Dodaj do ulubionych

Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła

08.04.11, 20:20
Odsluchuje sobie pewną płytę dawno niesłuchaną....calkiem glosno, co jednak nie przeszkadza mojej kotce spac..

kiedy wlaczylam [TO] ... moja kotka zaczela szalec: biegac po pokoju, atakowac mnie, patrzyla sie na mnie takim psotliwym wzrokiem przepelnionym czystym zlem

wlaczylam teraz inna piosenke z tej samej plyty... i kotka moja lezy pod kwiatkiem i spi

to jawny dowod na to, ze koty to wyslanniki diabla ;]
Obserwuj wątek
    • eat.clitoristwood Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 20:42
      Ajron Majdan to taki trochę ostrzejszy Tercet Egzotyczny.
      • tygrysio_misio Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 20:49
        tercet czy Edzia gorniak.. nie wazne... wazne, ze kotek mi na szatanska liczbe reaguje przemoca nadwyraz
        • moonogamistka Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 20:51
          moja kocica mi przyniosla 5 mysz w tym tygodniu-zywa- zebym sie pobawila ;) niedlugo zaczna sie ptaszki... to dopiero dowod diabelskiego nasienia;)
          • cafem Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 20:56
            > dowod diabelskiego nasienia;)

Skądże. Diabelskie nasienie to będzie, jak Ci kotki małe przyniesie:P
            • moonogamistka Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 20:57
              tez przyniosla- jako STERYLIZOWANA kotka- cud normalnie, kocia MB , zeby nei bylo tak drastyczne w skutkach to bym obsmiala.
              • sootball Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:00
                Weź przestań, bo zaraz zejdę na zawał. Mały koci Chrystus, syn Kota-Ojca i Miauka Świętego, odkupiający w ludzkich rękach wszystkie grzeszki, a zwłaszcza podły mysi los.
                I jak ja mam teraz pójść spać?
                • moonogamistka Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:11
                  q...a wiem, ze to trudne ale prawdziwne;)) bylam przy sterylizacji, trzymalam peany, niestety miSZCZ Felczer wycial tylko jeden rog macicy, w drugim niewycietym zalegly sie 3 kociaki. Szkoda gadac, przykra sprawa. Usg do wgladu;) adres miSZCZA tysz;)))
                  • sootball Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:26
                    a ja znam taką historię:
                    babka zaniosła kota do sterylizacji. Kot, wedle opinii, okazał się wnętrem, a sterylizacja w związku z tym bardziej skomplikowana i kosztowna. Miesiąc po tym kotu wyskoczyły jakieś dwie gule pod ogonem. Babka poszła do innego weta i się pyta co to jest.
                    -To, proszę pani, są jaja.
                    -Jaja to pan sobie robi, bo ten kot jest miesiac po sterylizacji!
                    Wet zawołał syna, również weta i mówi:
                    -Co to według ciebie jest?
                    -No jak to co. Jajka.
                    -Jeżeli to są jajka - mówi babka - to co oni mu wycięli?
                    -Proszę pani, ja nie wiem co oni mu wycięli, ale na pewno nie jajka.

Trzeba uważać :)
                    • moonogamistka Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:37
                      uwazam, wycianajacy to moj BYLY, uwazam, ze sie zemscil za porzucenie;)) Ot facet;))
                      • sootball Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:53
                        kota byłemu? To dopiero zło!
                        • moonogamistka Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:59
                          Zuo to siem mscic na niewinnym zwierzu;)
          • soulshunter2 Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:16
            i dlatego niecierpie kotow. Za kazdego ptaszka wyrywal bym po 1 pazurze na zywca.
            • tygrysio_misio Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:24
              a ja wyrwalabym Ci po kazdym z 21 palcow na zywca za kazde zjedzone przez Ciebie jajeczko, miesko, podroby, rybke i ptaszka kurCZKA@!!
            • sootball Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:27
              a ptaszkom za robaczka co byś wyrywał?
              • soulshunter2 Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:40
                chój z robaczkami. Po to sa, ale ptaszkow nie daruje.
                • sootball Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:51
                  łe, to tu nie o zasady chodzi, tylko o upodobania.
    • lolcia-olcia Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:32
      Koty to zło.
      • soulshunter2 Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:41
        i za to cie kocham olcia. Moja dziewczynka.
        • lolcia-olcia Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:46
          Kotek
          • soulshunter2 Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:51
            to dlatego te żółtki tak gadajo jakby miałczały. Tera juz jestem w domu.
            • lolcia-olcia Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:53
              jakoś takoś po naszemu świergoczą ;p
          • leziox Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:52
            Zwlaszcza w Azji-ulubiony jak sie przyrzadza go na pólzdechlo.
            • sootball Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:54
              najlepszy jak jeszcze miauczy na talerzu i przesuwa oczami za widelcem.
              • lolcia-olcia Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 22:56
                oooo i smakuje jak kurczak
                • sootball Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:02
                  skąd wiesz? :)
                  • soulshunter2 Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:04
                    w dzisiejszych czasach wszystko smakuje jak qrczak
                    • leziox Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:06
                      Czasami tylko brakuje swiezo zarepetowanego kalacha jak czlek pooglada reportaze o kotach gotowanych w kotlach.
                      • lolcia-olcia Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:07
                        A kebaba z kota jadłeś ? Musi być pycha ;p
                      • sootball Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:12
                        tak, ale to w rozmowach na poważnie. Ta taka nie jest.
                        I tak, widziałam ten film ze strony ptroa. Do dziś mi się śni.
                    • sootball Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:14
                      a jak smakuje kurczak?
                  • lolcia-olcia Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:06
                    :D jada się na mieście
                    • leziox Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:11
                      Kebaba to tak z zasady nie jadam bo nie dowierzam Turkom ani Arabom.
                      Nie mysle tu o bombie wsadzonej zamiast cebuli tylko raczej o tym ile lat ma miesko...
                      • sootball Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:13
                        tyle ile teściowa.
                      • lolcia-olcia Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:13
                        Jakiś Ty wybredny ;p a inni wpier&dalają aż im się uszy trzęsą a kawałki na boki odskakują
    • funny_game Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:11
      Masz przestarzałe dane. Diabeł to wysłannik kotów.
      • sootball Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:12
        Ooo! Podoba mi się ten pomysł!
      • soulshunter2 Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:15
        koty do kotła. Nawet sie rymuje.
        • lolcia-olcia Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:17
          A mi się marzy futro z kotów na zimę jak znalazł... :)
          • sootball Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:19
            z niemowlaków jest lepsze. Delikatniejsza skóra.
            • sootball Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:20
              No dobra, płaszcz, nie futro.
              • lolcia-olcia Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:22
                w płaszczu źle wyglądam :D
                • sootball Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:23
                  mała Mi!
                  • lolcia-olcia Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:25
                    mam zbyt seksowne nogi by chować je pod płaszczem :)
            • lolcia-olcia Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:22
              ale sierści nie ma ;/
        • funny_game Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:18
          Soulshunter do domu!
          Białe rymy lubię ;)
    • masher Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:32
      no a jak myslisz, diabel jako waz gadal z baba w edenie... baby otaczaja sie kotami... w bajkach baby jagi mialy koty. jak nic zlo :D dlatego wole te upsione, bo okocone to zlo :D
      • funny_game Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:41
        Masher, czy Ty grasz na kurniku? Bo niedawno widziałam tam kogoś o Twoim nicku.
        O, rym.
        • masher Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 09.04.11, 02:02
          nie, z kurnikami mam tyle wspolnego ze jedyne kury to mam w rosole albo na patelni :D
      • tanebo Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 03.05.11, 23:53
        gadzetomania.pl/2011/01/17/pozbawic-grawitacji-tego-nie-robi-sie-kotu-wideo :)
    • szalona_mysia Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:35
      a moje dwa śpią dalej czyli bez reakcji ...
      • leziox Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 08.04.11, 23:38
        Moje tez mialy Iron Meiden w tylkach.Nawet nie próbowaly mnie zagryzc.
    • nowasowa Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 09.04.11, 00:55
      Ciekawe. Możesz mi to wysłać? Wypróbuję na moim.
      Zobaczymy czy mój też tak zareaguje.
      • nowasowa Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 09.04.11, 02:07
        Już mam :) Nie zauważyłam odnośnika. Zaraz przetestuję.
        • nowasowa Przykro mi, mój kot olał to całkowicie 09.04.11, 02:10
          :/
    • miau_weglowy Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 10.04.11, 12:43
      to jest slabe i kot sie zdenerwowal :D
      • jael53 Re: A gdy koty lubią Mozarta? 10.04.11, 13:54
        To ciekawam, o czym to może świadczyć... Jest taki jeden, który nawet ma swój ulubiony utwór - od pierwszych taktów Koncertu skrzypcowego A jak zaczarowany siada przy "grajątku". I wyraźnie się relaksuje przy części drugiej ;-). Jego brat nie podziela gustu. I choć słyszy świetnie (np. odgłosy szykowanego posiłku potrafią go ściągnąć z dachu altanki, to muzyka go nie rusza.
        • miau_weglowy Re: A gdy koty lubią Mozarta? 10.04.11, 13:58
          moze drugi lubi metal? :D
          • jael53 Re: A gdy koty lubią Mozarta? 10.04.11, 14:11
            Tu reakcja jest prosta: wytwornie odchodzi na bezpieczną (dl jego subtelnych uszu) odległość... Widzę, kiedy mnie najdzie na trochę gotyku czy innego trashu. Obawiam się, że ma ten stopień wrażliwości muzycznej, który pozwala na rozróżnienie: grają - nie grają.
            • miau_weglowy Re: A gdy koty lubią Mozarta? 10.04.11, 14:13
              :D no to nie ma dla niego ratunku :D
    • roza06 Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 04.05.11, 10:21
      Muszę to puścić mojemu synusiowi. Ostatnie nie chciał wejść do kościoła i darł się jak go woda święcona pokropili :)
    • roza06 Re: Mam dowód, że koty to wysłanniki diabła 04.05.11, 10:24
      A ja mam dwa koty. No nie wiem jak ja dzisiaj pójdę spać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka