Dodaj do ulubionych

Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerzy?

06.04.04, 16:53
Bo ja tak np.odmawiam jej seksu,nie rozmawiam z nią,nie daje jej
kasy,krytykuje i wyśmiewam ją w obecności innych,około raz na pół
roku stłukę ją smyczą,z resztą właśnie niedawno dostała.To wszystko
oczywiście jak sobie zasłuży.A Wasi partnerzy jak doprowadzają Was
do porządku?
Obserwuj wątek
    • mobypussy Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 17:04
      mowisz ze stlukles ja smycza? :>
      i podzialalo?
      moj nie praktykuje takich doznan na mnie a szkoda :]
      natomiast jak juz to mu sie zdarzy foch wizualny. naklada dolna warge na gorna
      i jeszcze spuszcza wzrok.
      hmm ale ta smycz... irytuje mnie, wiesz? a jakiego masz zwierzaka? bo dlugosc i
      grubosc smyczy tez jest wazna.
      • mobypussy Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 17:07
        łoo fak mialo byc intryguje mnie, sorry. sama z siebie sie usmialam...
      • rzeznia_nr_5 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 17:14
        mobypussy napisała:

> mowisz ze stlukles ja smycza? :>
        > i podzialalo?
        > moj nie praktykuje takich doznan na mnie a szkoda :]
        > natomiast jak juz to mu sie zdarzy foch wizualny. naklada dolna warge na
        gorna
        > i jeszcze spuszcza wzrok.
        > hmm ale ta smycz... irytuje mnie, wiesz? a jakiego masz zwierzaka? bo dlugosc
        i
        >
        > grubosc smyczy tez jest wazna.

No pewnie,zawsze działa.A ten Twój facet to bez obrazy ale na jakąś mameje mi
        wygląda.Z resztą teraz coraz więcej takich zniewieściałych gości.Inna sprawa,
        że niektórym babkom to odpowiada.A co do psów to mam dwa amstaffy.A smycz jest
        skórzana,gruba,metr dwadzieścia długości.Mam jeszcze tez pejcz ale nigdy nie
        używałem go do korekcji żony.
        • mobypussy Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 17:23
          jak mowisz ze dziala to najwazniejsze.
          zapytam sie go dzis czemu tak pozno z pracy wrocil, hheh
    • minnetou Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 18:22
      Ekstra, najpierw smycza, pozniej kablem, a z czasem malzonka sie tak
      przyzwyczai, ze i tradycyjne wpierdol potraktuje jako normalke.

Słaba ta podpucha. A jesli nie... Niech Cie reka boska broni, zebys mi
      przypadkiem sie gdzies nawinal, bo ja nie smycza bym Cie potraktowal.

Co za smiec...
      • rzeznia_nr_5 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 19:12
        minnetou napisał:

> Ekstra, najpierw smycza, pozniej kablem, a z czasem malzonka sie tak
        > przyzwyczai, ze i tradycyjne wpierdol potraktuje jako normalke.

Nie ma się co przyzwyczajać,to nie zdarza się często.Ale czasem jest to
        potrzebne i zdrowe.Nie można dusić emocji w sobie.

> Słaba ta podpucha. A jesli nie... Niech Cie reka boska broni, zebys mi
        > przypadkiem sie gdzies nawinal, bo ja nie smycza bym Cie potraktowal.
        >
        > Co za smiec...

Kolejny internetowy kozaczek hehehe.....
        • minnetou Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 07.04.04, 03:07
          rzeznia_nr_5 napisał:
          > Kolejny internetowy kozaczek hehehe.....

Wole byc"internetowym kozaczkiem" niz zerem.

Sam lubie w pysk przylozyc jak ktos wkurwi, ale slabsza osobe( w tym przypadku:
          kobiete) leja tylko tchorze. Ale ty tego nie zrozumiesz, przeciez z ciebie taki
          kozak!

Brawo! Narodzil sie nam niezwykly wojownik! Ktora mu podskoczy?
          • Gość: Fema Re: Jakie kary stosuja wobec Was mezowie,partnerz IP: 194.64.63.* 20.04.04, 15:36
            ja mu podskocze!!!!:)
    • nglka Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 18:28
      >A Wasi partnerzy jak doprowadzają Was
      > do porządku?

Partnerstwo - jak sama nazwa wskazuje - opiera się na wspólnym dążeniu do celu i
      wzajemnym szacunku czego w Twoim poście (i życiu) zapewne brakuje.
      Moja prośba jest taka - nie używaj słów, których znaczenia nie znasz ;)
      • rzeznia_nr_5 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 19:15
        nglka napisała:

>
        >
        > Partnerstwo - jak sama nazwa wskazuje - opiera się na wspólnym dążeniu do
        celu
        > i
        > wzajemnym szacunku czego w Twoim poście (i życiu) zapewne brakuje.
        > Moja prośba jest taka - nie używaj słów, których znaczenia nie znasz ;)

Ależ oczywiście że jest pełne partnerstwo.Ale czasem tak jak w każdej firmie
        musi być prezes,który czasem walnie pięścią w stół bo inaczej wszystko się
        rozlezie.Ja jestem właśnie spokojny o trwałość mojego związku.U nas nie ma
        niedomówień.
        • nglka Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 19:18
          No nie ma niedomówień, po prostu któregoś dnia będzie szafa pusta i żonka w świat ;)
          • rzeznia_nr_5 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 19:22
            nglka napisała:

> No nie ma niedomówień, po prostu któregoś dnia będzie szafa pusta i żonka w
            świ
            > at ;)

Nigdy bym jej na to nie pozwolił,ona o tym wie,nigdy.
            Przeznaczyłem ją sobie dla siebie i jest tylko moja.
            • nglka Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 19:23
              A jaki podatek od własności płacisz?
              • rzeznia_nr_5 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 19:27
                nglka napisała:

> A jaki podatek od własności płacisz?

Utrzymuje ją i daje kasę,łoże na dom i dziecko i to niemało.Ale nie traktuje
                tego jako podatku.Z resztą sam kazałem żonie przerwać studia i nie pozwoliłem
                pracować.
                • nglka Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 19:49
                  Dom jest twój więc kasę na dom masz obowiązek płacić a mimo tego podatek też
                  masz obowiązek płacić - dlaczego więc nie płacisz podatku za żonę (skoro
                  traktujesz ją jak własność)?
                  • rzeznia_nr_5 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 22:00
                    nglka napisała:

> Dom jest twój więc kasę na dom masz obowiązek płacić a mimo tego podatek też
                    > masz obowiązek płacić - dlaczego więc nie płacisz podatku za żonę (skoro
                    > traktujesz ją jak własność)?

Jeszcze takiego nie wprowadzili w Polsce.Ale w przyszłości kto wie...
                    • nglka Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 22:07
                      Wtedy - mam nadzieję, będzie też nakaz płacenia podatku od głupoty - im głupsze
                      pomysły, tym większy podatek, odwrotnie proporcjonalnie do ilorazu inteligencji.

Przygotuj się na wydatki ;)
                      • rzeznia_nr_5 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 22:11
                        nglka napisała:

> Wtedy - mam nadzieję, będzie też nakaz płacenia podatku od głupoty - im
                        głupsze
                        > pomysły, tym większy podatek, odwrotnie proporcjonalnie do ilorazu
                        inteligencji
                        > .
                        >

Nie mam nic przeciwko.Kiedyś jakiś headhunter robił mi testy psychologiczne.
                        IQ wyszło mi 132,więc średniej raczej nie zaniżam.
                        > Przygotuj się na wydatki ;)
                        • nglka Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 22:18
                          To i tak przy moich piętach siedzisz ;) Jak widać nie zawsze musisz mieć rację,
                          nie zawsze będziesz we wszystkim "najlepszy" bo zawsze znajdzie się ktoś, kto ma
                          więcej niż ty i o dziwo - zupełnie odmienne zdanie...
                          • rzeznia_nr_5 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 22:20
                            nglka napisała:

> To i tak przy moich piętach siedzisz ;) Jak widać nie zawsze musisz mieć
                            rację,
                            > nie zawsze będziesz we wszystkim "najlepszy" bo zawsze znajdzie się ktoś, kto
                            m
                            > a
                            > więcej niż ty i o dziwo - zupełnie odmienne zdanie...

Ależ oczywiście,gdzie ja pisałem,że jestem kompletnie Naj,to raczej Twoja
                            interpretacja co raczej nie świadczy dobrze o tym Twoim IQ,co to ja jestem
                            przy piętach dopiero.
                            • nglka Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 22:24
                              Oj :) Nie zrozumiałeś - a szkoda ;)
                              • rzeznia_nr_5 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 22:29
                                nglka napisała:

> Oj :) Nie zrozumiałeś - a szkoda ;)

Być może,kwestia tylko czy potrafiłaś się jasno i logicznie wypowiedzieć.
                                Może masz jakieś problemy z przelaniem myśli na papier?Zawsze z resztą
                                możesz wytłumaczyć co miałaś na myśli.Głupio by chyba było gdyby to co piszesz
                                rozumiałaś tylko Ty sama i nikt inny,nie uważasz?
                                • nglka Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 22:31
                                  rzeznia_nr_5 napisał:

> Być może,kwestia tylko czy potrafiłaś się jasno i logicznie wypowiedzieć.
                                  > Może masz jakieś problemy z przelaniem myśli na papier?Zawsze z resztą
                                  > możesz wytłumaczyć co miałaś na myśli.Głupio by chyba było gdyby to co piszesz
                                  > rozumiałaś tylko Ty sama i nikt inny,nie uważasz?

Morze jest szerokie i głębokie, jak powiem chleb a ktoś pomyśli "łyżka" - to ja,
                                  niestety wpływu na cudzy chory tok myślenia nie mam ;)
                                  • rzeznia_nr_5 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 22:42
                                    nglka napisała:

>
                                    > Morze jest szerokie i głębokie, jak powiem chleb a ktoś pomyśli "łyżka" - to
                                    ja
                                    > ,
                                    > niestety wpływu na cudzy chory tok myślenia nie mam ;)

Takiej wypowiedzi się spodziewałem.Zaplątałaś się i nie umiesz wyjaśnić.
                                    Wróć jak nauczysz się wypowiadać logicznie i do tego uzasadniać.Żenujące.
                                    • nglka Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 22:53
                                      Mogłabym odpowiedzieć dokładnie to samo - tylko po co? ;)
                                      Drażni Cię, kolego, że nie potrafisz zrozumieć? Na cóż ta agresja? Nie wystarczy
                                      Ci lanie Twojej biednej żonki (serdecznie jej współczuję)? Widocznie nie... ja
                                      akurat nie należę do ludzi, którzy sobie "dadzą" więc nie do mnie swoje kruche
                                      pazurki.
                                      Nie potrafisz pojąć? Nie będę powtarzać - wróć i przeczytaj jeszcze raz, Jak
                                      ktoś jest głupi i leniwy - nie będę w drodze wyjątku powtarzać czegoś co można
                                      samemu przeczytać.

Bez pozdrowień.
                                      • Gość: Pio Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz IP: *.autocom.pl 09.04.04, 04:00
                                        Ales sie dziewcze zapienilo...:)

Mysle ze takie solidne przedswiateczne sprzatanie mogloby uspokoic Twoje
                                        skolatane nerwy
                                        I gonitwe mysli, ktora wyziera z poprzednich postow... :)
    • cocacola123 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 18:49
      "Trochę"jaskiniowe te twoje metody,mam nadzieję że któregoś dnia kobieta
      odpłaci ci się tym samym...zonk za pomysłowośc!
      • rzeznia_nr_5 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 19:16
        cocacola123 napisała:

> "Trochę"jaskiniowe te twoje metody,mam nadzieję że któregoś dnia kobieta
        > odpłaci ci się tym samym...zonk za pomysłowośc!

Proste,sprawdzone od wieków metody często okazują się właśnie najlepsze.

• ulegla co sie czepiacie rzeznia_5? 21.04.04, 23:51
        Nie pomysleliscie ze zonie takie traktownie moze odpowiadac.
        Spojrzcie na wpis mobypussy: ona by chciala takiego meza.
        NIe sadzcie po sobie - ludzie sa rozni.Troche tolerancji by sie przydalo.
    • Gość: chłop Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 19:24
      Trzy razy dziennie lać, raz dziennie żryć dać, ot i wszystko gra.
    • brigitte_bardot Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 19:47
      Przyjdz do mnie na szkolenie slodziutki motylku, dam ci taka szkole ,z e nigdy
      juz nie skrzywdzisz swojej niewiasty, petaku.
      • rzeznia_nr_5 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 22:00
        brigitte_bardot napisała:

> Przyjdz do mnie na szkolenie slodziutki motylku, dam ci taka szkole ,z e
        nigdy
        > juz nie skrzywdzisz swojej niewiasty, petaku.

Sorry bardotko ale nie lecę na stare rury.
    • Gość: Lena Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz IP: 80.48.96.* 06.04.04, 21:35
      Znałam kiedyś takiego który opowiadał jak to wpada do domu /dom oczywiście
      zrobiony na błysk, obiad już na stole/ a on żonę w mordę, w mordę, ona "za co,
      za,co?!", na co on "jak bym wiedział za co to bym zabił". Wpadliśmy kiedyś do
      niego, żona bardzo się ucieszyła, ze poznała koleżankę i kolegę z pracy i
      zarzadziła kawę którą zrobił ten właśnie "bajkopisarz". Oczywiście podał też
      ciasteczka, wybiegł bo dzicko płakało.
      Wiesz, każdy ma jakieś perwersyjne marzenia ... ale żeby od razu o biciu
      żony ... może masz smutne doświadczenia z dzieciństwa ... współczuję ...
      • rzeznia_nr_5 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 22:03
        Gość portalu: Lena napisał(a):

> Znałam kiedyś takiego który opowiadał jak to wpada do domu /dom oczywiście
        > zrobiony na błysk, obiad już na stole/ a on żonę w mordę, w mordę, ona "za
        co,
        > za,co?!", na co on "jak bym wiedział za co to bym zabił". Wpadliśmy kiedyś do
        > niego, żona bardzo się ucieszyła, ze poznała koleżankę i kolegę z pracy i
        > zarzadziła kawę którą zrobił ten właśnie "bajkopisarz". Oczywiście podał też
        > ciasteczka, wybiegł bo dzicko płakało.
        > Wiesz, każdy ma jakieś perwersyjne marzenia ... ale żeby od razu o biciu
        > żony ... może masz smutne doświadczenia z dzieciństwa ... współczuję ...

Ale ten wątek nie był o biciu żony.Pomyśleć,że nigdy w związku się nie kłócicie
        i nie robicie sobie żadnych numerów a to chodziło ale żadna nie napisała.A ja
        jej nie bije przecież tylko szczerze napisałem jak jest.Ze dwa razy do roku
        zdarza się po prostu grubsza awantura.U innych to jest znacznie częściej czego
        oczywiście nie popieram.U mnie tylko tyle ile trzeba.
    • Gość: chłop Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 22:16
      jak sie baby nie bije, to jej wątroba gnije
      • nglka Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 22:19
        Jak się za dużo pije to też wątroba gnije a komórkami wódeczka też nie pogardzi
        (tymi szarymi, rzecz jasna).
      • rzeznia_nr_5 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 06.04.04, 22:21
        Gość portalu: chłop napisał(a):

> jak sie baby nie bije, to jej wątroba gnije

Albo tak:jak się dużo bije to wątroba gnije no chyba że się babe bije to wtedy
        nie gnije.

Na zdrowie.
    • glonik bajka... 07.04.04, 00:05
    • Gość: Lalka Aha IP: 5.5.* / 80.58.16.* 07.04.04, 02:18
      Tiaa..a po ostatniej klotni to przyszla do Ciebie na kolanach...
      ...i powiedziala "Wylaz spod lozka, tchorzu".

ty perwersyjny marzycielu ;-)
      • Gość: Dag Re: Aha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 17:11
        Ooooo, widzę, że Aguirre reaktywował się pod nowym nickiem :))) Ale bajki nadal
        kiepściutkie prawi.
        To ja ci opowiem jak karzę swojego faceta. Odmawianie mu seksu już dawno
        przestało mnie bawić, więc jak coś przeskrobie (za późno wróci do domu, da za
        mało kasy, kiedy wybieram się na zakupy, dostanę nie taki prezent na jaki
        liczyłam itd.) to kiedy śpi przypalam mu papierosem penisa, ze szczególnym
        uwzglednieniem okolic cewki moczowej. Ostatnio zrobiłam mu na plecach b. dużo
        malutkich nacieć b. ostrym nożem. Krwi niewiele, za to paprało się całkiem
        długo i cholernie swedziało przy gojeniu. W zeszłum roku "przypadkiem" wylałam
        mu na nogi goracy olej a później jeszcze b. przepraszał, że mi się pałętał w
        kuchni, kiedy gotowałam.
        • rzeznia_nr_5 Re: Aha 07.04.04, 17:33
          Gość portalu: Dag napisał(a):

> Ooooo, widzę, że Aguirre reaktywował się pod nowym nickiem :))) Ale bajki
          nadal
          >
          > kiepściutkie prawi.
          > To ja ci opowiem jak karzę swojego faceta. Odmawianie mu seksu już dawno
          > przestało mnie bawić, więc jak coś przeskrobie (za późno wróci do domu, da za
          > mało kasy, kiedy wybieram się na zakupy, dostanę nie taki prezent na jaki
          > liczyłam itd.) to kiedy śpi przypalam mu papierosem penisa, ze szczególnym
          > uwzglednieniem okolic cewki moczowej. Ostatnio zrobiłam mu na plecach b. dużo
          > malutkich nacieć b. ostrym nożem. Krwi niewiele, za to paprało się całkiem
          > długo i cholernie swedziało przy gojeniu. W zeszłum roku "przypadkiem"
          wylałam
          > mu na nogi goracy olej a później jeszcze b. przepraszał, że mi się pałętał w
          > kuchni, kiedy gotowałam.

No to nieźle!Ale ten gościu to niestety nie jest już żywy i długo radości
          z jego dręczenia mieć nie będziesz.No chyba,że go sobie zamarynowałaś.
      • rzeznia_nr_5 Re: Aha 07.04.04, 17:32
        Gość portalu: Lalka napisał(a):

> Tiaa..a po ostatniej klotni to przyszla do Ciebie na kolanach...
        >

Zawsze przychodzi na kolanach.
        • minnetou Re: Aha 08.04.04, 02:48
          rzeznia_nr_5 napisal
          > Zawsze przychodzi na kolanach.

Tak, ty rowniez przyjdziesz na kolanach jak wreszcie zmierzysz sie z
          mezczyzna.. Nie obchodza mnie twoje uklady z zona, ale dla mnie, kazdy facet
          ktory choc reke na kobiete podniesie jest nikim. Gownem. Rozumiesz? Pewnie
          nie...
          • mobypussy Re: Aha 08.04.04, 12:19
            minetu, nie czujesz jak cie koles wkreca? szanuje twoje reakcje ale szkoda
            nerwow... jeszcze blat biurka sobie uszkodzisz, a on tam rechocze na klawiatura.
            • rzeznia_nr_5 Re: Aha 08.04.04, 21:22
              mobypussy napisała:

> minetu, nie czujesz jak cie koles wkreca? szanuje twoje reakcje ale szkoda
              > nerwow... jeszcze blat biurka sobie uszkodzisz, a on tam rechocze na
              klawiatura
              > .

Nie tłumacz głąbowi bo i tak nie załapie mineciarz jeden hehehe..
          • rzeznia_nr_5 Re: Aha 08.04.04, 21:21
            minnetou napisał:

>
            > Tak, ty rowniez przyjdziesz na kolanach jak wreszcie zmierzysz sie z
            > mezczyzna.. Nie obchodza mnie twoje uklady z zona, ale dla mnie, kazdy facet
            > ktory choc reke na kobiete podniesie jest nikim. Gownem. Rozumiesz? Pewnie
            > nie...
            >

Zmierze się z mężczyzną?Znaczy może z takim jak ty mineciarzu hehe.Chuj tu kogo
            obchodzi twoje zdanie.Załóż sobie własny wątek jak masz coś do powiedzenia.
            Najgorsze śmieciu jednak nie jest to że mnie próbujesz obrazić,w necie pełno
            takich twardzieli przed monitorem tłukących bluzgi w klawiature,znacznie gorsze
            jest to,że jesteś po prostu tępy i głupawy i nie łapiesz prostych rzeczy.No
            ale to tylko twój problem.
            • minnetou Re: Aha 09.04.04, 10:12
              rzeznia_nr_5 napisał:
              > Zmierze się z mężczyzną?Znaczy może z takim jak ty mineciarzu hehe.Chuj tu
              kogo
              > obchodzi twoje zdanie.Załóż sobie własny wątek jak masz coś do powiedzenia.
              > Najgorsze śmieciu jednak nie jest to że mnie próbujesz obrazić,w necie pełno
              > takich twardzieli przed monitorem tłukących bluzgi w klawiature,znacznie
              gorsze
              > jest to,że jesteś po prostu tępy i głupawy i nie łapiesz prostych rzeczy.No
              > ale to tylko twój problem.

O smieciach juz bylo, szkoda, ze nie sprobowales czegos nowego... Ok. Nie chce
              mi sie...

" Mineciarzu" ! Heh. Ale mi dojebal. Pozamiatane, jutro odlaczam internet, bo
              mnie wyzwiska w depresje wbija. Dzieki stary, stowa co miesiac w suchym.
    • undyna Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 08.04.04, 09:58
      Jak zarabiasz na internet; kradniesz samochody, czy piszesz sado-maso
      pornograficzne opowiadania? Pytam z czystej ciekawości. Zdradź mi też proszę,
      czy jesteś szczęśliwym posiadaczem fryzury "krótko z przodu długo z tyłu",
      złotego łańcucha i bransolety, oraz sygnetu, spodni z lampasami i białych
      adidasów, ew. mokasynów. Interesuje mnie w jakim stopniu Twoja osobowość jest
      spójna, a i jeszcze jedno, czy Twoja partnerka musi czasem wchodzić do Twojego
      podrasowanego auta (marka nieistotna) przez bagażnik? Pozdrawiam.
      • Gość: złośnica a mi się wydaje IP: *.acn.pl 08.04.04, 12:08
        że żeby bić kobietę wcale nie trzeba być dresowatym bamberem...

________
        a tak na marginesie - słabiutka prowokacja ;]
        • undyna Re: a mi się wydaje 08.04.04, 13:23
          Ale wtedy istnieje obawa, że Złośnico osobowość jest niespójna:) I tylko o to
          mi chodziło:), a tak po za tym to masz rację i na górze i na marginesie.
          • rzeznia_nr_5 Re: a mi się wydaje 08.04.04, 21:26
            undyna napisała:

> Ale wtedy istnieje obawa, że Złośnico osobowość jest niespójna:)

Niespójny to jest Twój styl wypowiedzi.
      • rzeznia_nr_5 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 08.04.04, 21:25
        undyna napisała:

> Jak zarabiasz na internet; kradniesz samochody, czy piszesz sado-maso
        > pornograficzne opowiadania? Pytam z czystej ciekawości. Zdradź mi też proszę,
        > czy jesteś szczęśliwym posiadaczem fryzury "krótko z przodu długo z tyłu",
        > złotego łańcucha i bransolety, oraz sygnetu, spodni z lampasami i białych
        > adidasów, ew. mokasynów. Interesuje mnie w jakim stopniu Twoja osobowość jest
        > spójna, a i jeszcze jedno, czy Twoja partnerka musi czasem wchodzić do
        Twojego
        > podrasowanego auta (marka nieistotna) przez bagażnik? Pozdrawiam.

Masz tak strasznie uproszczone by nie powiedzieć prostackie spojrzenie na świat
        że aż żal bierze.A jak cie tak ciekawi to jestem przedsiębiorcą,najczęściej
        chodzę w garniturze choć nie mówię że za tym przepadam.Dres też ale tylko do
        klubu.
    • gero1 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 08.04.04, 13:31
      rzeznia_nr_5 napisał:

> Bo ja tak np.odmawiam jej seksu,nie rozmawiam z nią,nie daje jej
      > kasy,krytykuje i wyśmiewam ją w obecności innych,około raz na pół
      > roku stłukę ją smyczą,z resztą właśnie niedawno dostała.To wszystko
      > oczywiście jak sobie zasłuży.A Wasi partnerzy jak doprowadzają Was
      > do porządku?

Wolałbym sobie rękę uciąc...
      • rzeznia_nr_5 Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 08.04.04, 21:27
        gero1 napisał:
        >
        > Wolałbym sobie rękę uciąc...

A kutasa sobie utnij,nie będziesz miał problemów z babami.
    • Gość: marta uparta Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz IP: 217.153.168.* 08.04.04, 14:06
      Mój mąż stosuje presję psychczną polegajaca na nieodzywaniu się. Czasem ciągnie
      się to tygodniami. Parę lat temu strasznie cierpiałam z tego powodu, tak, ze
      wcześniej czy później popadałam w głębokie poczucie i winy i musiałam długo
      przepraszać, niezależnie od tego po czyjej stronie leżała wina. Odkąd
      skończyłam 30 lat zmądrzałam i teraz sytuacja zmieniła się. Każde takie
      milczenie obecnie meżowi wychodzi bokiem, bo kiedy jest na mnie obrażony
      pozwalam sobie na totalny luz we wszystkich sprawach. Np. kupuję buty za 400 zł
      (sandałki z 3 paseczków!), wracam wyraźnie wstawiona o 4 rano albo zabieram
      dziecko i wyjeżdżam bez słowa na 2 - 3 dni. Zaniedbuję wyraźnie obowiązki
      domowe co skutkuje pustą lodówką i brudem we wszystkich kątach. Od trzech lat
      to mąż przychodzi skruszały i przeprasza. Przemoc fizyczną zastosował tylko
      raz, ale jak pizgnęłam go kubkiem fajansowym w nos, to sie chłopina opamiętał.
      Ostatnio całkiem nam się spokojnie i miło zyje,okresy milczenia zdarzają się
      sporadycznie, niedługo będziemy świętować 10 rocznicę ślubiu i w ogóle
      strasznie się kochamy.
      A to jak radzic sobie z fochami męża nauczyła mnie teściowa, której tutaj za te
      cenne nauki publicznie dziękuję.

Tyle w odpowiedzi na zapytanie rzeźni nr 5. Zauważ, że całkowicie pominęłam
      fakt, że jesteś męską, seksistowską świnią:)
      • ewa9876 Brawo Marta! 08.04.04, 14:59
        Dobrze Marta. Chlopami nalezy pomiatac, wtedy chodza jak pieski. Moj pierwszy
        byl kochany, wystarczylo pirzgnac drzwiami, zeby prezentami obsypywal. Drugi
        baran zakochany po uszy, a zazdrosny! oni wszyscy sa tacy. Wystarczy raz pojsc
        na impreze bez niego i juz szalal!. Jak mnie wkurzyl szlam na noc do kolezanki.
        Po 2-3 dniach byly bukiety kwiatow. Przestalam pracowac, bo mi sie nie chcialo.
        W koncu fitness, solarium, trzeba sie wyspac po imprezach. Czy wiecie ze
        opowiadal znajomym ze mowi mi co mam robic!? Mi! Kobiecie! Znacie jakas
        taka!?!?!?
        Facet zwykle szaleje jak mu zona rogi doprawia. Maja taka sama intuicje jak my
        kobiety, ale sie do tego nie przyznaja, no nie Rzeznia?
        Ale im mniej jej pozwala tym wieksze rogi:)))))))))))
        Moj trzeci ma kapuste, mamy ekstra mieszkanko. Chyba go kocham, ale jak mi nie
        pozwoli wychodzic, to zrobie mu taka rzeznie...:)))))
        • Gość: marta uparta Re: Brawo Marta! IP: 217.153.168.* 08.04.04, 16:25
          Szczerze mówiąc nie lubię pomiatać moim mężem. Ale ciesze się że przekonał się,
          że musi liczyc się i z moimi uczuciami. Popełniłam błąd na początku małżeństwa
          polegajacy na tym, ze zgodziłam sie na tradycyjny podział ról - męzczyzna
          gdzieś daleko na balangach, a kobieca rzecz wiernie czekać. Obiadek na stół jak
          meżus wraca z pracy itp. Przymykałam oko na niejeden eksces z jego strony, sama
          w zasadzie zapomniałam o tym, ze i mnie się jakas zabawa w zyciu nalezy.
          Natomiast mnie wytykany był każdy błąd i zaniedbanie. Rodziło to kłótnię, a ta
          znowu długie milczenie i całkowity bojot mojej osoby w domu. Chyba tylko moja
          cierpliwość sprawiła, że te pierwsze lata przetrwaliśmy. Gdy po raz pierwszy
          spakowałam torbę i wyjechałam z dzieckiem na kilka dni nad morze, po moim
          powrocie sytuacja diametralnie się zmieniła. Były kwiaty i romantyczna
          kolacja:) I od czasu do czasu przypominam meżowi o tym, do czego jestem zdolna:)
          • Gość: Janek Re: Brawo Marta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 19:57
            To dobrze, że wyjaśniłaś, bo juz myślałem, że są tylko dwie skrajności. Ale jest
            też jakiś środek. To naprawdę dobrze.
            • Gość: frolik Re: Brawo Marta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 15:39
              Biedny te Twój facet Marto.
              • Gość: marta uparta wcale nie IP: 217.153.168.* 19.04.04, 17:11
                ponieważ jestem b. dobrą panią domu, dbam o dziecko, świetnie gotuję,
                mieszkanie jest zawsze wysprzatane,a skarpetki zwinięte w kulki, zawsze
                przykrywam męża kocykiem jak ucina sobie popołudniową drzemkę, kupuję mu piwo
                we wtorki (Liga Mistrzów), nie jestem rozrzutna, nie kłócę się i nie spiskuję z
                moją mamą przeciwko niemu. I jeszcze jestem do tego pomysłową kochanką, której
                nigdy nie boli głowa. A moje odbicia są tylko odpowiedzią na stosowany (teraz
                naprawdę sporadycznie) terror:) Najważniejsze ze zadziałało
    • gaz.gaz.gaz.na.ulicach To chyba jakas upiorna prowokacja, ale... 20.04.04, 21:59

... na wszelki wypadek zacytuje fragment Regulaminu:

Regulamin Forum Gazeta.pl

1.
      Agora SA udostępnia swoim użytkownikom możliwość bezpłatnego uczestniczenia w
      Forum Gazeta.pl w celu wymiany informacji, komentarzy i opinii na różne tematy.
      (...)
      4.
      Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
      treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej,
      etnicznej, czy też propagujących przemoc.

5.
      Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
      treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i
      naruszających zasady Netykiety.

(...)
      Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i
      6 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Forum
      Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia
      pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Agora S.A. może również przekazać pozostające w jej
      posiadaniu dane osób publikujących na stronach Forum, sądowi, prokuraturze,
      policji i innym uprawnionym organom państwa na potrzeby prowadzonych przez nie
      postępowań.
      • rzeznia_nr_5 Re: To chyba jakas upiorna prowokacja, ale... 21.04.04, 15:51
        gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała:

>
        > ... na wszelki wypadek zacytuje fragment Regulaminu:
        >
        > Regulamin Forum Gazeta.pl
        >
        > 1.
        > Agora SA udostępnia swoim użytkownikom możliwość bezpłatnego uczestniczenia w
        > Forum Gazeta.pl w celu wymiany informacji, komentarzy i opinii na różne
        tematy.
        > (...)
        > 4.
        > Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
        > treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej,
        > etnicznej, czy też propagujących przemoc.
        >
        > 5.
        > Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
        > treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i
        > naruszających zasady Netykiety.
        >
        > (...)
        > Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5
        i
        >
        > 6 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w
        Forum
        > Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia
        > pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Agora S.A. może również przekazać pozostające w jej
        > posiadaniu dane osób publikujących na stronach Forum, sądowi, prokuraturze,
        > policji i innym uprawnionym organom państwa na potrzeby prowadzonych przez
        nie
        > postępowań.
        >
        >

Oj Gaz,coś czuje że chciałabyś dostać smyczą w dupala,przyznaj się.
        • dziwaq Re: To chyba jakas upiorna prowokacja, ale... 21.04.04, 23:44
          gaz.gaz zapisuje sie tez na innych forach jako ewenement. Jej wpisy sa
          absurdalne do kwadratu.
    • maniia Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 21.04.04, 00:58
      jak moj facet sie zle zachowa mowie mu: byles niegrzeczny chloopczyk i
      dostanies lanie. PO czym ja kaze mu przyniesc krzeslo,pas i polozyc sie i
      sciagnac majty. Dostaje porzadne razy. I za to mi dziekuje. Wychowuje go jak
      trza. Tak trzeba z chlopami.
      • ulegla Re: Jakie kary stosują wobec Was mężowie,partnerz 21.04.04, 07:22
        Mania - ja wole byc karana, nigdy na odwrot.Mezczyzna jest moim bosem i
        przypomina mi o tym karami bym nie zapomniala. Ja lubie byc ukarana miedzy
        innymi przez lanie na gola pu. Reka lub pasem. Mezczyzna w ten sposob mnie
        wychowuje. Jak cos zbroje albo jestem nieposluszna to mi przypomina gdzie jest
        moje miejsce. Jestem mu wdzieczna, ze dzieki niemu staje sie lepszym
        czlowiekiem. Zawsze caluje jego reke, ktora mi wymierzyla kare.
        • ulegla co sie czepiacie rzeznia-5??? 21.04.04, 23:53
          Nie pomysleliscie ze zonie takie traktownie moze odpowiadac.
          Spojrzcie na wpis mobypussy: ona by chciala takiego meza.
          NIe sadzcie po sobie - ludzie sa rozni.Troche tolerancji by sie przydalo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka