gr.een 06.11.10, 23:29 zjadłam wszystkie kawałki ciasta. zajadam. perspektywę rozpoczęcia wszystkiego od nowa. w innym zawodzie, w innej firmie, w innym mieście oglądam się za siebie w nadziei, że ktoś zawoła ale tylko deszcz o szyby tłucze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: ciasto 06.11.10, 23:38 gr.een napisał: > oglądam się za siebie w nadziei, że ktoś zawoła > ale tylko deszcz o szyby tłucze ja mogę zawołać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: ciasto 06.11.10, 23:43 dzięki , od razu mi lepiej , a ciasta nie ma :) adresat był inny :) niestety ktoś inny odpowiedział :) wyślę wątek do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: ciasto 06.11.10, 23:52 gr.een napisał: > dzięki , od razu mi lepiej , a ciasta nie ma :) > adresat był inny :) ja też ciasta nie mam, ale mam dużo marchewek, mogę się podzielić :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewi80 Re: ciasto 06.11.10, 23:51 > nie oglądaj się za siebie ;) Słusznie. Czasem lepiej zacząć od zera niż łatać stare dziury... Uważaj na kalorie ;) Odpowiedz Link Zgłoś