Dodaj do ulubionych

Robicie sobie domowe spa?

12.02.11, 22:36
Lubicie sobie robić wieczory piękności czy przeznaczać extra czas na pięlegnację ciała , cery , paznokci , jak to wiele kobiet nazywa domowe spa ? Ja wprost nie cierpię , nudzi mnie to i zawsze z dużym zdziwieniem obseruje współlokatorki które potrafią godzinami zajmować się sobą. Uwazam sie za kobiete zadbaną i oczywiscie wykonuje te wszystkie konieczne czynnosci jak depilacja , regulacja brwi , czy malowanie paznokci ale robie to szybko bez celebracji , nie ma szans żebym cały wieczór siedziała i się pięlegnowała :-/
Obserwuj wątek
    • kombinerki.pinocheta Re: Robicie sobie domowe spa? 14.02.11, 20:58
      Nie robie.
      • happy_time Re: Robicie sobie domowe spa? 14.02.11, 21:04
        A paznokcie chociaż malujesz? ;)
    • vandikia Re: Robicie sobie domowe spa? 14.02.11, 21:02
      lubię i domowe i niedomowe - niedomowe nawet bardziej ale tam gdzie chodzę są zaporowe ceny, więc chodze rzadko i powoli zaczynam nie zgadzać się z tym, że pieniądze szczęścia nie dają

ostatnio zrobiłam mężowi SPA, bronił się ale uległ i później przyznał, że gorąca kąpiel w moich specyfikach + zgaszone światło + świece + kojąca moja muzyka = mega relaks
    • generation_p Re: Robicie sobie domowe spa? 14.02.11, 21:54
      Pewnie, zwłaszcza teraz, nie widzę nic złego w tym, że ktoś o siebie dba.
      • niefrasobliwa Re: Robicie sobie domowe spa? 14.02.11, 21:58
        Robię. Zadowolenie potem z efektów-bezcenne ;)
    • akle2 Re: Robicie sobie domowe spa? 14.02.11, 23:31
      24h/dobę zajmuję się sobą, a co do lania wody, to tylko tyle ile trzeba. Stare mury pary wodnej nie znoszą.
    • racjonalne-oszczedzanie ja też miałem moje męskie SPA 15.02.11, 02:19

jak kiedyś miałem trochę czasu, nalałem sobie do miski ciepłej wody z solą i wymoczyłem stopy
    • princessjobaggy Re: Robicie sobie domowe spa? 15.02.11, 15:11
      Ja tez z doskoku, szybko i bez celebracji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka