem pytanie skierowane było do kobiet, ale jako długoletni (i bardzo zadowolony) użytkownik feromonów pozwolę sobie wtrącić tu moją opinię.
      Zatem od początku...
      Feromony w naturze nie służą temu, żeby pani pszczoła poznała pana pszczołę i najedli się razem ciasta, łamali sobie serca itp. Ciasto się pomija i od razu ma być akcja.
      Ludzie z kolei dzielą się na tych, którzy lubią, jak jest akcja, i takich, którzy wolą teoretyzować przy cieście.
      Ponieważ wolę akcję, pryskam się feromonami właściwe codziennie i codziennie jest po prostu oblegany przez osobniki płci przeciwnej.
      I feromony nie są jedyną rzeczą, którą nabyłem dzięki życzliwym mailom.
      Nie dałbym tym wszystkim kobietom rady, gdyby nie vi agra, którą sprzedaje mi pewien miły Chińczyk w zaskakująco dobrej cenie i na pewno nie robiłbym tak dobrego pierwszego wrażenia, gdybym skasował bezmyślnie maile z ofertami przedłużenia członka. Kilka razy skorzystałem i obecnie mam 76cm.
      • sokoll1 Re: Ja używam i jeszcze... 17.10.10, 01:15
        to ty nie chodzisz... tylko skaczesz o tyczce!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        • sokoll1 Re: Ja używam i jeszcze... 17.10.10, 01:17
          he he
          miałam rzutnik w dzieciństwie
          i takie zrolowane bajki
          jedna z nich:
          Jak górnik Bulandra diabła oszukał... :D

ale z tobą i tak na takie tematy o kulturze, filmach... to sie chyba nie porozmawia... cos czuję ;> wiesz... chyba przesadzasz z feromonami... ogranicz spożycie :P wyraźnie szkodzi twojemu zdrowiu... psychicznemu!
      • conspicuousfrom Re: Ja używam i jeszcze... 17.10.10, 12:55
        Feromony w naturze nie służą temu, żeby pani pszczoła poznała pana pszczołę i najedli się razem ciasta, łamali sobie serca itp. Ciasto się pomija i od razu ma być akcja.

Genialny tekst, swietna, jedrna polszczyzna! Gratulacje!
      • senseiek Zapomniales dac przecinek- 7,6 cm dlugosci.. 17.10.10, 13:47
        > obecnie mam 76cm.

Zapomniales dac przecinek- 7,6 cm dlugosci..
    • cus27 Re: Ja używam i jeszcze... 17.10.10, 06:30
      gwen75 napisał:

> Sokoll, nie złapałaś szydery w wypowiedzi diabła :P - Ona ... duzo nie lapie ! "Narcyzem jestem.....nianiania " ,sokoll , Ptysia i Balbyyyyne...polecam...na dobry ,porannny humorek !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka