Dodaj do ulubionych

czy na portalach randkowych są "poważni" ludzie?

16.05.11, 22:49
czy któraś z Was korzystała z portali randkowych i może mi powiedzieć czy są tam zarejestrowani faceci szukający stałego związku?

Sympatia i tym podobne zawsze kojarzyły mi się raczej z osobami nastawionymi na flirt czy przelotne znajomości...
Ale że podrywanie w realu do tego stopnia mi nie wychodzi, że zaczynam myśleć o założeniu profilu na jakimś portalu.
Obserwuj wątek
    • soulshunter2 Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 16.05.11, 22:52
      tm jest dokladnie tak jak w zyciu. Sa tacy i tacy.
      • jan_hus_na_stosie Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 16.05.11, 22:54
        tak samo jak na forum, są tacy i tacy ;)
        • rach.ell Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 16.05.11, 22:59
          przy odrobinie szczescia da sie tam cos wyluskac...:)
          • rozwodnik-waw Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 17.05.11, 19:51
            Ja jestem poważny i jestem na cafe i edarlingu. Szukam poważnego związku, ale jakoś trafić nie mogę ni cholery. Za to laski, które tam trafiam, wszystkie bez wyjątku mają jakieś problemy ze sobą...
      • saraisa Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 17.05.11, 19:40
        z tym się akurat nie zgodzę. portale internetowe to jednak skupisko specyficznych jednostek. nie jest to na pewno typowy przekrój społeczeństwa, także w stereotypie, że jest tu dużo flirciarzy coś jest.
        z mojego doświadczenia wynika, że możesz tam spotkać skrajne przypadki, np 28 letniego nieśmiałego prawiczka albo zarabiającego kilkadziesiat tysięcy miesięcznie (dla mnie dużo!) faceta z problemami osobowościowymi - ja za taką kasę potrafiłabym zdobyć każdą kobietę! ;) takze skrajności, ale warto spróbować, może cos się "wydłubie". jeśli już to polecam dla osób szukających młodych facetów np. w wieku 20-26, którzy po prostu jeszcze sie nie ustatkowali albo właśnie starszych, ktorzy mają spore doswiadzcenie np.54 i wyżej. Ci pośredni to jednak w dużej mierze wybrakowani są. =>
    • fiigo-fago Odwrotnie 16.05.11, 23:13
      Mój dawny przyjaciel znalazł sobie żonę na portalu randkowym, Nie jest on typem flirciarza, a raczej porządnego faceta.
      Powiedziałbym że jak dla mnie to właśnie tam zaglądają osoby szukające sobie męża/żony, bo ja dawniej jako kobieciarz (gdy byłem akurat wolny) nie dający się usidlić w małżeńskie kapcie omijałem takie portale szerokim łukiem. ;))
    • bonnie79 Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 16.05.11, 23:17
      tam są tylko tacy którzy myślą o poważnym związku..no dobra tylko tacy do mnie piszą, albo zwyczajnie ściemniają....a zapomniałam dodać, że jest tabun żonatych, którzy szukają kochanki jak coś to mogę dać namiary :)
    • rozczochrany_jelonek Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 16.05.11, 23:35
      w internecie nie ma normalnych ludzi ;)
      • mariela1987 Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 17.05.11, 10:12
        mi się wydaje,ze są. Wiele moich kolezanek znalazło facetow do stałego zwiazku przez internet. No ja tez myslalam,ze sie uda ale nie..
    • six_a Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 17.05.11, 10:16
      >Ale że podrywanie w realu do tego stopnia mi nie wychodzi, że zaczynam myśleć o założeniu profilu na jakimś portalu.

randki będą w realu, ślub i życie też. ajmsorry;)
      • firlefanz ślub? mam o wiele skromniejsze oczekiwania :) 17.05.11, 22:34
        póki co mogę się łudzić, że działa zasada "Najtrudniejszy pierwszy krok" :) I być może jeśli uda mi się umówić na tę pierwszą randkę to potem jakoś już pójdzie.

[albo przynajmniej uda mi się zdobyć umiejętności, które wykorzystam do uwodzenia mężczyzn z realu, którzy mi wpadli w oko] :)

• pepsikola Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 17.05.11, 10:23
      wiecej sciemniaczy znajdziesz w klubie czy na dyskotece.
      teraz jest tyle portalow randkowych erotycznychitp. ze wola tam szukac niz np. na sympati. chociaz i tam pewnie bawidamkow nie brakuje.
      moj kolega szukal i znalazl przez ilove (juz nie istnieje) byl fajny, przystojny:))wiec mozna!
    • jej_torebka Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 17.05.11, 13:49
      jest wielu poważnych. znam dwie wieloletnie pary czterdziestoparolatków, które spiknęły się na portalu randkowym.
      • soulshunter2 Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 17.05.11, 13:51
        ja znam jedna pare, to razem bedzie juz trzy
        • jej_torebka Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 17.05.11, 22:19
          myślę, że tyle wystarczy, bo stracimy wiarygodność.
    • dystansownik Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 17.05.11, 15:16
      Podejrzewam, że można znaleźć jak w realu, ale pod warunkiem, że ma się co "zaoferować". Wiadomo, jak w życiu, przyciągnąć wyglądem (tu zdjęciem), a zainteresować charakterem (tym co się pisze). Nie każdy ma do tego predyspozycje i nie każdy ma szczęście trafić na osobę z którą nawzajem będą do siebie pasować.
    • atlass Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 17.05.11, 15:20
      rzadko
    • roma.roma Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 17.05.11, 15:41
      Moim zdaniem chyba troche zalezy w jakim wieku jetes. Mlodsi maja latwiej, poniewaz sa.... mlodsi i jeszcze nie sa "po przejsciach". Takie przejscia moga czasem uniemozliwiac nowy zwiazke, bo albo ktos nie akceptuje rozwodnikow, albo dzieciatych albo niektorzy sa "zmeczeni" zyciem w zwiazku i dlatego szukaja tylko rozrywki i przelotnych znajomosci, ale ani mysla o czyms na stale.
      A w ogole to spotkalam sie z takim zjawiskiem u panow, ze przebieraja, bo wiedza, ze na portalu jest setki podobnych dziewczyn, wiec nie musza zostawac przy pierwszej, ktora im sie spodoba. To jest tez dla nich pewnego rodzaju pulapka, poniewaz uczucia sa tak delikatna materia, ze nie da sie kalkulowac na zimno, ze ta ma troche za maly nos, to sobie poszukam jeszcze troche takiej z troche wiekszym.
    • triismegistos Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 17.05.11, 22:20
      Podobno są.
    • kseniainc Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 18.05.11, 00:09
      to zależy gdzie szukasz, jak szukasz i jakich typów przyciagasz i jak z nimi rozmawiasz..........................Nic na siłe;-) Przestaniesz szukać -sam sie znajdzie;-)
    • krystkaoj czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 18.05.11, 08:26
      Zalezy co kto ma na mysli "powazni" ludzie. Bo chyba wirtualnych nie ma? Ale znam przypadki gdzie są atrakcyjni i fajni. Tylko to rzecz jasna zalezy od gustu. Ale grunt to szukać?
    • zamysleniee Re: czy na portalach randkowych są "poważni" ludz 18.05.11, 13:11
      Nigdy nie korzystałam, ale z opowieści osób, które udzielały się na takich forach, podejrzewam, że takie miejsca to porażka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka