Dodaj do ulubionych

Wspomaganie urody

11.06.11, 01:03
Dziewczyny, piszcie w tym wątku o Waszych odkryciach kosmetycznych np kremy na cellulit, wyszczuplające, ujędrniające, kosmetyki warte zakupu itd, a także pomysły na ruch i spalanie tłuszczu, wszystko co wam przyjdzie do głowy,nie długo skończą się nam Eveline i co potem:-)
Obserwuj wątek
    • fabianekk Re: Wspomaganie urody 11.06.11, 01:06
      Moje 2 znajome chodzą na zajęcia Vacu fit, czy słyszałyście o tym, zajęcia na bieżni trwają 30 minut a można spalić o 4 xwięcej tłuszczu niż na normalnej bieżni w siłowni, napisałam do trenera aby się spytać co on też o tym sądzi, nie długo będziemy miały kolejny zestaw ćwiczeń, mam nadzieję że będą intensywne
      • zdrapcene Re: Wspomaganie urody 15.06.11, 18:57
        Popieram ćwiczenia. Jednak zamiast siłowni wolę biegać po parku na świeżym powietrzu. Relaksuje i jednocześnie pomaga zadbać o zgrabną sylwetkę. Nie są to oczywiście żadne odkrywcze rzeczy. Ale może zamiast liczyć na jakieś cudowne metody lepiej po prostu się relaksować i ćwiczyć z przyjemnością. To moja metoda, jeżeli ktoś chciałby zacząć biegać, gorąco zachęcam :) Kilka porad nt biegania: homedicspolska.blogspot.com/2011/06/kontuzje-na-dystans.html
    • fabianekk Re: Wspomaganie urody 19.06.11, 13:56
      Biorąc pod uwagę że dostałyśmy nowe zapasy to już chyba nic nowego nie zakupimy ;-)
    • anulka_mala Re: Wspomaganie urody 10.03.14, 12:02
      Slyszalam o tych kolagenach w tabletce i powiem Ci szczerze, ze juz jakis dluzszy czas sie nad nim zastanawialam. Popatrzylam na sklad i podoba mi sie ze jest z ryb morskich bo czesto jest ze slodkowodnych a tez czytalam ze morskie daja lepsze efekty. Powiedz mi czy wogole czuc jakis zapach rybi tych tabletek bo wiem, ze takowy gwarantuje tylko ze pochodzenie jest wlasnie z tych zwierzat - nie chce kupowac w ciemno a jedna z moich kolezanek kupila i nawet lekkiego rybiego zapachu nie mial wiec mozna sie bardzo naciac.
    • 2szczu-paczek2 Re: Wspomaganie urody 21.01.15, 11:39
      ja wiem, ze zabrzmi to banalnie, ale u mnie zadzialy sie cuda, bez kosztow (z wyrzeczeniami-wiadomo bez nich nic co wartosciowe nie przychodzi). Ograniczylam mleko do minimium (kilka kropel do kawy), cukier zastapilam miodem (z umiarem) i wprowadzilam owsianke do diety (zamiast bialego pieczywa) i duzo warzyw i owocow, zamiast ziemniakow i ryzu bialego - przepyszna kasza jaglana (zamiast tlustych sosow, przyprawy) Poza tym spacery, min. 30 min dziennie w weekend spacery po lesie jakies 2 h, nie tylko spadlo mi 10 kg w 3 miesiace, ale zmienila mi sie calkowicie skora, kolezanki ktore mnie dawno nie widzialy w szoku, pytaja co to zabiegi, a to tylko zmiana nawykow zywieniowych, banal ale efekt lepszy niz tysiace pigulek z witaminami i zabiegow!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka