sundry Re: Kochanek 25.10.10, 12:46 Nie inne niż partner, jako że preferuję kochanka, który będzie jednocześnie partnerem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Kochanek 25.10.10, 13:34 czysty, pachnący, ubrany schludnie, miły, pociągający i wysportowany to podstawa ... aktywny, spontaniczny z poczuciem humoru, ciekawy świata by było o czym rozmawiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Kochanek 25.10.10, 20:07 Jak kobiety szukają 18 cm penisów to ja się poddaję :D Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Kochanek 25.10.10, 19:39 dzizas, naucz sie wklejac zdjecia albo wybieraj zdjecia, ktore nie wymagaja logowania na stronie, bo w przeciwnym razie mam tylko logo strony i zasmiecasz watki Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Kochanek 25.10.10, 19:44 Spoko nie denerwuj się bo zmarszczek dostaniesz ;P Inni nie narzekali i widzieli bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Kochanek 25.10.10, 19:48 bez znaczenia i tak jestem brzydki inni maja lepsze monitory Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Kochanek 25.10.10, 19:54 Ale TYLKO na kochanka? Musiał być pociągający fizycznie (subiektywnie oczywiście) i dobry w łóżku, a jednocześnie mieć cechy lub lifestyle dyskwalifikujące go jako stałego partnera. Takie, że absolutnie nie miałam ochoty pokazywać się znim wśród ludzi, jeść razem śniadania czy w ogóle przywiązywać się zbytnio. Taki gadżet na telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Kochanek 25.10.10, 19:59 kochanek wedlug mnie ma lepiej niz staly partner, wiec nie wiem czy to takie TYLKO jak mozna isc do lozka z kims z kim nie ma ochoty sie pokazyc, kogo sie wstydzi badz nie chce sie z nim jesc sniadania? wedlug Twojej definicji to kazdy prostak kwalifikuje sie na kochanka, byle tylko fajnie wygladal i dobrze bzykal Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Kochanek 25.10.10, 20:48 To według Ciebie ma lepiej. Normalnie: na przykład bzykałam się kiedyś wakacyjnie z chłopięciem młodszym o 10 lat, jeszcze niepełnoletni był, trudno, żebym miała z nim o czym rozmawiać albo przedstawiła go znajomym. Inny był kompletnie ześwirowanym motocyklistą, zbyt ześwirowanym, żeby w biały dzien się spotykać. I tak dalej. Kombi, ja nigdy nie twierdziłam, że kryterium wyboru kochanka jest jego inteligencja, elokwencja, pozycja zawodowa etc. - do tego właśnie służy: żeby fajnie bzykać. I tylko do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Kochanek 25.10.10, 20:58 > To według Ciebie ma lepiej. a niby dlaczego mialby miec gorzej? cialo kobiece na wyciagniecie reki i zadnych problemow to pan partner musi kaske przynosic i stawac na rzesach zeby kobieta kochanka nie szukala ten pierwszy nic nie musi jako, ze dla mnie miara meskosci jest atrakcyjnosc faceta u kobiet (dla kobet podejrzewam jest tak samo) to musze przyznac, ze sam dalem sie oszukac i jeszcze niedawno wierzylem, ze licza sie inne cechy tak czy siak prosty facet ma wiekszy wybor wsrod kobiet i wiecej poderwie niz ktos skomplikowany, dlatego te inteligencje, pozycje, elokwencje to bajki wciskane po to zeby mial kto wykladac kase na potomka Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Kochanek 25.10.10, 21:14 Cóż za wzniosłe wymagania: ma się fajnie bzykać. Swoją drogą jak sypiałaś z 10 lat młodszym a on był wtedy niepełnoletni to kontrowersyjną masz przeszłość seksualną :D Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Kochanek 25.10.10, 21:25 Pytanie dotyczyło kryteriów wyboru KOCHANKA. Bzykanie jest wówczas, że tak powiem , kluczowe. Ja miałam 27 lat, małolat 17. P Co w tym kontrowersyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kochanek 25.10.10, 21:26 No a do czego innego jest kochanek, jak nie do bzykania? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Kochanek 25.10.10, 21:57 Ja tam preferuję kobiety, które to owo bzykanie tylko z miłości uznają :P Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Kochanek 25.10.10, 21:26 > lat młodszym a on był wtedy niepełnoletni to kontrowersyjną masz przeszłość sek > sualną :D eee tam, to musi byc mega wypasione doswiadczenie i super wspomnienia taka doswiadczona kochanka w tym wieku ale nieudacznicy i tak o tym moga tylko pomarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Kochanek 25.10.10, 20:07 To pewnie odpadam, nie wiem czy mam te 15 cm :( Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Kochanek 25.10.10, 20:25 Oł maj gad....jest jeszcze opcja mały ale wariat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Kochanek 25.10.10, 20:32 Zawsze miałem problem by zmierzyć go optymalnie, może więc jest mała nadzieja, że mieszczę się w Twojej normie :D Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Kochanek 25.10.10, 20:35 nie no, bo walne orlika na plecy naprawde zalezy Ci na kobietach, ktore widza w Tobie ch....owe centymetry? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Kochanek 25.10.10, 20:53 Nie zależy mi na żadnych kobietach, jestem strasznym samotnikiem. Przecież żartuję sobie. Tylko czasem mam kompleks za małego penisa, tak poza tym to jeszcze wierzę że są kobiety z mózgiem, dla których są ważniejsze rzeczy, niemniej jednak dla mnie relacje damsko-męskie to jakaś abstrakcja Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Kochanek 26.10.10, 19:34 Nie, wcale nie widzę :D Wiem, że się nabijasz, ale pewnie i tak należysz do kobiet, które preferują samców alfa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Kochanek 25.10.10, 19:48 musi mnie kręcić i pociągać jako mężczyzna a więc jakby nie było facet musi mieć to tajemnicze "coś " w sobie co odpowiednio zadziala na moje zmysły , musi zadziaać chemia i pożądanie bo bez tego ani rusz Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Kochanek 25.10.10, 19:53 a jak wyglada to w przypadku partnera? nie musi miec tego czegos, nie musi dzialac na Twoje zmysly, nie musi byc chemii ani pozadania? Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Kochanek 26.10.10, 10:28 musi musi bo bez tego ani rusz(y) :D ale wszem i wobec wiadomo jak to juz z czasem bywa w stałych związkach ... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Kochanek 25.10.10, 20:15 musi wyglądać jak rocco, musi mieć pytona jak rocco, musi mieć fantazję jak rocco, i musi być włochem jak rocco-to w nawiązaniu dlaczego polki puszczają się z obcokrajowcami;) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Kochanek 25.10.10, 20:29 Musi byc ognisty (tak sobie wyobrazam). Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_mariko Re: Kochanek 25.10.10, 20:55 Facet, ktory wie jak uwiesc kobiete, dominujacy, ze zdolnoscia do manipulacji, taki facet ktory tak na ciebie dziala, ze zanim sie zorientujesz ladujesz z jego czlonkiem w buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kochanek 25.10.10, 21:36 E tam, przynajmniej nie takiego, za którego prokurator z urzędu grozi :P Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kochanek 25.10.10, 21:38 Ty weź go gołymi babami nie strasz, bo chłopak spać nie będzie mógł :P Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kochanek 25.10.10, 21:43 A to trzeba brać takiego co się mamuśce nie spowiada z seksu :D Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kochanek 25.10.10, 21:47 Różne, dziwne rzeczy chodzą po tym świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kochanek 25.10.10, 21:47 On co swoje to ma, nie trzeba mu gołych stresów :D Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kochanek 25.10.10, 22:01 To niech se znajdzie wizualizację, byle nie z końcówką .jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kochanek 25.10.10, 22:06 Najlepiej z .bmp, to jak zaświni to w Paincie wyczyści gumą :D Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnajuzjest "Niewierna" 25.10.10, 22:29 polecam ten film a propos tematu,tam byl kochanek fajny, i opetanie seksem bylo,zakonczenie niestety juz nie takie fajne... Odpowiedz Link Zgłoś