Dodaj do ulubionych

czy warto?

23.01.11, 19:20
czy warto szukać kobiety ? a jeśli tak to jak to zrobić? facet przed 50 z 4,5 letnim maluchem, którego mam 3 x w tygodniu. mało tego, zacząłem już się bać kobiet, bo bardzo źle znoszę rozstania. to jeszcze nic! jestem bardzo wybredny. mało z którą kobietą potrafię iść do łóżka. ona musiała by być sporo mlodsza, na pewno drobnej budowy kości, ale chociaż wzrost obojętny. po dwóch latach samotności bardzo zamknąłem się w sobie, tak skorupka ochronna. boję się nawet dotkąć kobiety. musiala by wytrzymać mój sarkastyczny humor, brak żądzy pieniądza(ale nie jestem biedny)wytrzymać moje wymądrzanie się i uwierzyć we mnie. umieć dać mi dużo ciepłą i umieć je także otrzymać. na pewno musi lubić seks i mieć otwarty umysł. nawiedzone katoliczki wykluczone. tak po prawdzie już przestałem szukać, zaakceptowałem, że będę już sam, ale organizm nie potrafi tego wytrzymać. czasem w nocy skowyczę z braku kobiety
Obserwuj wątek
    • kasi-a789 Re: czy warto? 23.01.11, 19:23
      piszesz o tym czego Ty pragniesz, czego oczekujesz od kobiety..pomyśl co Ty mógłbyś jej dać.. będzie łatwiej
      • taki_sobie_ludzik mógłbym 23.01.11, 19:26
        dać dom, opiekę, pomoc w realizacji siebie
        • adela38 Re: mógłbym 02.02.11, 06:11
          Dac dom, opieke ? Czy myslisz, ze dorosla kobieta to bezdomna oczekujaca opieki ? Poza tym do opieki masz juz malucha...Dorosla kobieta tez raczej nie potrzebuje pomocy w samorealizacji.
          Moze natomiast chciec sie samorealizowac w malzenstwie i macierzynstwie. Szczegolnie jesli jest sporo mlodsza. I tutaj masz problem.Jestes bardzo obciazony opieka nad dzieckiem i owa nowa kobieta musialaby to obciazenie podzielic. Twoj wpis to szereg oczekiwan w stosunku do niej i wymaganie by zaakceptowala ciebie takiego jakim jestes. Tylko co ty bys jej zaoferowal by wynagrodzic twoje braki i obciazenia? Dlaczego mloda kobieta mialaby wybrac duzo starszego faceta z obciazeniami jak moze wziac rowiesnika bez nich? Zwiazek ze starszym facetem to takze samotna starosc i czasem obciazenie starym i chorym partnerem w srednim wieku, albo sytuacja gdy on jest na emeryturze, a ona w pelni zycia zawodowego.
          Co do ciala - obserwuje, ze wiekszosc panow w srednim wieku nie widzi defektow swojego starzejacego sie ciala, ale niestety panie je widza. I o ile prawda jest , ze czesc kobiet jest otyla i niezadbana, to te ktore sa zadbane o niebo lepiej wygladaja niz panowie w podobnym wieku.
          Radzilabym spojrzec troche krytyczniej wobec swojej osoby, wyciagnac wnioski z przeszlosci ( bo wnioskuje, ze conajmniej jedna rodzine rozwaliles do spolki z poprzednia partnerka) a potem zastanowic sie czego naprawde chcesz.
          Z twojego obecnego opisu wnioskuje, ze wiekszosc twoich potrzeb zaspokoi panienka z agencji towarzyskiej...
    • alpepe Re: czy warto? 23.01.11, 19:24
      nie warto, spadaj trollu.
    • izabellaz1 Re: czy warto? 23.01.11, 19:25
      taki_sobie_ludzik napisał:

> . czasem w nocy skowyczę z braku kobiety

Tylko dziecka nie obudź.
      • alpepe Re: czy warto? 23.01.11, 19:28
        cóż za empatia, a panu się marzy młoda szczupła wiotka dup.a.
        • taki_sobie_ludzik Re: czy warto? 23.01.11, 19:29
          alpepe, jestem zaskoczony Twą wrażliwością. Pozdrowienia, ale przypadkiem nie pisz do mnie
          • alpepe Re: czy warto? 23.01.11, 19:46
            Ależ z przyjemnością powiem, co sobie o tobie myślę. Pewnie i tak nie jest to nic gorszego niż to, co myśli twoja była.
        • kasi-a789 Re: czy warto? 23.01.11, 19:30
          myslicie że facetowi z dzieckiem trudniej znaleźć kobietę na stałe?
          • akle2 Re: czy warto? 23.01.11, 19:36
            Panu z dzieckiem trudniej znaleźć kobietę, która nie będzie chciała dziecka (on swoje ma i to mu wystarczy). To tak gwoli moich obserwacji.
        • izabellaz1 Re: czy warto? 23.01.11, 19:42
          alpepe napisała:

> cóż za empatia, a panu się marzy młoda szczupła wiotka dup.a.

No jak wiotka jak ma być słusznej budowy?
    • margie Re: czy warto? 23.01.11, 19:32
      jak czytam takie posty to mi sie drobne w kieszeni nie zgadzaja. A moze by tak poszukac kobiety w swoim , lub zblizonym wieku? Wieksze prawdopodobienstrwo ze sie znajdzie to, czego sie szuka...
      Duzo mlodsza partnerka NA PEWNO nie spelni twoich wymagan.....
      • rosa_de_vratislavia Re: czy warto? 24.01.11, 20:20
        margie napisała:

> Duzo mlodsza partnerka NA PEWNO nie spelni twoich wymagan...

Żadna nie spełni. A dojrzała na pewno nie będzie tak głupia, by choć spojrzeć na ludzika (co za infantylny nick..brrr).
        • taki_sobie_ludzik różyczko 24.01.11, 20:34
          a czy lepiej by było jakbym oszukiwał? Tak, mam wymagania, pewnie niektóre mógłbym opóścić. To nie chodzi o to, bym zadowolił się tą która się trafi. Tak, to wolę być sam i cichótko powyć sobie w nocy. U mnie wiele musi zagrać, na pewno magia też. Dzięki temu wszystkie moje byłe nawet te na bardzo krótko, jak przestają grać emocje, są moimi kumpelami
    • akle2 Re: czy warto? 23.01.11, 19:34
      Jak będzie sporo młodsza, to będzie chciała mieć dziecko (swoje, z Tobą). Być może też ślub kościelny. Dasz radę to pogodzić? Nie lepiej więc mieć kobiety w swoim wieku :P, wtedy te "problemy" by odpadły.
      • taki_sobie_ludzik Re: czy warto? 23.01.11, 19:40
        ja nawet nie umiem rozmawiać ze swymi rówieśnicami!! nie taki mam charakter
        • akle2 Re: czy warto? 23.01.11, 19:50
          Czyli wyjesz z braku kobiety do... rozmowy? :D
          • taki_sobie_ludzik Re: czy warto? 23.01.11, 20:05
            do rozmowy też
            • mahadeva Re: czy warto? 24.01.11, 16:22
              najlepsze rozwiazanie - znajdz sobie kobiete :)
        • margie Re: czy warto? 23.01.11, 20:27
          ja nawet nie umiem rozmawiać ze swymi rówieśnicami!! nie taki mam charakter
          Jaki?
          • taki_sobie_ludzik trudna odpowiedz 23.01.11, 20:54
            jaki charakter?
            nonkonformistyczny
            nie muszę mieć zarezerwowanego hotelu w wakacje, a mam namiot w bagażniku i ustalam tylko kierunek podróży nie panstwo gdzie jadę
            nie oglądam meczy, ani seriali, oszukałbym, lubie hausa
            nosze jeansy do marynarki, bez krawata, latem noszę sandały nawet ze skarpetami i chodze w krótkich spodniach!!!!
            nie potrzebuję by mi gotowano i nie oczekuję tego
            odbieram kobiecie prawo do stwierdzenia"zrobiłam pranie" bo pralkę umiem włączyć i nie zabarwić wszystkiego na jeden kolor
            ciągle się uczę
            wstaję jak widzę swą kobietę w drzwiach domu, mało tego otwieram drzwi w aucie
            lubie kobietę bez makijażu i w t-shortcie
            lubie u kobiet "swobodne" włosy
            lubię małę piersi
            zamiast schabowego wolę krewetki
            gotuję 3 potrawy na raz, zamrażami i przez to mam urozmaicone jedzenie a trace mało czasu
            podpuszczam młodych wiekiem kierowców i cieszę się jak dziecko, że byłem lepszy
            jestem lekko głupi

• akle2 Re: trudna odpowiedz 23.01.11, 21:07
              Same zalety.
              Ale jednak młode CIAŁO musi być.
            • nieibieskooka_blondynka Re: trudna odpowiedz 24.01.11, 16:28
              Teraz, to tylko czekać... zaraz będą się zgłaszać setki chętnych, powodzenia...
            • grave_digger Re: trudna odpowiedz 24.01.11, 20:06
              Cytataki charakter?
              nonkonformistyczny
              nie muszę mieć zarezerwowanego hotelu w wakacje, a mam namiot w bagażniku i ustalam tylko kierunek podróży nie panstwo gdzie jadę
              nie oglądam meczy, ani seriali, oszukałbym, lubie hausa
              nosze jeansy do marynarki, bez krawata, latem noszę sandały nawet ze skarpetami i chodze w krótkich spodniach!!!!
              nie potrzebuję by mi gotowano i nie oczekuję tego
              odbieram kobiecie prawo do stwierdzenia"zrobiłam pranie" bo pralkę umiem włączyć i nie zabarwić wszystkiego na jeden kolor
              ciągle się uczę
              wstaję jak widzę swą kobietę w drzwiach domu, mało tego otwieram drzwi w aucie
              lubie kobietę bez makijażu i w t-shortcie
              lubie u kobiet "swobodne" włosy
              lubię małę piersi
              zamiast schabowego wolę krewetki
              gotuję 3 potrawy na raz, zamrażami i przez to mam urozmaicone jedzenie a trace mało czasu
              podpuszczam młodych wiekiem kierowców i cieszę się jak dziecko, że byłem lepszy
              jestem lekko głupi

skąd jesteś? mnie to odpowiada :D
              • taki_sobie_ludzik Re: trudna odpowiedz 24.01.11, 20:17
                Jestem łodzianinem i coś wyjaśnie, nie jeżdżę 4,5 letnim maluchem, tylko mam pod opieką takiego syna.
                • taki_sobie_ludzik dzięki Opie 24.01.11, 20:19
                  wątpiłem już, że zmądrzejesz, ale przywróciłeś/aś mój post. To naprawdę byłaniewyrozumiała banda dzieciaków, któzy zrobili wiele by mnie wywalić z forum. Prosta technika zmawiamy się i na raz klikamy kosz, a ty nie myśląc działasz jak automat
                • grave_digger Re: trudna odpowiedz 24.01.11, 21:12
                  CytatJestem łodzianinem
                  o cholera. za daleko.

a coś ty tak późno się o to dziecko postarał :>
                  • grassant Re: trudna odpowiedz 24.01.11, 22:33
                    grave_digger napisała:

> o cholera. za daleko.
                    >
                    podróży nie lubisz?

> a coś ty tak późno się o to dziecko postarał :>

to nie on "się postarał"
              • shayah Re: trudna odpowiedz 24.01.11, 23:08
                mnie też :)
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: czy warto? 23.01.11, 19:46
      Tylko tyle wymagań? Eee, to mało wybredny jesteś. Ja bym jeszcze parę dodatkowych warunków i utrudnień stworzył. Od razu twoje ego lepiej sie poczuje.
    • rzeka.chaosu Re: czy warto? 23.01.11, 20:07
      czasem w nocy skowyczę z braku kobiety

Może tobie trzeba seksu, a nie żony/stałej partnerki. Do seksu zawsze znajdziesz. Szukaj.
      • taki_sobie_ludzik Re: czy warto? 23.01.11, 20:14
        czasem można i od tego zacząć
        • grassant Re: czy warto? 24.01.11, 22:34

> czasem można i od tego zacząć

a jak u Ciebie z uzębieniem?
          • taki_sobie_ludzik Re: czy warto? 24.01.11, 22:39
            zdziwił byś sie 32 zdrowe i prawdziwe zęby, chciałbyś zaświadzczenie, czy moje oświadczenie Ci wystarczy?
    • qw994 Re: czy warto? 23.01.11, 20:50
      Chyba powinieneś dostosować wymagania do rzeczywistości.
    • zawszekacperek Re: czy warto? 23.01.11, 21:07
      Gościu, co ty pie...sz? Jaki 4,5 letni maluch? Ostatni maluch zjechał z taśmy 22 czerwca 2000 roku. To, że masz go do dyspozycji 3 razy w tygodniu też dobrze nie wróży.

Kacperek
      • taki_sobie_ludzik Re: czy warto? 23.01.11, 21:29
        akle, tak, bo inaczej nie składa sie w całość
      • marina.sy Re: czy warto? 23.01.11, 21:38
        > Gościu, co ty pie...sz? Jaki 4,5 letni maluch?

Padłam! :D :D :D
        • taki_sobie_ludzik kacperku 23.01.11, 21:50
          podziwiam twą wiedzę i inteligencję, ale umówmy się, ten jeden był jakby "hand made"
          • maitresse.d.un.francais Re: kacperku 23.01.11, 22:00

> podziwiam twą wiedzę i inteligencję, ale umówmy się, ten jeden był jakby "hand
            > made"

szrocik?
          • marina.sy Re: kacperku 23.01.11, 22:06
            > podziwiam twą wiedzę i inteligencję, ale umówmy się, ten jeden był jakby "hand
            > made"

Hand? Chyba nie...
            Ej Ludzik, ale jak wrzucisz ten namiot do bagażnika, to chyba już nawet śpiwory się nie zmieszczą? ;)
          • zawszekacperek Re: kacperku 23.01.11, 22:25
            Wspułczóję. Na ręcznym brachu długo nie pociągniesz. Urwie się.

Kacperek

> made"
          • Gość: hehe Re: kacperku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 10:04
            z 4,5 letnim (cm) maluchem używanym 3 razy w tygodniu?? to raczej kobiety nie znajdziesz... pozostaje ci tylko jazda na ręcznym albo zakupienie gumowej lali takiej do dmuchania, chociaż i tak czarno to widzę... skoro masz taką chcicę na kobietę, że aż wyjesz po nocach, to żadna, nawet robiona z najgrubszej gumy nie wytrzyma, a po co ci dziurawa lala?? proponuję zaopatrzenie się w jakiś dobry klej i zastaw łatek, no chyba że masz w pobliżu zaufanego wulkanizatora...
          • six_a Re: kacperku 24.01.11, 23:05
            odkąd to dzieci są hand made?
            chocia jak z próbówki, to od biedy można tak nazwać.
        • zawszekacperek Re: czy warto? 23.01.11, 21:53
          Marina, dawaj szybko swój adres.
          Przybędę, podniosę (uniosę)
          jak ramionami... głosem.

Kacperek

marina.sy napisała:

> > Gościu, co ty pie...sz? Jaki 4,5 letni maluch?
          >
          > Padłam! :D :D :D
          • marina.sy Re: czy warto? 23.01.11, 22:02
            dzięki, ale zanim się zreflektowałeś sama powstałam z kolan ;)
            • zawszekacperek Re: czy warto? 23.01.11, 22:22
              O dzięki Ci Boże.
              Marina nie jest już Upadłym Aniołem.
              Uffff!

Kacperek
      • six_a Re: czy warto? 24.01.11, 23:01
        hahahaha:) kręcony rocznik miał.
        no też myślałam, że samochód.
    • pompeja Re: czy warto? 24.01.11, 15:51
      Tak szukasz kobiety? :>
      • ritsuko Re: czy warto? 24.01.11, 21:15
        Kolejny mały detektyw ;P
        • pompeja Re: czy warto? 26.01.11, 15:38
          Ja to przypadkiem znalazłam :D
    • princess_yo_yo Re: czy warto? 24.01.11, 15:53
      szukac zawsze warto podobno...
    • mahadeva Re: czy warto? 24.01.11, 16:16
      musialaby tez wytrzymac brak rozumu :]
      musisz wybrac - czy wolisz skowyczec, czy postarac sie i poszukac kobiety. moze trzeba tez bedzie dostosowac wymagania. ot cala filozofia
      • rosa_de_vratislavia Re: czy warto? 24.01.11, 20:01
        mahadeva napisała:

> moze
        > trzeba tez bedzie dostosowac wymagania. ot cala filozofia

No wiesz...wymgania zostawiamy wysokie jak Mt. Everest (młoda, drobniutka, szczuplutka, dostosowująca się do wszystkich dziwactw, chętna do seksu) ale uparcie nosimy skarpety do sandałów, manifestujemy "nonkonformizm" jeżdżąc maluchem, nazywamy się infantylnie "ludzikiem". Bo to jest nasze prawdziwe "ja" i każda z tych wiotkich modelek, na które lecimy ma to akceptować.
        A potem płacz na forum,że nie mamy kobiety, bo wszystkie to wredne s.czki, lecące na dobry wygląd, szarmancję i kasę.
        • lonely.stoner Re: czy warto? 24.01.11, 20:54
          stary, zdesperowany dziad. Zauwazylam ze im facet starszy i bardziej zdesperowany tym bardziej ma zupelenie nierealne oczekiwania, ktorych w rzeczywistosci zadna kobieta spelnic nie moze, nawet jakby sie znalazla jakas mloda 20letnia piekna laska ktora by na niego leciala to i tak by znalazl jakis feler. Jest taki stereotyp starej panny ktora dziwaczeje wraz z wiekiem i otacza sie kotami, marzac przy tym ze pojawi sie jakis kosiaze na bialym rumaku i wreszcie ja rozdziwiczy przy czym w tym samym czasie odpycha potencjalnych kandydatow bo zaden nie jest ksieciem. Hehe, no tu mamy przyklad takiego czegos tylko w wersji meskiej.
          • alpepe Re: czy warto? 24.01.11, 20:58
            toć coś w tym stylu już napisałam, to mnie wycięto :)
            • taki_sobie_ludzik alpepe 24.01.11, 21:04
              mało Ci było? wróć do swoich mopów
            • lonely.stoner Re: czy warto? 24.01.11, 21:08
              alpepe napisała:

> toć coś w tym stylu już napisałam, to mnie wycięto :)

heh, niewykluczone ze i mnie wytna, ale poki co jasne swiatlo prawdy byc moze rozswietli te mroki hehe.
              • taki_sobie_ludzik lonely 24.01.11, 21:15
                żyj i da żyć innym, Nie wtrącaj się tam, gdzie nie jesteś potrzebna. Mało tego nie masz nic do powiedzenia. Pamietaj, Twoje IP można ustalić
                • lonely.stoner Re: lonely 24.01.11, 21:28

> żyj i da żyć innym, Nie wtrącaj się tam, gdzie nie jesteś potrzebna. Mało tego
                  > nie masz nic do powiedzenia. Pamietaj, Twoje IP można ustalić

no mozna mozna no i co z tego??
                  poza tym to pamietaj ze forum jest publiczne i jak piszesz rzecyz ktore moga cie publicznie osmieszyc to szykuj sie na pulbiczny pregierz i osmieszenie.
                  • taki_sobie_ludzik Re: lonely 24.01.11, 21:37
                    a ja liczyłem na przyjaźń i pomoc. To Ty lonely nic z tego nie zrozumiałaś. Pewnie, jestem w jakiejś części osobą publiczną. Gdzie mam szukać kobiety? Coś tam robię, mało tego jestem radnym i co mam przyczepić sobie plakietkę "szukam kobiety" Lonely, zrozum, tu są różni ludzie. Nie staraj się niszczyć starszych od siebie. Mało tego, nie masz szans. Jak sie zawezmę , to Cię zawsze odnajdę.
                    • organza26 Re: lonely 25.01.11, 00:55
                      > a ja liczyłem na przyjaźń i pomoc.
                      to ja też powinnam napisać np na forum 'mężczyzna', że mam lat 50+, dziecko, jestem dziwna i szukam młodego, przystojnego faceta z kaloryferem na brzuchu. Na pewno sypano by mi kwiatki pod nogi, nie mówiąc o kolejce chętnych kandydatów, spełniających oczywiście wszystkie moje wymagania.

Nie staraj się niszczyć starszych od
                      > siebie. Mało tego, nie masz szans. Jak sie zawezmę , to Cię zawsze odnajdę.

Ciebie też można znaleźć, no worries.

Jesteś po prostu śmieszny człowieku, sam się ośmieszasz i masz jeszcze do innych pretensje.
                      • coelka Re: lonely 25.01.11, 01:00
                        organza26 napisała:

> > a ja liczyłem na przyjaźń i pomoc.
                        > to ja też powinnam napisać np na forum 'mężczyzna', że mam lat 50+, dziecko, je
                        > stem dziwna i szukam młodego, przystojnego faceta z kaloryferem na brzuchu. Na
                        > pewno sypano by mi kwiatki pod nogi, nie mówiąc o kolejce chętnych kandydatów,
                        > spełniających oczywiście wszystkie moje wymagania.
                        >
                        > Nie staraj się niszczyć starszych od
                        > > siebie. Mało tego, nie masz szans. Jak sie zawezmę , to Cię zawsze odnajd
                        > ę.
                        >
                        > Ciebie też można znaleźć, no worries.
                        >
                        > Jesteś po prostu śmieszny człowieku, sam się ośmieszasz i masz jeszcze do innyc
                        > h pretensje.
                        Dobrze mu napisałas to ja juz sobie daruje.
              • taki_sobie_ludzik Re: czy warto? 24.01.11, 21:25
                lonely, ja nie pozbawiam Cie prawa do wypowiedzi, ale szanuj innych
    • lonely.stoner Re: czy warto? 24.01.11, 21:11
      a jeszcze zapomnialam dodac ze zgorzknialy, egoistyczny i niezdolny do empatii. Tak dlugo sie siedzi w tej wlasnej skorupie ze juz zupelnie sie stracilo resztki kontaktu z rzeczywistoscia.
      • alpepe Re: czy warto? 24.01.11, 21:18
        i skąpy, nie stać go na młodą kobietę, więc sępi na litość na tym forum.
        • lonely.stoner Re: czy warto? 24.01.11, 21:30
          no i straszy ze moje IP namierzy, pewnie przyleci mi dac po nauczke hehehe.
          a widzialas jaki watek o nas zalozyl??? bedzie rozrubaaaa!!!
          • alpepe Re: czy warto? 24.01.11, 21:31
            a widziałaś, co tam wypisuje? Ma jakieś rozdwojenie jaźni chyba, bo mówi w Pluralis Maiestatis o sobie. Żałosna kreatura, faktycznie brak mu kobiety, ale która by go chciała?
    • malamelania maluch :))) 24.01.11, 21:31
      Alescie się przyczepili/ły do tego malucha, przecież to jasne, że nie chodzi o samochód:)))
      zresztą pisał już o tym :
      forum.gazeta.pl/forum/w,16,121079022,121079022,nie_wiecie_nawet_jak_jest_glupio_.html

A poza tym, to pewnie podpucha :)
      • lonely.stoner Re: maluch :))) 24.01.11, 21:33
        troll. daje watek do sakosowania.
        • taki_sobie_ludzik Re: maluch :))) 24.01.11, 22:10
          lonely, tego już próbowałaś, nie wyszło, ośmieszyłaś się sama
          • teletoobis Re: maluch :))) 24.01.11, 22:24
            Nie przejmuj sie przyjacielu, to nie wstyd miec 4,5 cm malucha. Musisz sie nauczyc z tym zyc
            • taki_sobie_ludzik biedny tubiś 24.01.11, 22:32
              w moim przypadku to nawet na śednice za mało, ale podobno to nie stanowi, aczkolwiek zastanawiała mnie zawsze ta radość i okrzyki " o bosze" jak średnice zobaczyły
              • teletoobis Re: biedny tubiś 26.01.11, 12:19
                tak? Zawsze mialy lupe przy sobie?
    • wacikowa Re: czy warto? 24.01.11, 22:34
      Wyjący 50 latak!!. Ło boże. Nie wiem czy jest coś gorszego!
      W skrócie mości panie to dupaście.
      Misiu biedny. Brrrr.
      Fakt -tylko młode,głupie i za kasę dogodzą Misiowi.
    • six_a Re: czy warto? 24.01.11, 22:36
      > z 4,5 letnim maluchem
      serio, 126p? przecież toto wyszło z produkcji z 10 lat temu, to jakim cudem 4,5 letni? 45-letni to rozumiem.
      • six_a Re: czy warto? 24.01.11, 23:00
        aaaa, dziecko? omatko. trzeba było napisać -rocznym, a nie -letnim.
    • zaklopotana87 Ludzik... 24.01.11, 22:43
      "swobodne" włosy, w sensie rozpuszczone, he?

Ale z tymi sandałami i skarpetami to dajesz do pieca :) Zmień to. To na prawdę nie jest sexi <- nie ważne kto próbował Ci to wmówić, kłamał :)
      • taki_sobie_ludzik zakłopotana 24.01.11, 22:47
        i taką pozostań. To nie Ciebie szukam. Niestety szukam tylko inteligentnych
        • zaklopotana87 Re: zakłopotana 24.01.11, 22:51
          Wybacz, ale założyłeś jakiś wątek o niszczeniu kogoś kto źle wypowiadał się na Twój temat, więc nie osądzaj i nie obrażaj mnie, dobrze? Stosuj się do zasad, które sam próbujesz ustalić.
          • ass-am Re: czy warto? 25.01.11, 10:39
            Przestańcie sie kłócić.
            Bo jedno co warto, to upić się warto ;)
            No, może nie z rana.
    • Gość: twoja była ex. Re: czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 11:26

> czy warto?
      www.youtube.com/watch?v=91_WRh6TnQs
      • mozambique Re: czy warto? 26.01.11, 11:56
        taaaaa - duzo młodsza czyli max 30-tka, mocno rozbudzoan seksulanie na pewno poleci na starego dziada z malym dzieciakiem plączaćym sie po domu co drugi dzien i alimentami na koncie

krzyzyzk na drogę kreślę...
    • mrsnice Re: czy warto? 26.01.11, 12:17
      już myślałam że pasuję. Ale niestety. Nie mam małych cycków.
    • marina.sy Dlaczego ten wątek krąży jak wolny elektron? 26.01.11, 14:00
      Ciekawe gdzie go rzucą za kilka godzin.
      • alpepe Re: Dlaczego ten wątek krąży jak wolny elektron? 26.01.11, 14:01
        nigdzie, idioci uznali, że on jest na temat. Oh, pardon, admini.
    • mason_i_cyklista Re: czy warto? 26.01.11, 15:18
      naoglądałeś się za dużo woodego allena

ble
    • reniatoja Re: czy warto? 02.02.11, 00:14
      > . czasem w nocy skowyczę z braku kobiety

To jakaś metafora jest, czy faktycznie wydzierasz się na głos po nocach? Masakra, nie chciałabym znac goscia, który skowyczy. I to nie dlatego, ze mu pociag przejechał po stopie, tylko z... matokobosko- z braku kobiety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka