29.04.11, 11:56
Potrzebuję porady od dziewczyn, które używają depilatorów - jaki najlepiej kupić? Muszę zmienić formę pozbywania się włosków, bo golenie jest dla mnie zbyt uciążliwe, a plastry z woskiem zbyt bolesne, dlatego pomyślałam o depilatorze.. Tylko który jest najlepszy?
Obserwuj wątek
    • biurba Re: Depilator 29.04.11, 21:08
      Ja mam stary dobry depilator philipsa i jestem z niego bardzo zadowolona, aczkolwiek muszę mieć dzień aby mnie to tak nie bolało, abym każdego włoska nie czuła na całym ciele, wiecie są takie dni.
    • hiacynt depilacja 03.05.11, 15:35
      oj znam ten ból, że nie wiadomo, który depilator wybrać, ale ja już mam to za sobą, bo jakiś czas temu poszłam na depilację do studia laser i mam problem z głowy ;)
      może ty też powinnaś pomyśleć o tym, żeby może tą metodę depilacji wybrać ??
      • alfacentauri Re: depilacja 09.06.11, 13:24
        Ja używam takiego Philipsa: www.medialux.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=74&prod=79884 - parę pierwszych depilacji rzeczywiście boli, trzeba nauczyć się odpowiednio naciągać skórę, ale potem już jest ok. Potem użyj dobrego balsamu nawilżającego albo olejku arganowego, czerwone kropki po depilacji wtedy szybko znikną.
    • jagoda87 Re: Depilator 11.08.11, 20:56
      Bardzo dobrym depilatorem jest braun, bo to dobra firma i ma sprawdzony sprzęt , po za tym znalazłam go teraz w promocji myślę, że będziesz zadowolona www.medialux.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=74&prod=57898
    • izys Re: Depilator 28.03.12, 22:30
      Rowenta ma bardzo dobre depilatory. Gdybym miała polecać konkretny model, to na pewno EP 9120 Aquaperfect jest jednym z lepszych. W sklepie avans.pl zapłacisz za niego teraz 300 zł (jest promocja), a ma sporo przydatnych funkcji, także na pewno będziesz zadowolona z tego zakupu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka