Dodaj do ulubionych

Poprawa nastroju

11.06.11, 13:16
Dziewczyny, odkąd urodziłam dziecko bardzo mam chęć do życia. Ale niestety nabawiłam się jakieś hipochondrii, boję się chorób itp. mam jakieś czarne myśli, że życie jakoś ma mało sensu, że się starzejemy, że rodzice już po 50 a chce się żyć wiecznie. Jak skończyłam 30 lat to też jakoś mną to tąpnęło. Nadal karmię piersią a chciałabym może wziąć jakieś proszki na poprawę nastroju. Możecie coś polecić, miałyście tak? Dziękuję z góry za odzew.
Obserwuj wątek
    • varia1 Re: Poprawa nastroju 11.06.11, 13:28
      Twoja wypowiedź jest wewnętrznie sprzeczna
      masz chęć do życia a jednocześnie czarne myśli i proszki na poprawę nastroju?
      • karoline80 Re: Poprawa nastroju 11.06.11, 13:37
        Może nie umiem tego wytłumaczyc, chcę żyć bardzo długo i szczęśliwie, bo mam męża, dziecko na które bardzo czekałam ale jednocześnie boję jakiś chorób itp.
        • piataziuta Re: Poprawa nastroju 11.06.11, 13:48
          Jeżeli zaczęły dołować cie myśli związane z przemijaniem, to powinnaś chyba to ze sobą przepracować, doprowadzić do pogodzenia się z tym, a nie szukać pomocy w środkach na poprawę nastroju.
          No chyba że masz depresję poporodową, pomimo spełnienia w życiu.
    • berta-death Re: Poprawa nastroju 11.06.11, 14:16
      Idź do lekarza. Nic co skutecznie poprawia nastrój nie jest dostępne bez recepty. Być może jest to coś w rodzaju depresji poporodowej, może ma to związek ze skokami stężenia hormonów spowodowanymi karmieniem piersią. Często wystarczy przestać karmić, żeby hormony wróciły do normy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka