voxave 26.03.11, 03:36 niedawno tu zagladlam były 3 wątki teraz jest więcej--ladnie idzie powodzenia jestem wasza fanka :) -- ..a jednak można żyć bez powietrza -Maria Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voxave Re: Ladnie sie rozwija 31.03.11, 07:17 Jestem wasza cicha fanka od kiedy weszlam do netu czyli od 2010 r.czytam co u was słychac bo traktuję was jak własne dzieci z racji róznicy wiekowej,ciekawi mnie jakie problemy zajmuja głowki młodych ludzi a szczególnie młodych kobiet zyczliwie was podczytuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ladnie sie rozwija 31.03.11, 16:16 Moją mamusią to raczej być nie możesz ! Ha ! Pewnie co najwyżej kuzynką równolatką ! Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Ladnie sie rozwija 31.03.11, 17:54 Bijatyka--to nie wiem czemu myślalam ze jestes mloda kobieta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ladnie sie rozwija 31.03.11, 19:04 voxave napisała: > Bijatyka--to nie wiem czemu myślalam ze jestes mloda kobieta :))) No ja tez nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Ladnie sie rozwija 31.03.11, 18:00 voxave napisała: > Jestem wasza cicha fanka od kiedy weszlam do netu czyli od 2010 r.czytam co u w > as słychac bo traktuję was jak własne dzieci z racji róznicy wiekowej,ciekawi m > nie jakie problemy zajmuja głowki młodych ludzi a szczególnie młodych kobiet zy > czliwie was podczytuję :))) Kurcze, miły wpis :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Ladnie sie rozwija 31.03.11, 18:28 A do jakiego wieku kobieta jest "młoda"? Bo nie wiem czy jeszcze się zaliczam czy już nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Ladnie sie rozwija 31.03.11, 18:31 to zależy od punktu odniesienia. dla starszych pań zawsze będziesz młoda i co byś nie mówiła zaraz Cię pouczą: pani Salmo, pani to jeszcze młodziutka, zobaczymy co powie pani za x lat. Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Ladnie sie rozwija 31.03.11, 20:32 Ach tam. Wiek to tylko cyferki. Ja tam się czuję młodo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Ladnie sie rozwija 31.03.11, 20:57 Poznac wiek po problemach jakie przedstawiacie dla was na goraco dla mnie juz przestudzone :)ale z przyjemnoscią słucham jak te trudności rozwiazujecie, :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ladnie sie rozwija 31.03.11, 22:03 Ja juz nie mam zadnych problemow. Ide poszukac slonecznego miejsca na cmentarzu miejskim. A piekny mamy. Nie bedzie zle. Szerokie aleje w otoczeniu pieknych topoli. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Ladnie sie rozwija 31.03.11, 22:11 teraz na "oko" strzelam skalę wiekową ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Ladnie sie rozwija 31.03.11, 22:27 nie, bo polecą ślepaki i bydzie wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Ladnie sie rozwija 31.03.11, 22:58 gr.een napisał: > no proszę , jaka chętna :) ja zawsze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Ladnie sie rozwija 31.03.11, 22:44 virtual_woman napisała: > Strzel mi ;)) [chlast!] Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Ladnie sie rozwija 31.03.11, 23:05 bijatyka napisała: > A mi ? [chlast, chlast!!] Tobie z dwóch stron się należy! Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ladnie sie rozwija 31.03.11, 23:27 Dziękuję. Dzis bede miala spokojny sen. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Ladnie sie rozwija 01.04.11, 12:10 No tak, człowiek pójdzie spać, to za plecami strzelaniny się odbywają. A mi było wstyd, że ślepaki mam, a tu proszę! Odpowiedz Link Zgłoś