maitresse.d.un.francais 23.01.11, 18:36 niezadowolonych ze swego wyglądu: mata i już więcej nie marudźta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiira_korpi Re: specjalnie dla forumowiczek 23.01.11, 19:01 Ja tam jestem całkiem zadowolona ze swojego wyglądu. Ale jakby mnie było trochę mniej, to bym była bardziej zadowolona. A tak w ogóle, od kiedy zobaczyłam Natalie Portman w Czarnym Łabędziu to mam mega doła, bo wyszło mi, że aby tak wyglądać jak ona, to musiałabym schudnąć już z 15 kilo. No, ale ona to była dosłownie przezroczysta;/ Ale poziomu Garfielda osiągnąć nie zamierzam:P Odpowiedz Link Zgłoś
say.you.will Re: specjalnie dla forumowiczek 23.01.11, 19:09 Ja odwrotnie - byłabym bardziej zadowolona, gdyby było mnie trochę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Ona była tam brzydka! Aseksualna, szara. 23.01.11, 19:10 Kira nie rób tego. :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Ona była tam brzydka! Aseksualna, szara. 23.01.11, 19:14 Nie noooo, taka zła znowu nie była. Mogłabym ewentualnie ją przelecieć;). Ale czytałam wywiad z Natalie, i powiedziała, że ta dieta, którą musiała trzymać przez wiele miesięcy przygotowań i kręcenia filmu, była chyba najgorszą rzeczą, którą od niej wymagano. Zresztą widziałam ostatnie zdjęcia - bardzo szybko wróciła do normalnej sylwetki. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Ona była tam brzydka! Aseksualna, szara. 23.01.11, 19:18 Była brzydka. ja jej w pierwszej chwili nie poznałam. Ważąc w normie jest bardzo ładna, ale w tym filmie była taka hmmm trupia. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: specjalnie dla forumowiczek 23.01.11, 19:08 Eeee daj spokój. bo mi przypomniały kurna… Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: specjalnie dla forumowiczek 23.01.11, 19:30 Ja tam bym tylko chciala se zmarszczki usunac. Reszta moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: specjalnie dla forumowiczek 23.01.11, 21:11 Ogolnie od kilku lat nawet nie zastanawialam sie nad wlasna atrakcyjnoscia. Ostatnio zaczela mi sie jakas dziwna faza i stwierdzilam, ze ku.rwa brzydal jestem. Cialo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: specjalnie dla forumowiczek 23.01.11, 21:21 U mnie to włosy co najwyżej są niezadowolone tym co im robię :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: specjalnie dla forumowiczek 23.01.11, 21:27 jestem zadowolona nie mam worków pod oczami, kurzych łapek, siwych włosów - to mi wystarczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: specjalnie dla forumowiczek 23.01.11, 22:06 Nie mam w domu lustra :D Za to w windzie mam, ale tam już jestem dopracowana hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: specjalnie dla forumowiczek 24.01.11, 12:17 To jak się dopracowujesz jak lustra nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: specjalnie dla forumowiczek 24.01.11, 13:03 To się nazywa sztuka :D Przecież kilku malarzy było niewidomych, a dzieła stworzyli pierwsza klasa ;) Skłamałam, mam jedno lustro, kabinę lustrzaną, ale tam to zawsze jestem idealna, tak jak w odbiciu okna :D Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: specjalnie dla forumowiczek 24.01.11, 13:15 Ja jak się budzę daję buzi w lusterko :) Odpowiedz Link Zgłoś