Dodaj do ulubionych

A FACET SKORPION_ JACY SĄ????????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 16:48
jacy są faceci spod znaku skorpina???
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: * Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 17:14
      niedojrzali i egoistyczni:)
    • Gość: calling_you Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 18:25
      Niestety znalam tylko jednego i choc powierzchownosc nieciekawa na pierwszy rzut
      oka, to mial jakis taki magnetyzm i nogi mi sie przy nim uginaly. Do tego byl
      bardzo czuly i wrazliwy dla plci pieknej i dla mnie to juz jest mieszanka
      wybuchowa. Nawet nie sprobuje sobie wyobrazic jakby to bylo gdyby..., ale
      sytuacja byla na nasza niekorzysc.
    • Gość: pollak Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 18:31
      Nijacy tacy. A z twarzy podobni zupełnie do nikogo.

Kobieto, nie traktuj bajek typu horoskopy, wróżki i szamani poważnie, gdy
      wybierasz tego czy owego.
    • buterfly1 Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? 12.05.04, 18:27
      Moj facet jest spod znaku skorpiona i procz tego ,ze jest cholernie pociagajacy
      (bo skorpiony maja ogromny seksapil) to jeszcze jak sie zakocha to na zaboj.
      Pozdrawiam
      • nela20 A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? 12.05.04, 19:00
        ooo tak,niedojrzali i egoistyczni to na pewno.W dodatku strasznie pewni
        siebie (jesli by nie rzecz,ze nawet zakochani w sobie od czasu do
        czasu!),rzadko kiedy tak naprawde sie czyms przejmuja (chyba,ze tak genialnie
        to ukrywaja),w dodatku czesto nie licza sie z druga osoba ... To tak po krotce
        o wadach,ale... fakt,seksapil maja olbrzymi! ;-)))
    • Gość: Jablko Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.easyic-earlscourt.moving-edge.net 12.05.04, 21:45
      Oj, im jakos nie lubie podskakiwac, bo msciwe to strasznie
      • marchewunia Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? 12.05.04, 21:50
        A ja i mój facet jesteśmy skorpionkami, jest bardzo namiętnie, on jest
        wyrozumiały, odpowiedzialny, czuły...właściwie ma wszystkie cechy i za to go
        uwielbiam!
    • Gość: Kach Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.ztpnet.pl 17.05.04, 17:11
      Ja jestem facetem i skorpionem w jednym. Jak kocham to naprawdę mocno, podobnie
      z nienawiścią, zemstę planuję całymi latami. Lubie ukochaną otoczyć opieką,
      niestety uczucia nie okazuje w słowach. Ciągle zarzucają mi, że nie powtarzam
      że kocham itp. W ciężkich chwilach nigdy nie zostawiłem sprawy samej sobie,
      staram się ją racjonalnie rozwiązać. Uważam na byczyce - dwa związki dwa razy
      klęska.
    • envi Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? 17.05.04, 17:34
      moi najlepsi przyjaciele to skorpiony,faceci:)mają swietne poczucie humoru i
      zawsze moge na nich liczyć.Raz byłam zakochana na zabój w pewnym
      skorpionie.Miał w sobie coś co mnie strasznie pociągało,bardzo charyzmatyczna
      osoba,tylko jak mówią miłośc bywa slepa a ja byłam młoda i głupia i nie
      zauważyłam że po za tym nic sobą nie reprezentuje:))
    • Gość: brzoskwinkaaa Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.interka.pl 17.05.04, 17:54
      seksapil,magnetyzm,to prawda.A poza tym,zaborczość do obłedu,zazdrosc,uczucia
      zawsze intentsywne,czy to milosc czy nienawisc
    • Gość: Ewa Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.chello.pl 17.05.04, 19:44
      Od 26 lat jestem szczęśliwa żoną Skorpiona. Nie jest ani egoistyczny ani
      niedojrzały, ani zaborczy - jest n o r m a l n y. Jak każdy człowiek ma cechy
      pozytywne i negatywne: jest odpowiedzialny, pracowity, perfekcjonista. Jest
      także przywiązany do domu, do tradycji, do mnie, do dzieci. Jest przyjacielem,
      kochankiem, powiernikiem. Mozna na nim polegać. Lubi plotki, choc nigdy sie do
      tego nie przyzna, znakomicie gotuje, potrafi zjednywać sobie ludzi. Uparty, ale
      przekonuja go rzeczowe argumenty. Potrafi jak lew walczyć o dobro swoich
      najbliższych. Jako szef, podobno, wymagający. Schludny i czysty, ale nie musi
      mieć dziesięci nowych garniturów w szafie. Młotka nie bierze do reki, uszczelki
      w kranie za nic nie zmieni.Raczej wysportowany- potrafi o 21.00 wyciągnąć mnie
      na basen.
    • Gość: S Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 20:35
      kompletnie niedojrzali, wiecznie poszukujący, materialiści, za to z dobrym
      poczuciem humoru
    • Gość: monilukas5@gazeta. Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.chello.pl 17.05.04, 22:41
      Faceci Skorpioni to ponoć inteligentne Bestie. I to się potwierdza znam 2 i tak
      rzeczywiście jest . Trudno zdobyć ich zaufanie Ale jak się juz zdobędzie to
      można na was naprawdę polegać Skorpioni są drugimi po Bykach dobrymi w łóżku
      facetami . Oprócz tego nie są lubu\iani w towarzystwie przez swych
      ruwiweśników , lubia się przechwalać, mądrzyć, więc nie mają zbyt dużo
      przyjaciół. Ale tych których otoczą zaufaniem ,przyjaźnią to przyjaźnie na
      wiele lat
      Monika a nie wiesz jakie są Wodniczki
      • poprioniony Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? 17.05.04, 23:16
        Gość portalu: monilukas5@gazeta. napisał(a):

> Skorpioni są drugimi po Bykach dobrymi w łóżku facetami.

A ja jestem spod znaku kapibary, czy kapibary sa dobre w lozku?
    • sylwiaaa5 Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? 17.05.04, 23:36
      cóz mam męza skorpiona , jest wybuchowy , egoista ale mysle ze to z racji ze
      jest jedynakiem... nie ma sentymentów.... upartu i przekonany o własnych
      racjach ...pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka