Dodaj do ulubionych

Jedno pytanie

16.06.11, 18:11
Dlaczego kobiety, nawet przypalane żywym ogniem, nie mogą przyznać się że przy wyborze mężczyzny uwzględniają jego urodę?
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Jedno pytanie 16.06.11, 18:13
      a widzisz, jak ci mężczyźni wyglądają?
      no!;)
    • bonnie79 Re: Jedno pytanie 16.06.11, 18:14
      hmm - ponieważ zawsze lepiej brzmi gdy się zadeklaruje, że wnętrze się liczy, a oprawa wcale :)
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Jedno pytanie 16.06.11, 18:18
      Gdzie niby tak jest? Bo na pewno nie na tym forum.
    • krwawa_orlica Re: Jedno pytanie 16.06.11, 18:19
      Ja się przyznaję bez przypalania. :D
    • kombinerki.pinocheta Re: Jedno pytanie 16.06.11, 19:15
      Do tego akurat sie przyznaja.

Problem maja z tym zeby sie przyznac, iz liczy sie jego kasa.
      • bonnie79 Re: Jedno pytanie 16.06.11, 19:39
        To akurat nie ma pierwszorzędnego znaczenia....nie musi spać na pieniądzech. Chodzi bardziej o perspektywy i o to czy jest zaradny, a nie o bułę na koncie...co do wyglądu to ważny jest jeśli się Pana wcześniej nie znało, jeśli to ktoś kto może nie jest super atrakcyjny, ale zna się go od dawna i wie jakim jest mężczyzną to po pewnym czesie wygląd zupełnie odchodzi na dalszy plan. Lliczy się to jakim jest Pan człowiekiem. Morał z tego taki, że jeśli nie jest się zbyt przystojnym warto szukać wśród znajomych i przyjaciół :)
        • tanebo Re: Jedno pytanie 16.06.11, 19:43
          No właśnie. Wśród znajomych. To trochę trudne ze względu na zażyłość. To trochę tak jak kaźirodztwo...
          • bonnie79 Re: Jedno pytanie 16.06.11, 21:15
            w takim razie może koleżanki z FK - w końcu to już nie taka bardzo zażyła znajomość :)
        • krwawa_orlica Re: Jedno pytanie 16.06.11, 19:57
          bonnie79 napisała:

> To akurat nie ma pierwszorzędnego znaczenia....nie musi spać na pieniądzech. Ch
          > odzi bardziej o perspektywy i o to czy jest zaradny, a nie o bułę na koncie...c
          > o do wyglądu to ważny jest jeśli się Pana wcześniej nie znało, jeśli to ktoś kt
          > o może nie jest super atrakcyjny, ale zna się go od dawna i wie jakim jest męż
          > czyzną to po pewnym czesie wygląd zupełnie odchodzi na dalszy plan. Lliczy się
          > to jakim jest Pan człowiekiem. Morał z tego taki, że jeśli nie jest się zbyt pr
          > zystojnym warto szukać wśród znajomych i przyjaciół :)

AMEN!
      • gr.eenka Re: Jedno pytanie 16.06.11, 19:44
        kombi kasa to podstawa czy to u faceta czy u kobiety
    • kombinerki.pinocheta Re: Jedno pytanie 16.06.11, 19:17
      Tak sie zastanawiam. Jestes nieglupi, po opisie wnioskuje, ze jestes takze ciekawy. Masz dobra prace i kase. Musisz byc paskudny z twarzy skoro nie lataja za toba.

Robisz cos z tym?
      • tanebo Re: Jedno pytanie 16.06.11, 19:23
        Zachowuję higienę. Ponoć za wysoką. Mam dobrego fryzjera. Ubiera mnie znajoma. Teraz wyrabia się na stylistkę. Czyli nie jestem zapuszczony. Co do głupoty to żałuję że nie jestem. Dziś mądrość uchodzi za arogancję i wymądrzanie się. Miły też jestem. Też źle. Choć przyjaciele przyznają że znajomość ze mną to ostra jazda bez trzymanki. Co do twarzy to podobno przypominam Alfa.
        • six_a Re: Jedno pytanie 16.06.11, 20:08
          co to jest za wysoka higiena: spryskujesz się odkażaczem co pięć minut?
          • tanebo Re: Jedno pytanie 16.06.11, 20:13
            Prysznic rano i wieczorem. Czasami trzy razy dziennie, jeśli np wracam z siłowni. Kąpiel dwa, trzy razy w tygodniu. Zdarza mi się golić dwa razy dziennie, mam mocny zarost.
            • wersja_robocza Re: Jedno pytanie 16.06.11, 21:18
              I to jest takie straszne wg innych?
              • tanebo Re: Jedno pytanie 16.06.11, 21:39
                Nikt nie mówi że straszne.
    • messalina2.dwa Re: Jedno pytanie 16.06.11, 19:30
      tanebo napisał:

> Dlaczego kobiety, nawet przypalane żywym ogniem, nie mogą przyznać się że przy
      > wyborze mężczyzny uwzględniają jego urodę?

Koniecznie musi być jeszcze dobry w łóżku.
    • izabellaz1 Re: Jedno pytanie 16.06.11, 20:04
      Nonieno, skąąąąd...jeno ęteligęcja się liczy i serdószko.
    • moonogamistka Re: Jedno pytanie 16.06.11, 21:42
      Coz a bzdura, zwracam uwage na urode, ale zatrzymuje mnei charakter i inteligencja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka