Dodaj do ulubionych

zimne suki i księżniczki

16.02.11, 11:32

W innym wątku zahaczono o temat pozwolę go pociągnać.
Jak to jest że się podobno unika tego typu kobiet , nie lubi a jak dodatkowo atrakcyjna ładna to ucieka ? faceci wolą przystępne gąski?
Obserwuj wątek
    • hejterzyna zimne nozki 16.02.11, 11:40
      sa lepsze od zimnych suk
    • raohszana Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 11:41
      A na cholerę mi kawał zimnego sznycla, którego nie mogę zjeść, jeśli mam pieczoną gąskę? :P
      • czustka Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 11:45
        Zgłaszam się jako sucza którą podziwia się z daleka natomiast w kontakcie bezpośrednim bierze nogi za pas ;-)
        • raohszana Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 11:49
          czustka napisała:

> Zgłaszam się jako sucza którą podziwia się z daleka natomiast w kontakcie bezpo
          > średnim bierze nogi za pas ;-)
          Nie strasz, nie strasz, nie takie już mnie sobą straszyły i jakoś się nadal nie boją i trenować uciekania przy kontakcie bliższym nie zamierzam ;)
        • salwa_tore zgloszenie 16.02.11, 11:52
          uuu, jak sie wiosna zrobi to moze okrzepne i znowu zabiore sie za polowanie na koguary

biora nogi za pas przed, czy po ?
          tzn. ptam sie, czy dziewica jeszcze ?
          ;-)

czustka napisała:

> Zgłaszam się jako sucza którą podziwia się z daleka natomiast w kontakcie bezpo
          > średnim bierze nogi za pas ;-)
          • czustka Re: zgloszenie 16.02.11, 12:03

E dziewica ... matka dziecka w wieku szkolnym ,
            a ojciec tego dziecka to jedyny odważny który x lat nosi mnie na rękach a co lepsze złapał mnie na dziecko ,
            zawsze wszyscy przede mną spier.... i tak jest do tej pory ale jak widzimy jak już się który odważył to pozostał przy mnie po to by traktować jak boginię :-D
            • czustka Re: cd 16.02.11, 12:05
              tylko proszę nie piszcie że dyma jakąś ciepłą gąskę na boku ;-)
              • 3.14-roman Re: cd 16.02.11, 12:11
                Gorzej, on może dymać ciepłego kogucika :-)
            • salwa_tore Re: zgloszenie 16.02.11, 13:38
              ano tak trzeba bylo od razu, ze za Pudziana wyszlas, chlopaki pryskaja przed Twoim ciezarowcem, a nie przed Toba ;-))

czustka napisała:

>
              > E dziewica ... matka dziecka w wieku szkolnym ,
              > a ojciec tego dziecka to jedyny odważny który x lat nosi mnie na rękach a co le
              > psze złapał mnie na dziecko ,
              > zawsze wszyscy przede mną spier.... i tak jest do tej pory ale jak widzimy jak
              > już się który odważył to pozostał przy mnie po to by traktować jak boginię :-
              > D
    • 3.14-roman Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 11:50
      Jak miła i fajna to od razu gęś? Brzmi jakby jakaś niespecjalnie miła, a do tego księżniczkowata panna chciała się na siłę dowartościować :-) A co do pytania- dlaczego operować skrajnościami? Pomiędzy białym i czarnym jest jeszcze cała gama szarego. A mało kto lubi skrajności, większość będzie chciała po prostu normalną, ciepłą, ale niekluchowatą, dziewczynę.
    • akle2 Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 12:56
      A jaki jest przepis na tą zimną księżniczkę? Chętnie bym się wcieliła.
      • 3.14-roman Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 13:47
        Weź księżniczkę, koniecznie prawdziwą, z atestem, jakąś Madeleine ze Szwecji, czy w tym stylu i wsadź
        do lodówki. Lodówkę przepasz łańcuchem i zamknij na kłódkę. Nie reaguj na żadne błagania. Niech żadne krzyki i płacze nie przekonają Cię, aby zdjąć kłódkę. Po 24 godzinach wyjąć, w zależności od upodobań doprawić przyprawami. Podać z liśćmi sałaty i serem feta. Ponoć smakuje jak zimny kurczak.
    • kombinerki.pinocheta Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 13:01
      Bo naleza do grupy tzw freakow. Szkoda na nie energii i czasu, bo przewaznie im odbija i sa niestale emocjonalnie, a kazdy normalny facet ceni sobie spokoj.
      Nieprawda jest natomiast to, ze sie ucieka. Dodatkowo jak jest ladna. Wtedy sie bzyka takie cos co WSNDM i ucieka.
      • cartahena Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 14:18
        >Wtedy sie bzyka takie cos co WSNDM i ucieka.
        Jestes zoofilem, ze "cos" bzykasz? Wolisz kozy czy owce?
    • hotally Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 13:02
      gąski, gąski do domu...
    • teletoobis Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 13:39
      a nie moglas sie w tamtym watku uzewnetrznic z produktami swego przepoconego mozdzku, tylko musialas zasyfic forum kolejnym wypierdkiem?
      • morgianna Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 13:45

A nie mogłeś się opamiętać , walnąć w łeb sprzętem z którego korzystasz po czym zwyczajnie odpuścić przez chwilę z tym dowalaniem ? Cieszy cie naparzanie w obcych ludzi impertynencjami ?
        • teletoobis Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 15:21
          cieszy mnie widok nabzdyczonych idiotek, wiec prosze, zakladaj wiecej watkow :)
          • morgianna Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 15:40

Człowieku jeszcze raz apeluję opamiętaj się i przestań obrazać obcych ludzi ,internet daje złudne poczucie anonimowości i wkrótce się o tym przekonasz.
            • teletoobis Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 17:15
              smieszysz mnie i to bardzo :)
              Kontynuuj, kontynuuj. dawno nie bylo tu takiego pajaca jak ty :)
              • czustka Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 17:56
                Ja uważam że akurat na tym forum ta garstka facetów powinna wykazać minimum elementarnej kultury w dyskusji z paniami.
                Jak to możliwe że facet może tu bluzgać według "widzimisię" i dla fanu każdą przypadkową kobietę ????!
                Tacy zchamiali bez jajeczni, pseudo faceci , powinni być absolutnie brani za fraki i wywalani.
                Osobiście nie kumam że panu może być tak trudno zachować minimalny poziom . Nie spotykam takich typów na co dzień.Zwroty per idiotko , pajacu , epitety do kobiety na kobiecym forum ? Facio robisz sobie kpiny.
                • teletoobis Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 18:02
                  czustka napisała:
                  bez jajeczni, pseudo faceci

polonistka odwalila kite w 4 kl szkoly podstawwej?

.Zwroty per idiotko , pajacu , epitety do kobiety na kobiecym forum ?

1) gdzie jest napisane ze to forum jest kobiece?
                  2) jaka kobiete masz na mysli? Moze chodzi ci o podobna sobie mizeryje, ktora wpisywala sie wyzej, ale z kobieta ma tyle wspolnego co gornik z gorami, Angola z angora i koniak z koniakiem?

Facio robisz sobie kpiny.

Jak najbardziej. Chyba nie sadzisz, ze takie dziwolagi jak wy da sie traktowac powaznie?
                  • czustka Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 18:20
                    czustka napisała:
                    > bez jajeczni, pseudo faceci
                    >
                    > polonistka odwalila kite w 4 kl szkoly podstawwej?
                    >

Odwalić kita to przydałoby się w tej chwili , wyeliminować typa bez jajec jakim jesteś.
                    • teletoobis Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 18:22
                      ty tez jestes bez jajec, w dodatku bez istoty szarej miedzy uszami :)
                      No chyba ze masz jajca, owlosiona klate i na drugie Kąbi :)
                    • cartahena Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 20:44
                      Czustka, nie dyskutuj z nim, bo Twoje oburzenie go tylko napedza. Tez kiedys mialam z nim "nieprzyjemnosc".
                      I wyobraz sobie, ze niektorym babom na tym forum jego pisanina sie podoba! No, ale niektore gustuja w bluzgach.
                      • teletoobis Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 22:10
                        Niektorzy faceci gustuja w takich jak ty, ja to nazywam zoofilia :)
                        • cartahena Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 22:22
                          Tylko tyle? Cos masz chyba kiepski dzien dzisiaj.
                          • teletoobis Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 22:25
                            nie, po prostu na ciebie tyle wystarczy, szkoda strzepic jezyk :)
                            • cartahena Re: zimne suki i księżniczki 17.02.11, 08:52
                              Nadal kiepsko.
      • 3.14-roman Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 13:50
        Teletubisiu, nie przesadzaj. Tu jest tyle wątków pod hasłem: 'autowaloryzacja', że jeden więcej nie zrobi różnicy.
        • morgianna Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 13:52

Czyli mogę się chwalić że jestem zimną wyniosłą suko-księżniczką hehe tak ?
          To są walory zdecydowanie.
          • 3.14-roman Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 13:57
            Jeżeli ma Cię to dowartościować i humor poprawić, to czemu nie? Może jak pomyślisz sobie o tych wszystkich gęsiach, tak godnych pogardy w porównaniu z Tobą, zrobi Ci się lżej na serduchu :-)
        • teletoobis Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 15:22
          No tak, jesli komus nie przeszkadza talpanie sie w rynsztoku :)
    • piataziuta Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 13:59
      W teorii to panowie nie lubią zimnych suk, w praktyce wygląda to moim zdaniem troche inaczej.
      • 3.14-roman Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 14:20
        To zależy od tego, jak zdefiniujemy 'zimną sukę'. Mnie się na przykład wydaje, że panowie nie lubią skrajności, czyli zarówno pani o bardzo wysokim natężeniu cech ZS, jak i bardzo niskim, mają problem. Natomiast, na przykład, panie o średnim lub wysokim, ale nie bardzo wysokim natężeniu będą miały już łatwiej.
        PS: myślicie, że w Sevres powinien stać wzór ZS (takiej o maksymalnym możliwym natężeniu cech)? I do tego wzór ciepłej kluseczki?
    • fig-ga Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 18:01
      Mam koleżankę, właśnie taki typ sukowatej księżniczki. Dodam, ze nie jest przesadnie ładną kobietą. Od facetów się opędzić nie może.
    • rzeka.chaosu Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 20:04
      Skąd, bawią się z fajnymi i ciekawymi, a wykorzystują głupie (np. jako kury domowe). ;)
    • fiigo-fago Odpowiedź 16.02.11, 20:41
      1. W poprzednim wątku już tłumaczyli że zimna suka to nie nieodstępna księżniczka. Ale rozwinę dla zrozumienia. Zimna suka to wyrachowana i cyniczna kobieta kierująca się tylko własnym interesem nawet kosztem innych, najczęściej udaje że jest odwrotnie. A niedostępna księżniczka to kobieta która przeważnie ma problemy z własną psychiką, przez co jej osobowość nie pozwala na nawiązanie bliższych relacji z ludźmi. Choć ma z zimna suką wspólną cechę, egocentryzm i egoizm – tyle że u księżniczki przeważnie rozwija się jeszcze w – egotyzm.
      2. Tłumaczyli także że ciepła sercem kobieta to nie ciepłe kluchy. Ciepłymi kluchami mogą być kobiety także oziębłe a mimo tego nie mające własnego zdania i ulegającące innym.

Facet jest istotą kierującą się także instynktem – czyli i popędem seksualnym, i tu mu generalnie jest obojętnie czy uprawia seks z zimnymi sukami, ciepłymi kluchami – grunt by mu się podobała kobieta. Tyle że bez nawiązania bliższej relacji gdy nadaży mu się okazja to „przelatuje” następną i następną... A by nawiązać bliższą relację potrzebną do związku kobieta musi mieć coś do zaoferowania poza seksem który to seks facet może mieć pod dostatkiem od innych kobiet i to atrakcyjniejszych seksualnie bo nowych. Cechy z przedrostkiem „ego” dla faceta jakoś atrakcyjne nie są, a wręcz przeciwnie bo to on musiałby cały czas coś oferować a nie jemu oferują.
      I to dlatego mężczyźni wolą wiązać się z „ciepłymi” kobietami które oferują sporo, bo i uczucia, i uwagę, i oddanie, i starania rożne plus ten seks. A zimne suki i niedostępne księżniczki to przelecą kilka razy nim znajdą normalną kobietę, a gdy sami są bez serca to biorą je na kochanki tylko.

A że faceci boją się wizualnie atrakcyjnych niedostępnych księżniczek to mit wymyślony przez te księżniczki, nie rozumiejące jak takie atrakcyjne kobiety jak one nie mogą znaleźć sobie partnera na poziomie... A odpowiedź jest taka prosta: po prostu są tak głupie (lub ograniczone) i puste że nie są atrakcyjne do związku.
      • cartahena Re: Odpowiedź 16.02.11, 20:57
        >A że faceci boją się wizualnie atrakcyjnych niedostępnych księżniczek to mit wymyślony przez te księżniczki, nie rozumiejące jak takie atrakcyjne kobiety jak one nie mogą znaleźć sobie partnera na poziomie... A odpowiedź jest taka prosta: po prostu są tak głupie (lub ograniczone) i puste że nie są atrakcyjne do związku.

Ciekawa jestem czy sa jakies badania na ten temat czy sobie wyssales z palca te teorie? Ja nie znam ani "zimnych suk" ani "ksiezniczek". A jesli juz to nie sa wcale cechy osobowosci, ktore charakteryzuja akurat samotne atrakcyjne kobiety. W koncu w populacji, przynajmniej w Polsce, wiekszosc kobiet jest zameznych lub bylo (wdowy, rozwodki), wiec jesli te typy by istnialy to tez wystepowalyby wsrod kobiet ajacyhc stalego partnera.
        Jak kobieta jest glupia, to nie jest atrakcyjna. Atrakcyjnosc zadnej z plci nie polega tylko na wygladzie. Jest to kwestia dosc zlozona, tak jak nie da sie wysnuc prostych zaleznosci pomiedzy atrakcyjnoscia a samotnoscia jak ty to zrobiles.
        • fiigo-fago Re: Odpowiedź 16.02.11, 21:59
          Teorie wyssałem z moich obserwacji, i nigdzie nie pisałem że to z jakiś badań.
          Gdybyś czytała uważniej doczytałabyś że pisałem „wolą się wiązać” lub „partner na poziomie” a nie „brak kompletnie partnera”.
          A prawie na końcu tłumaczysz że „kobieta nie jest atrakcyjna gdy jest głupia”, pod moim cytatem w którym piszę że - „kobieta nie jest atrakcyjna gdy jest głupia”. ;)

A co do zależności, to każdy przypadek można odrębnie analizować, ale autorka chciała raczej prostej odwiedzi a nie rozprawy na tysiąc dwieście tomów. Zatem moja odpowiedź jest generalizacją i pewnym uproszczonym schematem a nie wnikliwą analizą. A z tą moją uproszczoną analizą polemizować sensownie raczej nie możesz gdy nie znałaś żadnych osób z tym dwóch typów...
          • cartahena Re: Odpowiedź 16.02.11, 22:21
            Ja tez odnosze sie do moich obserwacji, a zyje juz 40 lat i poznalam duzo kobiet i zadnych z tych dwoch typow jakos nie udalo mi sie zauwazyc. Chyba wiec obracamy sie w innych kregach. I to jest sensowna odpowiedz na twoje generalizowanie.
            Co do atrakcyjnosci, to odnioslam sie do twojego rozumienia kobiety atrakcyjnej w sensie fizycznym.
            • fiigo-fago Re: Odpowiedź 16.02.11, 23:48
              cartahena napisała: .
              > Co do atrakcyjnosci, to odnioslam sie do twojego rozumienia kobiety atrakcyjnej
              > w sensie fizycznym.

Możesz mi wierzyć lub nie ale atrakcyjność fizyczna polega na no ten tego – fizyczności. ;)
              Może to dziwne i zaskakujące ale tak jest. I atrakcyjnie fizycznie kobieta jest atrakcyjna fizycznie, i nawet głupota za która mogą jej przyznać na końcu Nagrodę Darwina tego nie zmieni. ;)
              • cartahena Re: Odpowiedź 17.02.11, 08:53
                Niestety, nie zrozumiales.
                • fiigo-fago Re: Odpowiedź 17.02.11, 09:20
                  Masz racje nie zrozumiałem Twojego toku rozumowania, choć myślę że nie z mojej winy, bo wcześniej pisałem: „A odpowiedź jest taka prosta: po prostu są tak głupie (lub ograniczone) i puste że nie są atrakcyjne do związku”, na co Ty odpisujesz że „Jak kobieta jest glupia, to nie jest atrakcyjna.”, na co ja wyjaśniam iż już to pisałem, na co Ty odpisujesz że „Co do atrakcyjnosci, to odnioslam sie do twojego rozumienia kobiety atrakcyjnej w sensie fizycznym.” Na co ja znów wyjaśniłem że jeśli o atrakcyjność fizyczną chodzi to głupota nie ma na nią wpływu.

Więc na moje rozumowanie sama nie wiesz o czym piszesz, bo raz piszesz o atrakcyjności ogólnej gdzie głupota ma wpływ na nią, a drugi raz znów o atrakcyjności fizycznej gdzie głupota nie ma wpływu. Więc myślę że mam prawo nie rozumieć o co Ci chodzi. ;)
                  • cartahena Re: Odpowiedź 17.02.11, 12:41
                    Jak najbardziej, masz prawo.
    • wicehrabia.julian Re: zimne suki i księżniczki 16.02.11, 22:05
      morgianna napisała:

> Jak to jest że się podobno unika tego typu kobiet , nie lubi a jak dodatkowo a
      > trakcyjna ładna to ucieka ? faceci wolą przystępne gąski?

ale skąd ten wniosek? każdą kobietę można uczynić posłuszną woli faceta, to jedynie kwestia zastosowanej metody i czyniącego :)
    • taki_sobie_ludzik czasem 16.02.11, 22:15
      czasem suka, a często księżniczką
      • lonely.stoner Re: czasem 17.02.11, 13:37
        hmm, a ja czesto mam wrazenie ze takie zjawisko jak zimna suka czy jakas tam wyniosla ksiezniczka zostalo ukute przez ludzi ktorzy uwazaja, ze kobieta ktora wymaga zeby okazywano jej szacunek i ktora wie ze znaczy wiecej niz ozdobnik samca, niezla d.pa czy ogolnie pomoc domowa to na bank jakas zimna suka, ksiezniczka (ktora nie upierze skapret misiaczkowi bo jej sie paznokcie polamia- jak wiadomo kazda cokolwiek warta kobieta, ciepla i mila wykonuje przypisane jej plci obowiazki z usmiechem i usulzna pokora). kobieta ktora wymaga zeby ja traktowano najlepiej jak sie da, zabierano tylko do wytwornych lokalo, placono za nia i jeszcze kreci nosem jak jej sie cos nie podoba- no to jzu w ogole ma brak piatek klepki, kto to w ogole widzial???
        jestem ksiezniczka :)))
    • charlie_x Re: zimne suki i księżniczki 17.02.11, 19:33
      ..powtarzasz tylko zaslyszane stereotypowe bzdety. W swoim czasie kazda najbardziej zlodowaciala laske mozna bylo rozpalic do czerwonosci,a jesli to ksiezniczka? ..coz sprowadzenie do prozy zycia to nie byl jakis wiekszy problem. Jedyne co odrzuca kazdego /chyba?/ faceta od dziewczyny to..jej zdeklarowana glupota czyli klasyczny pustostan.pozdro...8)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka