yulkayulka 06.08.11, 15:37 wierzycie, czy nie? ja niby nie wierzę, ale torebki na podłodze nie stawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxf Re: przesądy i uroki 06.08.11, 15:39 moja zona tez tego nie robi i bardzo mnie opiepsza jak ja tak zrobie. nie wierzy w czyste podlogi. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: przesądy i uroki 06.08.11, 15:40 yulkayulka napisała: > wierzycie, czy nie? > ja niby nie wierzę, ale torebki na podłodze nie stawiam tak i nie 13-tki sie nie boje ale jak mi 13-go wypadnie w piatek, to siedze w domu jak trusia Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: przesądy i uroki 06.08.11, 15:51 Nie wierze;_) Ale mam laleczke voodoo bylego i stawiam tarota;_)) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: przesądy i uroki 06.08.11, 15:56 rasputeen napisał: > Czasami pukam w niemalowane. fuj. odpukac. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: przesądy i uroki 06.08.11, 16:02 rasputeen napisał: > Czemu fuj? ;) bo niemalowanemu koniowi, to nawet w zeby sie nie zaglada a co dopiero go puknac. Odpowiedz Link Zgłoś
rasputeen Re: przesądy i uroki 06.08.11, 16:05 A kto tu pisał o pukaniu koni? Malowanych, niemalowanych, bujanych czy inszych. Ja nie caryca Katarzyna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: przesądy i uroki 06.08.11, 16:11 rasputeen napisał: > A kto tu pisał o pukaniu koni? Malowanych, niemalowanych, bujanych czy inszych. > Ja nie caryca Katarzyna ;) wszystko przed Toba taki M. Jackson urodzil sie jako czarny mezczyzna a umarl jako niala kobieta. tak, ze nie odpukuj Odpowiedz Link Zgłoś
rasputeen Re: przesądy i uroki 06.08.11, 16:23 Jackson to nie wiadomo kim by jeszcze został, gdyby go lekarz nie uśmiercił. Bez obawy, chyba carycą Katarzyną to się nie stanę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alienangel Re: przesądy i uroki 06.08.11, 16:30 Stawiam, że pół forum wierzy w takie bzdety. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mi-la789 Re: przesądy i uroki 06.08.11, 16:49 Nie tylko nie wierzę, ale wqrw ciężki mnie strzela, kiedy jakiś matoł (częściej matolica) łapie moją torbę i z rykiem: "nie stawia się torebki na podłodze!!!" miota ją na najbliższe krzesło, stół, łóżko, czy cokolwiek, co akurat stoi w zasięgu pie...ięcia (matolica - jako że jest matolicą - nawet nie pomyśli, czy przypadkiem nie mam tam czegoś kruchego). Rzut młotem debile trenują, czy co? I dlaczego akurat na moich rzeczach? Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: przesądy i uroki - rozwojowe 06.08.11, 19:24 Proszę, proszę - z torebkami to całkiem nowy przesąd. Jeszcze niedawno w bardzo zlym tonie było trzymanie torebki na kolanach czy kładzenie jej na stole. Należało kłaść ją właśnie na podłodze. Ciekawe, z jakiego zakamarka naszego bogatego w zabobon wszelaki kraju ten akurat wylazł. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: przesądy i uroki 06.08.11, 22:03 ja tylko w sny wierze...bywa ze cos tam da sie z nich na przyszlosc wyczytac i sie dzieki temu od zlego ustrzec:) Odpowiedz Link Zgłoś